Emailvision tuku Marketer Tujuan

email sosial email mailigen

Kita seneng banget bisa ketemu lan makarya karo para pimpinan ing kaloro perusahaan kasebut taun kepungkur: Pesenan email lan Marketer Tujuan. Aku nglaporake Emailvision wiwitan taun amarga aku kesengsem karo dheweke internasionalisasi gaweyan. Aplikasi kasebut ora mung global, uga zona wektu ... nganti pelanggan!

Perusahaan kasebut ngalami pertumbuhan luwih saka 40% taun, lan dadi pasar ing saindenging Amerika Selatan lan Asia, sawise pangsa pasar sing apik ing Eropa. Kanthi pemasaran email Hispanik nalika munggah ing Amerika Serikat, Emailvision wis kepenak kanggo menehi ESP ing Amerika Serikat sing golek dhuwit. Ora mung ndhukung paling akeh basa asli liwat antarmuka, uga ndhukung karo manajemen akun lan staf layanan pelanggan!

Kita uga duwe kesempatan kanggo ndeleng demonstrasi lengkap Marketer Tujuan langsung saka pangadeg Amita Paul. Amita minangka talenta sing luar biasa - lan ngerti kepiye para pemasar nggunakake data lan apa sing dibutuhake kanggo dilacak. Objective Marketer minangka alat sing digunakake dening perusahaan kanggo koordinasi kabeh obrolan media sosial lan nglacak lalu lintas langsung bali menyang situs. Alat universal sing integral karo Twitter, Facebook, Ping.fm… kanthi kesempatan kanggo plugin media sosial apa wae sing sabanjure. Uga mbantu Guy Kawasaki dadi anggota dewan!

Kita bubar ngerti ( Emailvision tuku Marketer Tujuan! Narik banget kanggo ndeleng kemitraan ing antarane teknologi kasebut ing sacedhake sudhut!

Sugeng kaloro organisasi. Nick Heys lan timnya ing Clichy, Prancis, minangka sawetara wong sing apik tenan lan perusahaane terus menehi kesan ing ruang iki kanthi internasional. Nggabungake bakat iki karo sesanti Amita pancen nyenengake! Yen rampung kanthi bener, aku yakin Emailvision bisa dadi panyedhiya layanan email paling gedhe ing saindenging jagad sajrone sawetara taun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.