Pemantauan Reputasi Lanjut kanggo Pemasar Email

Depositphotos 53656971 s

Kita wis nulis babagan 250ok ing jaman biyen lan terus ningkatake penawaran pengiriman. Umume para pemasar email gedhe malah ora ngerti yen bisa duwe persentase pangiriman sing akeh banget, nanging email bisa uga macet ing filter SPAM. Pangiriman mung tegese pesen wis dikirim… ora nggawe kothak mlebu. Nalika solusi liyane ing papan iki larang, 250ok minangka solusi sing terjangkau sing nawakake luwih akeh kabisan - lan dina iki ngumumake babagan marketing reputasi email dadi luwih penting!

Reputasi Informan nyedhiyakake visibilitas lan wawasan sing sampeyan butuhake kanggo ngenali kegiyatan mailing sing bermasalah ing saindhenging aliran email metu uga upaya phishing utawa pangiriman sing ora sah sing bisa ngrusak merek sampeyan. Pujian sing sampurna kanggo kita alat ngawasi kothak mlebu lan dhaptar ireng, Reputasi Informan ngawasi alamat IP lan domain sampeyan lan menehi rincian sing dibutuhake kanggo njupuk tindakan korektif nalika ana masalah.

250ok minangka mitra kita - digunakake kanggo ngawasi kita dhewe reputasi email - lan fitur anyar iki nawakake pemasar email rong alat manajemen reputasi sing unik - kemampuan kanggo ngawasi merek saka email palsu lan jebakan spam.

Lindhungi Brand sampeyan saka Phishing, Spamming lan Spoofing

Ngawasi Reputasi Phishing Email

Informan Reputasi 250ok ngidini para pemasar email lan panyedhiya layanan email ngawasi domain kanggo nyoba email utawa phishing sing ora sah. Pelaporan ngidini sampeyan ndeleng saka endi surat palsu - dirusak dening IP lan negara. Sampeyan bisa ndeleng tautan pesen lan ndeleng ing endi spammer nyoba ngarahake pelanggan.

Lindhungi Brand sampeyan saka Email Spam Traps

Monitor Spam Traps

Jaga dhaptar email klien sampeyan saka alamat email sing wis ditambahake kanggo njebak merek sampeyan lan sampeyan kepepet ing jebakan SPAM sing nyebabake pangiriman utawa pamblokiran kabeh dening Panyedhiya Layanan Internet. Informan Reputasi 250ok ngidini para pemasar email entuk pemahaman kritis babagan kegiatan surat sing metu lan ngenali masalah sing nyebabake reputasi.

Sampeyan bisa audit dhaptar email lan gampang ndeleng IP, alamat email, lan domain sing ngirim email sing ora apik. Yen sampeyan Panyedhiya Layanan Email, sampeyan uga bisa ndeleng manawa klien duwe otentikasi sing bener (DKIM, cathetan SPF) utawa ora. Kabeh data reputasi bisa diekspor menyang pesen individu.

Yen sampeyan ngirim atusan ewu email saben wulan, sampeyan bisa uga bakal ninggalake akeh dhuwit kanthi ora ngawasi reputasi email sampeyan. Mlebu kanggo demo saka 250ok dina iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.