Aja Lebokake Email ing Back Burner!

Kompor Top

Ing pungkasan Kiriman tamu Delivra kanggo Martech, Neil kalebu survey sing takon sampeyan apa alangan utama sing diadhepi karo program email. Salah sijine yaiku kurang wektu kanggo ngrampungake apa sing dikarepake. Aku ngerti tenan yen dipencet wektu; misale jek ora ana cukup jam saben dina!

Nanging, yen wis dikandhani, aku njaluk sampeyan nggawe program email a prioritas. Yen sampeyan durung miwiti program email, mula suwene wektu kanggo miwiti. Yen sampeyan wis miwiti program, nanging nguciwakake kanthi tragis, aku ngajak sampeyan menehi wektu kanggo ngevaluasi lan nemtokake wilayah apa sing kudu diwenehi perhatian. Aja nyelehake program email ing pembakar mburi!
Kompor Top

  • Evaluasi maneh strategi pemasaran email sampeyan
  • Ngresiki dhaptar lan mbusak alamat sing salah
  • Nggawe anyar lan konten sing luwih apik
  • Update salinan sing fokus kanggo narik kawigaten para pamirsa lan nyengkuyung supaya tumindak

Luangake wektu kanggo fokus ing program pemasaran email bisa dadi prabédan kanggo nggayuh pamirsa sing luwih gedhe, narik kawigaten pamirsa saiki, lan ngasilake ROI sing luwih gedhe. Kanthi Taun Anyar, iki wektu paling tepat kanggo njupuk program pemasaran email saka burner mburi lan dadi prioritas!

One comment

  1. 1

    Pos sing apik, @lavon_temple: disqus! Aku bisa ujar kanthi pribadi, email kasebut duweni pengaruh gedhe tumrap pertumbuhan kita ing Blog Teknologi Pemasaran. Yen aku ngerti pengaruh kasebut, aku mesthi dadi prioritas sing luwih gedhe taun kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.