Napa Sampeyan Kudu Lengganan Dina iki

Depositphotos 33981471 s

Saben dina, Martech Zone ngirim email liwat CircuPress sing kanthi otomatis ngowahi feed blog dadi email HTML sing diformat kanthi apik. Mung ana sawetara atus wong sing nguntungake - bagean cilik saka pamaca blog iki saben dina. Ora apa-apa… iku ceruk lan menehi feed sing pengin. Aku ora nyoba nambah dhaptar kanthi artifisial, entuk retensi sing apik lan nggawe trik kanggo sing pengin blog ing kothak mlebu.

Email minangka saluran pemasaran push. Aku dadi pengacara pemasaran email adhedhasar ijin nanging aku yakin manawa mayoritas perusahaan nggunakake email kanthi ora efektif.

  • Pemasar email ora ngukur penylametan dhaptar email, dheweke mung nggatekake pirang-pirang dhaptar ing saben wektu. Akuisisi dhaptar sampeyan bisa uga ngluwihi penylametan sampeyan. Yen sampeyan entuk akeh langganan, sampeyan kudu ndandani luwih cepet tinimbang mengko.
  • Pemasar email percaya tenan tarif mbukak lan konversi sing murah apik nalika ana ing ndhuwur industri rata-rata. Rakyat, tingkat klik-tayang 4% saka email minangka tingkat kegagalan 96% lan dudu prayaan.
  • Pemasar email asring duwe tanggalan sing mbutuhake dheweke nerbitake, ora preduli apa isi kasebut ora utawa ora. Aku entuk email ing kothak mlebu saben minggu lan aku kepengin banget kepiye perusahaan bisa mikir yen ana sing cukup nyenengake kanggo ngirim.
  • Pemasar email percaya matematika email: Yen 10 wong tuku saka dhaptar 1,000 ing email minggonku, aku bisa dobel dodolan kanthi 2 email saben minggu. Kayane nyithak dhuwit. Ora… ora. Wiwitane email sing luwih sithik luwih dhisik nyedhiyakake kenaikan penjualan, nanging pungkasane sampeyan bakal kelangan pelanggan sing larang regane.

Senajan biaya pemasaran email lagi plummeting, isih butuh akeh wektu perusahaan lan dhuwit kanggo ngirim email. Aku durung nyoba push email utawa macak amarga aku ora yakin bakal cocog karo pamaca. Mbok menawi aku duwe konten khusus ing email ing dalan - nanging aku ora bakal ngirim email sing ora apik kanggo nyoba nggolek sawetara eyeballs.

Babagan sing paling apik kanggo perusahaan sing ngirim email ora becik yaiku Unsubscribe. Aja ngenteni email dadi luwih apik - kirim pesen menyang dina iki. Resiki kothak mlebu sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.