Mangkene Tips Email Sampeyan Kanggo Musim Liburan 2014

tips pemasaran email preinan 2014

Email mung nomer loro kanggo nggoleki penjualan ing musim liburan. Pemasar wis entuk, nambah asil email kanthi 13 persen taun-taun sing nggumunake antarane 2012 lan 2013. Ora mesthi kita bakal weruh nomer sing bakal munggah maneh taun iki dadi sampeyan kudu siyap. Iki infographic saka Monks Email nyedhiyakake sawetara tips solid lan sawetara data pendukung sing apik kanggo mbantu sampeyan miwiti saiki.

Lonceng sleigh lagi muni lan saiki wayahe nyekel musim liburan sing apik iki kanthi pemasaran email. Bungkus Q2014 4 kanthi gaya kanthi bathi lan kampanye email kreatif! Aja lali, email minangka salah sawijining saluran komunikasi sing paling sukses kanggo para pemasar ing taun 2013.

Kita mung nuduhake sawetara kesalahan kritis sampeyan kudu ngindhari ing program pemasaran email lan infographic iki negesake maneh! Tips kalebu manawa sampeyan duwe template email seluler sing responsif, gabungake upaya sampeyan promosi preinan sosial, nyiyapake sawetara diskon gedhe, lan nyebarake email ing saindhenging musim kanggo njamin tarif mbukak maksimal kanggo para pembeli telat!

Oh, lan durung awal banget kanggo miwiti. Liwat setengah saka kabeh pemasar email miwiti sing email promosi preinan awal September kanggo nyekel setengah pasar sing wiwit mbuwang luwih dhisik. Aja lali nuduhake pelajaran sing dipelajari saka musim liburan taun kepungkur lan sawetara tren sing dituduhake kanggo musim iki wis.

liburan-email-marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.