Ngoptimalake Gambar Email Sampeyan kanggo Nampilake Retina

infografis retina email

Amarga tampilan resolusi dhuwur dadi umum ing meh kabeh piranti, penting para pemasar nggunakake pengaruh sing ditawakake resolusi sing luwih dhuwur. Kejelasan gambar sing digunakake ing email, kayata, bisa nduwe pengaruh dramatis karo sing maca email. Nggawe grafis kanthi bener banjur ukuran / skala - kabeh nalika ngoptimalake ukuran file gambar - minangka saldo sing apik kanggo mesthekake sampeyan dioptimalake kanggo nanggepi tarif klik-tayang paling apik ing email.

Infographic iki saka Monks Email, Retina Email - Ngatasi Pengalaman Panganggo kanthi Tampilan Berkualitas Tinggi, menehi tips cepet babagan cara ngrancang email sing ramah retina, kanthi mbudidaya rasio gambar sing sampurna, ukuran file gambar, pitakon media kanggo desain email sing responsif lan komponen penting liyane.

email retina

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.