Kebiasaan Ndeleng Email Kanthi Cepet Ngowahi

tumindak email

Infographic luar biasa iki saka Litmus nuduhake pangowahan sing drastis ing prilaku ndeleng email mung ing taun kepungkur! Saka infographic:

Email tetep dadi kegiatan online paling kuat ing saindenging jagad. Kasunyatane, pangguna email dijangka tekan 3.8 milyar ing taun 2014; sing meh setengah saka populasi bumi saiki, lan kenaikan signifikan saka 2.9 milyar pangguna sing dilaporake ing 2010. Saiki sing paling dilengkapi smartphone lan iPad, apa ana sing isih log on dhisik Kanggo ndeleng pesen ing monitor? Ing kene, kita bakal mriksa kepiye telpon lan "dolanan" teknologi liyane wis ngowahi cara ndeleng email.

Statistik Pasar Klien Email 1000

One comment

  1. 1

    Artikel sing apik! Grafis sing apik tenan lan informasi sing apik banget, gampang diwaca. Klien kita ing EmailList.net nglaporake temuan sing padha adhedhasar analisis lan uga kita. Email tetep kuat banget ing titik iki lan ndeleng statistik kaya iki nggawe aku luwih yakin manawa nyedhiyakake layanan sing penting kanggo para klien!

    Thanks kanggo artikel!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.