Panyedhiya Layanan Email wis Langsung Hiu

email ngirim

Ing acara sampeyan ora ngerti apa istilah kasebut Langsung Hiu tegese… iku tegese wiwitaning pungkasan. Istilah kasebut nuduhake Happy Days nalika Fonz mlumpat hiu ing ski banyu, mbuwang pertunjukan kasebut dadi spin pati sing ora nate pulih.

Yen sampeyan panyedhiya layanan email, aja njerit durung.

Email sadurunge dadi tugas sing angel banget lan mung pangirim paling gedhe sing duwe bakat, perangkat keras, lan aplikasi kanggo ngirim email kanthi akeh menyang Panyedhiya Layanan Internet kanggo perusahaan sing duwe dhaptar pelanggan. Bakat wis wiwit obah ing industri, perangkat keras wis akeh (utamane karo awan) lan aplikasi katon kiwa lan tengen kanggo ngirim email.

Industri Email Wis Owahi… saiki luwih murah lan Luwih Gampang

Apa sing kedadeyan ing industri kasebut minangka panyebaran cilik panyedhiya layanan email njedhul munggah. Iki apik banget - duwe aplikasi sing apik, ngirim pesen dinamis sing rumit banget, nglacak kanthi sampurna, nangani bouncing, masalah deliverability, tundhuk marang peraturan SPAM, lan duwe metodologi integrasi sing kuat sing biasane gratis. Lan dheweke nindakake sekedhik biaya kanggo bocah lanang gedhe.

Punika conto: Newsberry mung dadi sponsor saka Martech Zone (kuwi pengungkapan aku). Nalika aku mriksa situs kasebut sadurunge nyetujoni pariwara, aku mriksa kaca rega lan gumun karo harga:

rega-newsberry.png

Aku bisa duwe dhaptar pelanggan nganti 100,000 lan ngirim email tanpa wates kanggo dheweke $ 530 saben wulan? Kurang luwih saka $ 6,000 saben taun. Aku kelingan nalika kerja ing panyedhiya layanan email yen biaya taunan kanggo bisnis cilik yaiku… plus biaya olahpesen… plus API akses… plus, plus, plus…

Panyedhiya email sing kuat banget bakal terus diluncurake lan bisnis sing ngirim email bakal dadi pemenang utama. Sing kalah minangka panyedhiya layanan email sing gedhe banget sing wis ana sawetara wektu - ana sing kudu diganti.

Panyedhiya Layanan Email Gedhe Ngalahake Kasedhiya Pangiriman

Akeh panyedhiya layanan email gedhe bakal menehi katrangan manawa volume email sing dikirimake menehi kalonggaran ing industri lan duwe tarif pangiriman lan hubungan sing luwih apik karo Panyedhiya Layanan Internet.

Ora bener. Panyedhiya Layanan Email Cilik bisa nindakake tugas sing padha.

Kanca baikku Greg Kraios ngatur sawetara hubungan kasebut antarane panyedhiya layanan email karo panyedhiya layanan internet karo perusahaane, Den saka Pangiriman. Dheweke malah mbantu perusahaan sing ngatur email dhewe menyang ISP! Ora butuh perusahaan gedhe - butuh pakar pangiriman sing apik karo hubungan sing apik - lan Greg duwe perusahaan kasebut.

Apa sing Perlu Pelanggan Email

Panyedhiya layanan email kudu lancar (lan tegese kanthi lancar) terintegrasi karo sistem manajemen konten, sistem manajemen hubungan pelanggan, alat optimasi kaca landas, lan Analytics aplikasi. Penjual otomatis pemasaran kaya Aprimo lan Elok wis maju ing babagan kasebut. Ora cukup ngirim lan ngukur email maneh… perusahaan butuh luwih akeh!

Malah solusi otomatisasi email sing regane murah lan regane saya akeh! Infusionsoft minangka solusi kanthi solusi manajemen hubungan email lan pelanggan sing integral.

Pelanggan kudu gampang mbaleni konten saka kabeh medium, ngoptimalake konten kanthi cepet, ngukur asil - lan uga menehi saran babagan apa sing menang lan ilang. Kita ora duwe wektu kanggo mlumpat saka solusi vendor menyang solusi vendor nalika awan… lan coba taleni kabeh Analytics querystrings bebarengan… lan analisa kesempatan. Panyedhiya layanan email kudu berkembang miturut kabutuhane.

Iki wektu kanggo panyedhiya layanan email kanggo njupuk kabisat, utawa padha bakal njaluk diunekake dening. MailChimp ngumumake 250,000 akun ditambahake ing 7 sasi kanggo solusi kasebut. Nanging malah Mailchimp entuk larang banget amarga kita sukses nambah dhaptar. Kita kesel karo tagihan saben wulan sing gedhe, mula nggawe CircuPress - solusi email terpadu WordPress sing apik lan lengkap sing ngirit bundel lan ngotomatisasi buletin kita.

Panyedhiya Layanan Email Sing Dhewe

Email wis suwe lan nguntungake - nanging meh rampung. Ora butuh akeh gaweyan kanggo mbangun lan njaga layanan email sampeyan saiki. Kanca Adam Cilik wis kesel banget karo rega lan kekurangan metode otomatisasi, mula dheweke bubar nggawe dhewe kanggo AgentSauce… saiki dheweke entuk seluler, manajemen konten, Facebook, Twitter, lan email kanthi terpadu kanggo klien real estate. Dheweke malah bisa ngawasi deliverability, trek mbukak lan klik lan ngatur bouncing!

Yen sampeyan ora duwe bakat kaya Adam, sampeyan bisa tuku kothak saka wong kaya Strongmail, pasang, uripake, lan aktifake layanan email sampeyan dhewe. Dheweke malah bakal mbantu sampeyan miwiti.

Panyedhiya Layanan Email Apa-Kanggo-Sampeyan

Akeh panyedhiya layanan email lan agensi sing bener nambah layanan menyang paket uga. Dheweke ngerti manawa nggawe email sing apik lan menarik mbutuhake wektu lan keahlian - lan ngasilake investasi sing apik, mula nggawe program kanggo klien sing terjangkau lan njupuk kabeh usaha saka tangan klien. Sawetara conto sing aku ngerti yaiku Indriyani lan Iwak tomat.

Kepiye Panyedhiya Layanan Email Bakal Kaslametan

Saranku marang panyedhiya layanan email gedhe sing metu ana kanggo nemokake sistem manajemen konten lan tuku. Temokake panyedhiya manajemen hubungan pelanggan sing sampeyan gabung karo… lan gabung karo dheweke. Njaluk an Analytics panyedhiya, lan seamlessly Integrasi. Lan lakoni kanthi solusi nargetake, segmentasi, lan tes sing kuat. Yen sampeyan ora, wong bakal rauh!

10 Komentar

  1. 1

    Iki artikel apik Doug. Ana akeh solusi sing kasedhiya saiki kanggo mbantu bisnis ngeruk permukaan marketing email. Aku pancene yakin manawa kesempatan kanggo akeh ESP persis apa sing wis dihindari pirang-pirang taun - lan yaiku layanan. Nalika luwih nguntungake kanggo adol lan ndhukung piranti lunak, adol luwih angel nalika pasar dadi jenuh kaya saiki. Yen ESP bisa nyedhiyakake sukses nyata perusahaan (ngluwihi piranti lunak, nanging tuku perencanaan, desain, lan eksekusi kampanye sup-to-nuts) - sing luwih larang tinimbang nemokake alat kanggo ngirim email (90% fungsi piranti lunak marketing email pancen padha). Gabungke layanan kasebut kanthi titik integrasi sing kuat yen sampeyan duwe paket sing kudu dibayar.

  2. 2
  3. 3

    Aku kerep seneng nggawe email nganggo celana pendek lan jaket kulit. Apa ora keren? Artikel gedhe. Ing bagean ing layanan do-it-for-sampeyan, Aku kaya kanggo uncalan davemail (www.mydavemail.com) minangka pilihan. Klien kita asring nyerah kanggo nyoba nindakake dhewe. Minangka canggih minangka akeh panyedhiya DIY online, padha ora kanggo kabeh. Matur nuwun kanggo nerangake pilihan.

  4. 4

    Data Pelanggan Kualitas minangka kunci sukses ing kampanye pemasaran apa wae. Ana akeh banget perusahaan sing nyedhiyakake marketing email layanan mandiri utawa nindakake marketing layanan lengkap kanggo sampeyan. Nanging, ora ana sing bisa nggawe data pelanggan kajaba sampeyan lan bisnis sampeyan.

    Bisnis (khususe toko-toko) kudu golek cara kanggo "ngumpulake" informasi pelanggan lan "ngikat" bali menyang tumbas (iki cukup gampang kanggo toko online, nanging ora cukup kanggo toko fisik) ing sistem POS sampeyan lan nggawe informasi kasebut kasedhiya kanggo platform marketing (email utawa sms utawa liyane). Kekuwatan marketing sejatine ana ing nganalisa sing disenengi lan ora disenengi pelanggan lan nargetake kanthi tawaran sing tepat.

    Artikel apik!

  5. 5

    Halo, matur nuwun banget kanggo kiriman sing wicaksana, aku pancene ora sengaja nemokake blog sampeyan nalika nggoleki ing Google babagan liya….aku wis menehi tetenger situs sampeyan..terus nuduhake..

  6. 6

    Thanks
    Aku nggoleki yen ana panyedhiya webmail sing nuduhake bathi karo wong sing nransfer jeneng domain kanggo panggunaan email?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.