Tes Tester: Alat Gratis kanggo Priksa Newsletter Email Sampeyan Kanggo Masalah SPAM Umum

panguji surat

Kita wis ngawasi persentasi kothak mlebu email karo mitra kita ing 250ok lan entuk asil sing apik. Aku pengin ngerteni luwih jero babagan konstruksi email kita lan nemokake alat sing apik sing diarani panguji surat. Penguji email nyedhiyakake sampeyan alamat email sing unik supaya sampeyan bisa ngirim buletin banjur menehi analisis email kanthi cepet marang cek SPAM sing umum kanthi filter sampah.

Tes sing diasilake cukup kuat - siji-sijine cek sing ilang yaiku sampeyan utawa ora email dirancang responsif kanggo seluler viewports. Aku ora ngandel yen ana kemungkinan kemungkinan email bakal ana ing folder SPAM, nanging bakal menehi pengaruh marang tarif mbukak lan klik-tayang.

Laporan output nyedhiyakake tampilan email kanthi lan tanpa gambar, versi teks (saiki ora migunani banget) lan sumber kasebut. Filter SpamAssassin nganalisa teken DKIM utawa DK sampeyan kanggo njamin sumber email sampeyan bisa divalidasi, verifikasi IP pangirim liwat panjaluk HELO, lan bisa ndeleng manawa sampeyan duwe data SPF sing bener kanggo email sing bakal dikirim dening layanan email sampeyan . Iki uga verifikasi HTML kanggo kesalahan apa wae, validasi persentasi teks ing konten, tes gambar kanggo tag teks alternatif (migunani nalika klien email mblokir gambar), lan njamin sampeyan ora duwe javascript, iframes, konten sing disemat utawa applet. awak. Tautan uga diverifikasi yen sejatine bisa digunakake.

Pangirim sampeyan uga diverifikasi karo 25 dhaptar ireng ipv4 sing paling umum (BACKSCATTERER, BARRACUDA, BURNT-TECH, CASA-CBLPLUS, IMP-SPAM, INPS_DE, LASHBACK, MAILSPIKE-BL, NIXSPAM, PSBL, RATS-ALL, REDHAWK, SEM- BACKSCATTER, SEM-BLACK, SORBS-DUHL, SORBS-SPAM, SPAMCANNIBAL, SPAMCOP, SPAMHAUS-ZEN, SWINOG, TRUNCATE, UCEPROTECTL1, UCEPROTECTL2, UCEPROTECTL3, lan WPBL). Mesthi wae, kita ngerti amarga 250ok uga menehi tandha karo kita ngawasi dhaptar ireng email.

Elinga yen iki minangka tes dhasar banget lan ora nganggep kualitas dhaptar, reputasi pangirim, utawa kabeh algoritma rumit sing ana gandhengane karo istilah sing digunakake ing email. Duwe konsultan sing bisa kerja bareng karo sampeyan bisa nambah kemampuan sampeyan ing kothak mlebu saben ngirim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.