Emailvision Meluncurake Email, Intelijen Sosial lan Pelanggan

hirarki emailvision

Bali ing wulan April, kita ngumumake Emailvision wis tuku SmartFOCUS. Saiki wis Oktober lan asil integrasi ora ana sing luar biasa, nggabungake Email, Intelijen Sosial lan Pelanggan ing solusi siji. Emailvision wis resmi ngumumake rilis Kampanye Panglima Perusahaan.

SmartFOCUS duwe solusi server-server kanthi antarmuka panganggo sing luar biasa lan basis data proprietary sing nggawe gampang nggawe gudang data ukuran terabyte, nanging gampang diiris lan didol kanthi real-time - ing siji antarmuka drag and drop.

Sadurunge akuisisi SmartFOCUS, Emailvision tuku Marketer Tujuan - dashboard media sosial. Kayane gabungan fitur teknologi intelijen sosial lan pelanggan paling apik ing rilis produk paling anyar, Kampanye Panglima Perusahaan. Tembung ora adil ... mula iki video sing dikatutake:

  • Apa masalah industri? Lingkungan online nggawe data sing akeh banget, nanging masalah gedhe kanggo industri iklan / pemasaran pancen wis nindakake apa-apa. Ngasilake pemahaman sing bisa ditindakake saka data yaiku solusi intelijen pelanggan sing intensif lan kanthi premis kasedhiya kanthi biaya pengaturan lan lisensi sing nglarang.
  • Kepiye Edisi Perusahaan Panglima Kampanye ngatasi masalah iki? Emailvision menehi pemasar cara sing terjangkau kanggo ngowahi data kanthi cepet saka kampanye email, seluler lan sosial dadi intelijen prilaku sing bisa digunakake. Kanthi intelijen kasebut, para pelanggan bisa nggawe segmen sing luwih apik lan nawakake pesen sing luwih relevan langsung. Pangguna pungkasan wis ndeleng paningkatan dramatis ing pametu saka munggah-lan jual silang dhewe.
  • Apa sing dicritakake para pelanggan beta? Klien ing program uji beta nglaporake manawa produk kasebut nyepetake proses nggoleki jutaan rekaman pelanggan kanggo ngenali kesempatan saka dina nganti sawetara detik.
  • Apa kaunggulan SaaS? Nalika intelijen pelanggan terkenal, biyen uga larang. Solusi ing premis udakara $ 1M lan mbutuhake pirang-pirang wulan. Uga butuh analis data kanggo ngerti asil kasebut. Kampanye Panglima Edisi Enterprise menehi sapa bisa nggambarake data kanthi cepet lan ngetutake pikirane kanggo nggawe segmen anyar sing bisa digunakake kanthi cepet.
  • Napa sampeyan kudu peduli karo Emailvision? Emailvision ngalami wektu ekspansi lan inovasi sing cukup gedhe. Sawise entuk smartFOCUS lan ObjectiveMarketer taun iki, perusahaan kasebut duwe kantor lan tim layanan klien ing 19 negara lan nglakokake kampanye ing saindenging jagad. Produk anyar nawakake alat pemasaran sesambungan online sing paling lengkap, canggih, kanggo nambah relevansi lan untung program pemasaran hubungan pelanggan.

screenshot emailvision cce1

Sugeng Nick, Charles lan tim ing Emailvision! DK New Media makarya karo tim kasebut nalika akuisisi SmartFOCUS lan seneng banget kanggo ndeleng kemajuan ing industri iki sing pancen revolusioner. Mlebu kanggo demo ing Panglima Kampanye Emailvision Situs.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.