Nambah Preheader Email Nambah Tingkat Plainboxku 15%

mobil olahraga sadurunge sawise

Pangiriman email iku bodho. Aku ora guyon. Wis luwih saka 20 taun nanging isih ana 50+ klien email sing kabeh nuduhake kode sing beda. Lan puluhan ewu Panyedhiya Layanan Internet (ISP) sing kabeh duwe aturan dhewe babagan ngatur SPAM. Kita duwe ESP sing duwe aturan ketat sing kudu ditrapake bisnis nalika nambahake siji pelanggan… lan aturan kasebut ora nate diwartakake karo ISP.

Aku seneng analogi, mula ayo mikir babagan iki.

mobil sport

  • Aku Doug, bisnis sing nggawe mobil olahraga apik tenan - sandi email.
  • Sampeyan Bob, klien sing pengin tuku mobil olahraga apik tenan - sampeyan ndhaptar email.
  • Aku kudu ngirim mobil menyang sampeyan, mula aku entuk operator sing paling apik - panyedhiya emailku.
  • Aku nambahake sampeyan minangka sing nampa, nanging pengirimku ora ngandel. Aku kudu mbuktekake yen sampeyan wis mlebu - milih pindho.
  • Operator kasebut ora apa-apa lan nggawa mobil olahraga sing apik ing gudang tujuan - Aku klik kirim karo ESPku.
  • Warehouse ditandhani yen wis ditampa - pesen sing ditampa ing ISP sampeyan.

Iki nalika seneng-seneng.

  • Sampeyan menyang gudang - klien email sampeyan.
  • Warehouse ora duwe cathetan babagan mobil sport sing apik tenan - ora ono ing kothak mlebu.
  • Sampeyan nggoleki ing endi wae lan pungkasane nemokake ing sisih mburi sing ora ana sing katon - ana ing folder SPAM sampeyan.
  • Sampeyan kudu ngandhani warehouse supaya ora nyelehake pangiriman saka kula ing mburi - ditandhani minangka Ora Spam.
  • Mobil kasebut dibanting nganti ilang, ilang 3 ban, lan mesin ora bakal diwiwiti - klien email sampeyan ora bisa maca HTML.

mobil sport rusak

Apa sing dicritakake dening industri mobil olahraga?

  • Butuh 5 wektu luwih suwe kanggo mbangun mobil olahraga sing larang banget lan luwih nglindhungi karusakan kapal - Litmus nyoba email sampeyan.
  • Nyewa pihak katelu kanggo ngasuh bayi lan ngawasi pangiriman saben mobil olahraga sing apik tenan kanggo kabeh klien sampeyan.

Iki edan.

Matur nuwun sanget kanggo ngawasi penempatan kothak mlebu.

Kepiye Cara Nambah Tingkat Placanan Inbox

Yen ngono, kita wis nggawe pangowahan desain kanggo Martech Zone newsletter. Bebarengan karo ngresiki kode, kita nambah podcast paling anyar lan nambah paragraf babagan newsletter kanggo mbukak email.

Gagasan ala. Tingkat pangiriman email kanggo pelanggan sing padha lan email sing padha mudhun 15%. Kanggo kita, iki nomer akeh - 15,000 email liyane sing bisa mili menyang folder SPAM tinimbang sadurunge. Dadi kita kudu ndandani. Masalahe yaiku teks statis ing saben email. Amarga newsletter nduwe kiriman paling anyar saben dina utawa mingguan, mula aku kepengin weruh apa aku bisa nambah teks ing sisih ndhuwur email sing ndhaptar judhul kiriman. Iki bakal nggawe saben kampanye duwe paragraf sing beda ing sisih ndhuwur email.

Kanggo ndhelikake teks, aku nggunakake tag gaya CSS lan CSS inline, aku nyetel ukuran teks dadi 1px kanggo klien email konyol sing ora ndhelikake teks. Asile? Saiki aku duwe dhaptar kiriman dinamis sing ditampilake ing panel pratinjau klien email uga email sing dikirimake kanthi tarif kothak mlebu sadurunge.

Mangkene grafik tarif pangiriman kothak mlebu nggunakake 250ok. Sampeyan bakal ngerti manawa kita bakal mudhun banget ing wiwitan taun lan banjur mundur sawise kaping sepuluh.

kothak mlebu email

Bener, pangowahan sing bodho nambah tarif kothak mlebu nganti 15%! Pikirake - email sing padha persis, mung kanthi sawetara baris teks sing disetel supaya pangguna ora bisa ndeleng.

Pangiriman email iku bodho.

Kepiye cara nggawe preheader sing ndhelik?

Sawetara wong takon kepiye carane nggawe konten dinamis ing email kanthi nyata. Kaping pisanan, aku nambah referensi CSS iki ing tag gaya ing header email:

.preheader {tampilan: ora ana! penting; visibilitas: didhelikake; opacity: 0; warna: transparan; dhuwur: 0; jembaré: 0; }

Sabanjure, ing baris pisanan konten ing sangisore tag awak, aku nulis kode sing njupuk 3 judhul post pertama, nggabungake koma, lan dilebokake ing rentang ing ngisor iki:

ing dina iki Martech Zone Mingguan!

Asile kaya ing ngisor iki:

Cara Bodho Aku Ningkatake Tingkat Plain Inbox Kita 0%, Apa Strategi, Taktik, lan Saluran sing kudu Fokus ing Pemasar ing 0, Apa Platform Sisih Permintaan (DSP)? ing Mingguan Martech saiki!

Elinga yen aku nambah gaya sing nggawe warna font putih dadi ora katon sanajan ditampilake, lan kanggo klien sing ora nggatekake warna, 1px mula muga-muga bisa dideleng.

PS: Wis pirang-pirang taun dakcritakake, nanging Panyedhiya Layanan Internet kudu ngatur lengganan lan dudu Panyedhiya Layanan Email. Aku kudu bisa ndhaptar buletin karo Google lan milih pangguna Gmail… lan emailku mesthi dikirim menyang kothak mlebu. Apa angel banget? Mesthi… nanging bakal ngatasi bencana iki. Lan klien email kudu nggawe bojo ing pasar yen ora ndhukung standar HTML lan CSS modern.

3 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan bisa ngirim gambar apa sing sampeyan lakoni, Doug? Aku entuk buletin, nanging mesthine wis katon ing klien suratku mula aku ora yakin persis apa sing sampeyan ganti.

    Thanks!

  2. 3
    • 4

      Hai Russell,

      Dhaptar wiji sing diwenehake dening 250ok kalebu ing kabeh layanan lan wilayah, nggawe dhaptar sampling sing minangka wakil saka dhaptar dhaptar umum.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.