Emailvision tuku Marketer Tujuan

email sosial email mailigen

We've had the pleasure of meeting and working with the leaders in both of these companies last year: Pesenan email lan Marketer Tujuan. Aku nglaporake Emailvision wiwitan taun amarga aku kesengsem karo dheweke internasionalisasi gaweyan. Aplikasi kasebut ora mung global, uga zona wektu ... nganti pelanggan!

Perusahaan kasebut ngalami pertumbuhan luwih saka 40% taun, lan dadi pasar ing saindenging Amerika Selatan lan Asia, sawise pangsa pasar sing apik ing Eropa. Kanthi pemasaran email Hispanik nalika munggah ing Amerika Serikat, Emailvision wis kepenak kanggo menehi ESP ing Amerika Serikat sing golek dhuwit. Ora mung ndhukung paling akeh basa asli liwat antarmuka, uga ndhukung karo manajemen akun lan staf layanan pelanggan!

Kita uga duwe kesempatan kanggo ndeleng demonstrasi lengkap Marketer Tujuan directly from founder Amita Paul. Amita is an amazing talent – and understands how marketers are utilizing data and what they need to track with it. Objective Marketer is a tool utilized by companies to coordinate all of their social media conversations and track the traffic directly back to their sites. It's a universal tool that has integrations with Twitter, Facebook, Ping.fm… with the opportunity to plugin media sosial apa wae sing sabanjure. Uga mbantu Guy Kawasaki dadi anggota dewan!

Kita bubar ngerti ( Emailvision tuku Marketer Tujuan! Narik banget kanggo ndeleng kemitraan ing antarane teknologi kasebut ing sacedhake sudhut!

Congratulations to both organizations. Nick Heys and his team in Clichy, France, are some amazing folks and their company continues to blaze a trail in this space internationally. Combining this talent with Amita's vision is truly exciting! If done correctly, I'm pretty sure Emailvision could be the world's largest email service provider within a few years.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.