One comment

  1. 1

    Iki minangka infographic sing apik, menurutku statistik apik banget. Aku wis ngganti email sawetara kaping & uga wis nglaporake SPAM yen ora. Kadhangkala aku ora sadhar nganti telat. "Hei, apa sing kedadeyan karo email Perusahaan ABC ?!" D'oh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.