Emailium: Inspirasi Templat Email

Dina iki minangka beta umum alat anyar kanggo para pemasar email lan tim kreatif, Emailium, database kampanye pemasaran email. Aplikasi online iki menehi katalog email publik, lan ngatur miturut Industri, Perusahaan, utawa tag sing wis ditemtokake pangguna.

emailium_ui.png

Kepiye layanan iki bisa digunakake kanggo sampeyan? Ayo goleki sawetara skenario:

  • Tim Kreatif - Yen ditekan kanggo pendekatan anyar, utawa bingung karo blok kreatif sing diwedeni, tim kreatif bisa golek inspirasi ing Emailium. Pengin nganyari email preinan? Nyaring koleksi miturut warna lan rentang tanggal kanggo ndeleng apa sing ditindakake wong liya ing industri sampeyan.
  • Panyedhiya Layanan Email (ESP) - Penasaran karo apa sing ditindakake ESP liyane karo tata video, panganggo sosial, utawa tata email? Saiki Emailium duwe koleksi tag umum, sing ngidini ora diurutake miturut ESP utama, dadi sampeyan bisa neliti.
  • Pemasar - Nyoba ngerti cara nggabungake tombol "kaya" Facebook, utawa baris subyek apa sing bakal entuk wangsulan sing luwih apik? Nyaring koleksi miturut baris industri utawa subyek lan priksa email pesaing.
  • Pengecer - Apa sing ditindakake pesaing ing wayah plancongan ing musim liburan? Saiki sampeyan wis ngerteni - saring koleksi miturut industri lan sawetara tanggal preinan.

Dolan maring Emailium.com kanggo informasi tambahan, lan dhaptar kanggo beta.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.