ROI Email: Ora Brainer kanggo Perusahaan Gedhe

biaya email

Kita wis rapat apik karo perusahaan nasional saiki lan ngrembug babagan nggawe program email. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 125,000 klien ing saindenging negara, 4,000 salespe… lan ora ana program email. Dheweke duwe 8,000 produk kanthi 40 utawa 50 produk anyar saben wulan sing pabrike kepengin tuku. Dheweke kuwatir karo biaya program email sanadyan lan kepengin ngerti saka ngendi dhuwit kasebut bakal dijupuk.

Iki minangka salah sawijining hubungan sing dakkarepake supaya bisa dakgawe tanpa biaya lan mung menehi komisi!

ROI Email

Ing conto ing ndhuwur, aku kira bisa entuk alamat email kanggo 1 saka saben 3 klien ing pungkasan taun. Kasunyatane, program iki kudu ngasilake luwih akeh minat lan akeh email maneh, nanging aku pengin tetep aman. Aku ngramal 1 email saben wulan - ora saben minggu. Saben klien wis tuku saben wulan, mula email pancen ana kanggo nyoba nambah penjualan saka klien sing wis ana. Aku mbuwang tingkat respons 0.75% sing nyenengake kanthi rata-rata (konservatif banget) $ 5 kanggo mbuwang tambahan. Kanggo Panyedhiya Layanan Email, aku wis nambah $ 0.03 saben email… ing sisih ndhuwur.

Kanthi kabeh perkiraan konservatif kasebut, output isih 25% ngasilake Investasi sing kaget. Kajaba iku, email bakal ngeterake luwih akeh pesen liwat situs e-commerce - ngirit pesenan sing salah lan biaya tenaga kerja. Kajaba iku, karo para vendor sing narik kawigaten, perusahaan bisa adol papan pariwara premium ing buletin! Aku mriksa biaya pariwara ing siji buletin industri saiki lan rata-rata pariwara yaiku $ 0.02 saben email lan ana 4 titik ing saben buletin.

Adol 4 titik ing saben email bakal nyebabake ROI munggah 300%!

Aku kepengin bisa ngerti kepiye carane bisa mbayar iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.