Njupuk Knotice! Ngatasi Kesenjangan Teknologi Pemasaran

Pemasaran Relevansi Pribadi KnoticeIn 2006, Aku bisa uga durung prematur nalika prédhiksi manawa taun 2007 bakal dadi taun integrasi antarmuka panganggo grafis. Pancen ora dadi ide utama, nanging sawetara perusahaan mesthi nggarap iki!

kanggo 2008, aku prediksi luwih akeh strategi 'mikro' - kalebu pemasaran email. Contone, ExactTarget bubar ngumumake babagan sing direncanakake rilis kaca kebangkrutan. Sawetara perusahaan njupuk rada adoh, sanajan!

Knotice bisa dadi ramalanku!

Minggu iki, aku seneng ngomong karo Brian Deagan, CEO saka Knotice. Aku wis mbahas sadurunge babagan angel banget kanggo nggawe strategi nalika marketing. "Batch and blast" minangka pakewuh amarga kabeh wektu rampung ing eksekusi email tinimbang persiapan. Penting banget yen perusahaan nggawe kampanye ing 'tanggal' mula dheweke ora nggatekake manawa kampanye sejatine relevan utawa cocog karo pangarepan para pamaca.

Wiwit taun 2003, Knotice wis kanthi tenang nggarap jurang kasebut! Knotice nggabungake email, pemasaran seluler, kaca web, data analitik, survey lan istilah telusuran kanggo nyebarake komunikasi sing ditarget kabeh medium Tinimbang 'mancing nganggo dinamit', Knotice musat umpan sing pas ing panggonan sing pas!

Tuladha Pemasaran Multi-Tahap

Aku nggoleki Google lensa kanggo Nikon D40 putriku lan tekan situs web. Analytics bakal nyedhiyakake istilah telusuran sing digunakake kanggo mbukak situs kasebut. Yen dimanfaatake, situs web saiki bakal ngerti yen aku duwe Nikon D40.

Saiki - nalika aku bali menyang situs utawa - malah luwih apik - ing email sing ndhaptar situs kasebut, aku entuk penawaran produk sing relevan babagan Nikon D40 wiwit saiki. Mbokmenawi kula mangsuli sawetara pitakon babagan survey babagan minat fotografi, lan konten ditargetake dadi lanskap, profil, utawa produk fotografi mikro, buku, lan DVD.

Mangkene blurb saka Knotice ing platform Concentri:

Liwat platform Concentri, kita nawakake cara sing gampang lan kuat kanggo nggawe lan ngatur komunikasi multi-tataran sing relevan banget liwat saluran email, seluler, lan web. Kanthi Concentri, para pemasar bisa kanthi gampang melu konsumen digital saiki kanggo nambah penghasilan, kanthi njaga pengalaman merek sing konsisten, nglancarake operasi pemasaran, lan ngilangi biaya sing keluwih. Lan amarga dikirim miturut permintaan, para pemasar mung mbayar apa sing dibutuhake.

Paling apik, Knotice ora mbutuhake kabeh host lan mbukak saka situs web. Dheweke duwe Layanan Web sing kuat lan penawaran konten sing dipersonalisasi bisa dilebokake ing situs web sampeyan - liwat div utawa iframe. Kuat!

Katon yen Knotice luwih adoh tinimbang perusahaan liyane ing papan iki. Akeh web, Analytics lan panyedhiya layanan email dadi sibuk fokus ing persaingan lan kesusu dhewe, dheweke lali karo masalah nyata - bisnis mbuwang-mbuwang wektu, tenaga, lan dhuwit kanthi nggabungake kabeh solusi sing beda kanggo entuk asil sing migunani.

Aku ngarep-arep bisa ndeleng luwih akeh saka Knotice!

One comment

  1. 1

    Pengin lensa murah kanggo Nikon D40? Sigma duwe 17-35mm f / 2.8-4 sing bisa dipikolehi saka Cameta liwat Amazon kanthi rega $ 240. Iku mung lensa f / 2.8 kanthi motor fokus lensa internal sing dibutuhake D40 kanggo fokus otomatis kanthi $ 1000, lan aku seneng banget karo aku.

    Umume foto sing saiki dijupuk nganggo lensa kasebut. Tuladhane.

    Minangka tambahan, aku ora bakal nggunakake lensa D40 utawa lensa kaya saiki, foto sing dijupuk nganggo lensa D40 lan lensa Sigma 17-35mm f / 2.8-4 kenapa! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.