Email lan Media Sosial Jugalbandi

email sosial jugalbandi

Kita bubar nerbitake kursus kacilakan pemasaran inbound sing nyedhiyakake 5 email sing dikirim saben minggu (lengganan ing tab ing agensi situs). Salah sawijining seri email fokus ing pemasaran email, sing diarani pinunjul saka upaya pemasaran mlebu. Tim kreatif ing Wiku Email wis ngasilake infographic iki sing nuduhake kopling… utawa jugalbandi… email lan sosial lan kepiye saluran kasebut saling ndhukung.

Jugalbandi utawa jugalbandhi minangka pagelaran musik klasik India, utamane musik klasik Hindustani, sing nduwe duet saka loro musisi solo. Tembung jugalbandi tegese, secara harfiah, "kembar entwined." Duet bisa uga vokal utawa instrumental.

Aku seneng banget karo visi kembar sing ana gandhengane babagan pemasaran email lan strategi pemasaran liyane sing meh ana liyane! Aku ora yakin babagan Shakira lan Beyoncé, aku mikir email lan swara sosial luwih apik. Klik kanggo ndeleng infographic sing luwih lengkap.

email-vs-sosial-media-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.