10 Tips kanggo nyelarasake Email Marketing lan Media Sosial

media sosial email

Yen sampeyan wis suwe maca ing publikasi iki, sampeyan bakal ngerti yen saya ngremehake email lawan media sosial bantahan metu ana. Kanggo ngeculake potensial strategi pemasaran apa wae, nglarasake kampanye kasebut ing saluran bakal ningkatake asil sampeyan. Iki dudu soal mungsuh, iku pitakonan saka lan. Kanthi saben kampanye ing saben saluran, kepiye sampeyan bisa njamin supaya bisa nambah tarif respons ing saben saluran sing kasedhiya.

Email? Sosial? Utawa email lan sosial? Kaloro saluran pemasaran kasebut asring dipandang minangka kompetisi, nanging kita ngira bisa dianggo bareng-bareng. Priksa infographic kita lan temokake cara nggabungake email lan strategi sosial. Ross Barnard, dotmailer

Dotmailer nyedhiyakake sepuluh tips iki kanggo nyelarasake pemasaran email karo pemasaran media sosial (lan uga kosok baline):

  1. Tambah lambang sosial menyang template email sampeyan. Wong bisa milih lengganan saka email lan mung ngetutake sampeyan ing media sosial. Luwih becik dibuwang kabeh!
  2. Penting nawakake eksklusif ing antarane kalorone kanggo menehi insentif marang para pengikut supaya lengganan lan langganan sampeyan.
  3. Gunakake hashtags ing buletin email supaya gampang digoleki sosial, produk, layanan utawa acara. Sampeyan bisa uga pengin nambah link tweet ing email!
  4. Tindakake media sosial kanthi tawaran kanggo langganan email sampeyan. Malah nggunakake Facebook CTA ing kaca kanggo ngarahake pelanggan.
  5. Run pariwara target ulang kanggo wong sing ngeklik buletin sampeyan.
  6. Gunakake Twitter timbal gen SIM kanggo drive pelanggan.
  7. Ndhukung demografi lan prilaku data ing antarane saluran sosial lan platform pemasaran email kanggo nambah tarif respons lan konversi.
  8. Upload alamat email pelanggan sing ora aktif ing saluran sosial lan mbukak pariwara supaya bisa entuk maneh.
  9. Priksa manawa kabeh sing sampeyan lakoni liwat web mobile-loropaken. Umume kegiatan sosial kedadeyan ing piranti seluler, mula saka tautan sosial sing apik menyang kaca sing ora nindakake bakal ngeculake keterlibatan sampeyan.
  10. Tes, tes, tes! Terusake ngoptimalake kaloro saluran adhedhasar tarif respons lan promosi lintas-saluran sing sampeyan tingkatake.

Download Whitepaper Gratis

Email lan media sosial

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tips migunani Matur nuwun! Aku ngira yen №9 biasane migunani, amarga akeh wong nggunakake telpon ora mung kanggo nelpon, nanging uga lelungan liwat Internet lan mriksa email.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.