Iki Apa Sampeyan Kedah Nggabungake Strategi Email lan Media Sosial

infographic email lan media sosial

Kita entuk feisty nalika ana wong sing nuduhake email mungsuh infographic media sosial. Alesan utama kita ora setuju karo mungsuh diskusi yaiku ora kudu dadi masalah milih salah siji utawa liyane, mesthine kudu dadi masalah carane bisa nggunakake saben media kanthi lengkap.

Pemasar kudu kepengin weruh kepiye carane marketing email lan sosial media marketing kerja yen gaweyane dikoordinasi. Masalahe yaiku mung 56% pemasar nggabungake sosial karo program pemasaran email.

Nggunakake dhaptar pemasaran email kanggo nambah saluran sosial- lan uga kosok balene- minangka kahanan win-win. Nanging, ati-ati: para pemasar kudu ati-ati ngeling-eling apa tujuane saben saluran. Nalika target target saluran tetep cocog karo kekuwatan lan tujuane tartamtu penting kanggo promosi lintas-saluran sing sukses, nyatane nggunakake siji saluran kanggo nyengkuyung sukses liyane yaiku strategi pemasaran sing cerdas. Kanthi nggabungake strategi email lan media sosial, sampeyan bisa nambah jangkauan merek, nambah petunjuk lan mindhah corong penjualan.

Salah sawijining temuan utama sing cocog kanggo kita yaiku Napa nambah enggo bareng sosial ing email sampeyan?

  • Facebook integrasi ditambahake 31 saham saben 100 email dibukak.
  • Twitter integrasi ditambahake 42 saham saben 100 email dibukak.
  • LinkedIn sing nggabungake ditambahake 10.3 saham saben 100 email dibukak.
  • Ditambahake integrasi Google+ 13 saham saben 100 email dibukak.
  • Pinterest sing ditambahake ditambahake 14 saham saben 100 email dibukak.

Priksa manawa maca pandhuan pungkasan saka Reachmail, Mupangate Nggabungake Strategi Email lan Media Sosial.

Email lan Infographic Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.