Barang Olahraga Dick sing Ndhukung Media Sosial nganggo Email

Minggu kepungkur aku nemokake conto apik babagan cara sing ora ngganggu kanggo nggunakake marketing email minangka cara kanggo ngarahake lalu lintas media sosial. Email kasebut asale Barang Olahraga Dick.

Iki minangka email sing dirancang kanthi apik lan dirancang kanthi gampang; Tindakake kita ing Twitter lan nampa kode diskon eksklusif:
email kontol% 27s

Kok enak

Dick pancen kerja kanthi apik nggunakake alat tradisional, pemasaran email, kanggo nuntun lalu lintas menyang salah sawijining alat media sosial anyar sing mengkilat. Apa sing ora dielingi para pemasar yaiku yen duwe media sosial sing apik ora mung nyiyapake kiriman ing saben outlet lan ngenteni wong bakal nemokake sampeyan. Sampeyan sejatine kudu nyetir lalu lintas supaya wong bisa melu karo sampeyan! Aku ngerti konsep sing gampang, nanging asring dadi konsep sing ora digatekake nalika nemtokake strategi sosial sampeyan.

Napa kerjane:

  1. Ora mung ana insentif kanggo ngetutake Dick's Sporting Goods ing Twitter, nanging tawaran kasebut, tawaran eksklusif (paling ora kanggo para pengikut Twitter) nggawe sampeyan rumangsa entuk apa-apa sing dudu wong liya. Sampeyan ana ing lingkaran Twitter Barang Sporting Dick lan sampeyan entuk manfaat.
  2. Jual lembut, ora ngganggu, lan ora mbutuhake tumindak sing akeh. Iku luwih saka siji - nanging sampeyan ndeleng apa sing dakkarepake.

Hasile

Akeh alangan tradisional sing dicopot kanggo aku melu utawa tuku saka Dick nggunakake strategi iki. Gampang ngetutake tautan, tekan tindakake lan entuk kode diskon lan saiki aku duwe kode diskon, langkah sabanjure yaiku mbokmenawa menyang situs web kanggo ndeleng manawa ana prekara sing ora dakkarepake nganti aku duwe alesan kanggo blanja - brilian!

Saiki dheweke duwe rong medium adhedhasar ijin kanggo dipasarake ing kula ing… email lan Twitter!

2 Komentar

  1. 1

    Pramila pemasaran sosial investasi ing komunitas sosial kanthi konten / solusi migunani uga partisipasi lan pangenalan. Nalika "tradisional" tawaran email digawe adhedhasar apa sing pengin didol perusahaan, upaya pemasaran sosial luwih fokus kanggo nglibatake komunitas kanthi nggawe tawaran uga promosi

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.