Cara Maca Email Pakaryan Ngowahi

Pangowahan Prilaku Email

Ing jagad sing luwih akeh email sing dikirim (nganti 53% saka 2014), ngerti jinis pesen sing dikirim, lan nalika pesen kasebut dikirim migunani lan penting. Kaya dene umume, kothak mlebu ora bisa dikendhaleni. Nalika aku maca babagan kothak mlebu nol, Aku ora bisa mandheg dadi pesimis babagan volume lan cara nanggepi email.

Nyatane, yen ora amarga SaneBox lan Pangirim Email (nggunakake link referensi ing kana), aku ora yakin kepiye carane ngatasi email. Sanebox nindakake tugas sing hebat nalika ngerti emailku sing butuh perhatian cepet lan Mailbutler menehi aku kesempatan kanggo nundha tanggepan, tunda email, lan nambah Apple Mail kanthi sawetara fitur liyane.

Umum karo kaloro platform yaiku kothak mlebu dimanipulasi ing antarane folder. Aku ora diwatesi mung Inbox, Folder sampah, lan Sampah maneh ... sistem iki nuntun pesen mlebu lan metu saka sawetara folder liyane. Sanajan iki alat sing apik kanggo aku, dheweke kudu ngrusak metrik email pangirim sing nyoba nyedhaki aku. Prilaku email is ganti, lan alat kasebut mung minangka salah sawijining conto.

Kanggo riset pangowahan prilaku email, ReachMail bubar survey ing 1000 wong kanggo ngerti apa tegese ngatur kothak mlebu. Sawetara temuan utama:

  • Email esuk - 71% wong Amerika mriksa kaping pisanan antara jam 5 esuk lan 9 esuk, New York lan New Jersey rata-rata mriksa pisanan - sadurunge jam 9 esuk - lan wong-wong ing Utah mriksa paling awal, sawise rata-rata jam 6:30 esuk.
  • Email Petang - 30% wong Amerika mriksa sadurunge jam 6 sore lan 70% sawise 6 sore 46% wong Prancis mriksa email paling suwene antarane jam 9 wengi lan tengah wengi, dene 13% luwih akeh rampung sawise tengah wengi. Ora kudu dilalekake, 71% wong Tennesse kalebu manuk hantu wengi, mriksa email sawise jam 9 wengi, lan mung mriksa 12% sadurunge jam 6 sore, luwih murah tinimbang rata-rata nasional.
  • Ngirim Email - Meh setengah saka kabeh wong Amerika (46%) ngirim kurang saka 10 email saben dina. 30% wong ngirim 10 nganti 25 email saben dina, 16% ngirim 25 nganti 50, lan 8% ngirim luwih saka 50 email saben dina. Kulon duwe rata-rata email sing dikirim paling murah, yaiku 18 saben dina. Timur Laut ndhuwur kabeh wilayah lan rata-rata 22 email sing dikirim saben dina, lan Massachusetts paling dhuwur 28 email sing dikirim saben dina, rata-rata.
  • Response Wektu - 58% wong Amerika ujar manawa nanggapi email sajrone sakjam. 26% nanggapi sajrone siji nganti enem jam, 11% nanggapi sajrone enem nganti 24 jam lan sisane 5% nanggapi sawise 24 jam, rata-rata. Warga Virginian nglaporake balesan email sing paling cepet kanthi wektu respons rata-rata udakara rong jam. Wong-wong New York, kaget, wis alon-alon - 12% ujar yen rata-rata sedina utawa luwih kanggo nanggapi lan 33% paling ora nem jam.
  • Email sing durung diwaca - Luwih saka setengah wong Amerika duwe kurang saka 10 email sing durung diwaca ing kothak mlebu makarya. 26% laporan duwe kurang saka 50 email sing durung diwaca, 13% duwe luwih saka 100 email sing durung diwaca lan 6% duwe antara 50 lan 100. South Carolina nglaporake email sing paling akeh sing durung diwaca, kanthi rata-rata 29, dene 30% laporan Tennesse duwe luwih saka 100 email sing durung diwaca. Midwest paling sithik, kanthi rata-rata 17.

ReachMail ngasilake infographic iki: Inbox Amerika 2: Pitungan kanggo nggambarake pangowahan.

Work Email Trends Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.