Panyedhiya Layanan Email wis Langsung Hiu

email ngirim

Yen sampeyan ora nate ngerti apa tegese tembung "Langsung Hiu"… tegese wiwitane pungkasan. Tembung kasebut nuduhake Happy Days nalika Fonz mlumpat hiu ing ski banyu, mbuwang acara kasebut dadi puterane sing ora bisa pulih.

Yen sampeyan panyedhiya layanan email, aja njerit durung.

Email sadurunge dadi tugas sing angel banget lan mung pangirim paling gedhe sing duwe bakat, perangkat keras, lan aplikasi kanggo ngirim email kanthi akeh menyang Panyedhiya Layanan Internet kanggo perusahaan sing duwe dhaptar pelanggan. Bakat wis wiwit obah ing industri, perangkat keras wis akeh (utamane karo awan) lan aplikasi katon kiwa lan tengen kanggo ngirim email.

Industri Email Wis Owahi… saiki luwih murah lan Luwih Gampang

Apa sing kedadeyan ing industri kasebut minangka panyebaran cilik panyedhiya layanan email njedhul munggah. Dheweke apik banget - duwe aplikasi sing apik, ngirim pesen dinamis sing rumit banget, nglacak kanthi sampurna, nangani bouncing, masalah deliverability, tundhuk marang peraturan SPAM, lan duwe metodologi integrasi sing kuat sing biasane gratis. Lan dheweke nindakake sekedhik biaya kanggo bocah lanang gedhe.

Mangkene conto: Newsberry mung dadi sponsor saka Martech Zone (kuwi pengungkapan aku). Nalika aku mriksa situs kasebut sadurunge nyetujoni pariwara, aku mriksa kaca rega lan gumun karo harga:

rega-newsberry.png

Aku bisa duwe dhaptar pelanggan nganti 100,000 lan ngirim email tanpa wates kanggo dheweke $ 530 saben wulan? Kurang luwih saka $ 6,000 saben taun. Aku kelingan nalika kerja ing panyedhiya layanan email yen biaya taunan kanggo bisnis cilik yaiku… plus biaya olahpesen… plus API akses… plus, plus, plus…

Panyedhiya email sing kuat banget bakal terus diluncurake lan bisnis sing ngirim email bakal dadi pemenang utama. Sing kalah minangka panyedhiya layanan email sing gedhe banget sing wis ana sawetara wektu - ana sing kudu diganti.

Panyedhiya Layanan Email Gedhe Ngalahake Kasedhiya Pangiriman

Akeh panyedhiya layanan email gedhe bakal menehi katrangan manawa volume email sing dikirim menehi pengaruh ing industri lan duwe tarif pangiriman lan hubungan sing luwih apik karo Panyedhiya Layanan Internet.

Ora bener. Panyedhiya Layanan Email Cilik bisa nindakake tugas sing padha.

Kanca baikku Greg Kraios ngatur sawetara hubungan kasebut antarane panyedhiya layanan email karo panyedhiya layanan internet karo perusahaane, Den saka Pangiriman. Dheweke malah mbantu perusahaan sing ngatur email dhewe menyang ISP! Ora butuh perusahaan gedhe - butuh pakar pangiriman sing apik karo hubungan sing apik - lan Greg duwe perusahaan kasebut.

Apa sing Perlu Pelanggan Email

Panyedhiya layanan email kudu lancar (lan tegese kanthi lancar) terintegrasi karo sistem manajemen konten, sistem manajemen hubungan pelanggan, alat optimasi kaca landas, lan Analytics aplikasi. Penjual otomatis pemasaran kaya Aprimo lan Eloqua wis maju ing babagan kasebut. Ora cukup ngirim lan ngukur email maneh… perusahaan butuh luwih akeh!

Malah solusi otomatisasi email sing regane murah lan regane saya akeh! Infusionsoft minangka solusi kanthi solusi manajemen hubungan email lan pelanggan sing integral.

Pelanggan kudu gampang repurpose konten saka kabeh medium, ngoptimalake konten kanthi cepet, ngukur asil - lan uga menehi umpan balik babagan apa sing menang lan ilang. Kita ora duwe wektu kanggo mlumpat saka solusi vendor menyang solusi vendor nalika awan… lan coba taleni kabeh Analytics querystrings bebarengan… lan analisa kesempatan. Panyedhiya layanan email kudu berkembang miturut kabutuhane.

Wis wayahe panyedhiya layanan email njupuk kabisat, utawa bakal diunekake. Mailchimp ngumumake 250,000 akun sing ditambahake sajrone 7 wulan kanggo solusine. Nanging malah Mailchimp dadi larang banget amarga kita nambah dhaptar kanthi sukses. Kita wis bosen karo tagihan bulanan sing gedhe mula dibangun CircuPress - solusi email terintegrasi WordPress sing apik lan apik banget lan bisa nggawe buletin.

Panyedhiya Layanan Email Sing Dhewe

Email duwe jangka panjang lan bathi - nanging meh rampung. Ora mbutuhake usaha kanggo nggawe lan njaga layanan email sampeyan dhewe saiki. Kanca Adam Small wis bosen karo rega lan kekurangan metode otomatis, dheweke bubar nggawe dhewe Saos Agen… Saiki dheweke duwe seluler, manajemen konten, Facebook, Twitter lan email sing integral kanggo klien real estate. Dheweke malah bisa ngawasi panggunaan, nglacak mbukak lan ngeklik lan ngatur mumbul!

Yen sampeyan ora duwe bakat kaya Adam, sampeyan bisa tuku kothak saka wong kaya Strongmail, pasang, uripake, lan aktifake layanan email sampeyan. Dheweke malah bakal mbantu sampeyan miwiti.

Panyedhiya Layanan Email Apa-Kanggo-Sampeyan

Akeh panyedhiya layanan email lan agensi sing bener nambah layanan menyang paket uga. Dheweke ngerti manawa nggawe email sing apik lan apik banget mbutuhake wektu lan keahlian - lan duwe laba investasi sing apik, mula nggawe program kanggo klien sing terjangkau lan ora bisa ngupayakake klien. Saperangan sing dakkenal yaiku Indriyani lan Tomatofish.

Kepiye Panyedhiya Layanan Email Bakal Kaslametan

Saran kula kanggo panyedhiya layanan email sing akeh yaiku golek sistem manajemen konten, lan tuku. Temokake panyedhiya manajemen hubungan pelanggan sing sampeyan gabung karo… lan gabung karo dheweke. Entuk Analytics panyedhiya, lan integrasi kanthi lancar. Lan tindakake kanthi solusi nargetake, pamisahan lan pangujian sing kuat. Yen sampeyan ora, wong bakal enggal!

10 Komentar

  1. 1

    Iki artikel apik Doug. Saiki ana akeh solusi sing bisa mbantu bisnis ngrebut pemasaran email. Aku percaya tenan manawa kesempatan kanggo akeh ESP pancen padha karo taun-taun sing wis dihindari - lan layanan kasebut. Nalika luwih duwe bathi kanggo adol lan dhukungan piranti lunak, adol sing luwih angel nalika pasar dadi jenuh kaya saiki. Yen ESP bisa nyedhiyakake perusahaan kanthi sukses (ngluwihi piranti lunak, nanging tuku perencanaan, desain, lan eksekusi kampanye sup-to-nut) - iku luwih becik tinimbang golek alat kanggo ngirim email (90% fungsi piranti lunak pemasaran email pancen padha). Gabungke layanan kasebut kanthi poin integrasi sing kuat sing kudu dibayar.

  2. 2
  3. 3

    Aku seneng nggawe email nganggo kathok cendhak lan jaket kulit. Apa ora keren? Artikel sing apik. Ing bagean layanan sing kudu dilakoni, aku pengin menehi davemail (www.mydavemail.com) minangka pilihan. Klien kita asring nyerah kanggo nyoba dhewe. Kaya canggih saka panyedhiya DIY online, ora kanggo kabeh wong. Matur nuwun kanggo nerangake pilihan.

  4. 4

    Data Pelanggan Mutu minangka kunci sukses ing kampanye pemasaran apa wae. Sejatine akeh banget perusahaan sing nyedhiyakake pemasaran email swalayan utawa nindakake pemasaran kanthi lengkap kanggo sampeyan. Nanging, ora ana sing bisa nggawe data pelanggan kajaba sampeyan lan bisnis sampeyan.

    Bisnis (khusus ing toko) kudu golek cara kanggo "nglumpukake" informasi pelanggan lan "dasi" maneh menyang tuku (iki cukup gampang kanggo toko online, nanging ora cukup kanggo toko fisik) ing sistem POS lan nyedhiyakake informasi kasebut kanggo platform pemasaran (email utawa sms utawa liyane). Kekuwatan pemasaran sejatine yaiku nganalisa seneng lan ora disenengi pelanggan lan banjur targetake kanthi tawaran sing tepat.

    Artikel apik!

  5. 5

    Hai matur nuwun kanthi sanget kanggo postingan sing jelas, aku ora sengaja nemokake blog sampeyan nalika nggoleki ing Google liyane… .Uku wis menehi bookmark ing situs sampeyan..sambung nuduhake ..

  6. 6

    Thanks
    Aku kepengin weruh manawa ana panyedhiya webmail sing nuduhake bathi karo wong sing ngirim jeneng domain kanggo panggunaan mail?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.