Cara Nggawe Pribadi Email Outreach Sampeyan Kanggo Entuk Wangsulan Positif Liyane

Outreach lan Personalisasi

Saben pemasar ngerti manawa konsumen saiki pengin pengalaman sing dipersonalisasi; manawa dheweke wis ora ana maneh wareg karo mung nomer liyane ing antarane ewonan rekaman invoice. Nyatane, perusahaan riset McKinsey ngramal manawa nggawe a pengalaman blanja pribadi bisa nambah penghasilan nganti 30%. Nanging, nalika para pemasar bisa ngupayakake ngatur komunikasi karo para pelanggan, akeh sing gagal nggunakake pendekatan sing padha kanggo prospek penjangkauan email.

Yen pelanggan ngupayakake personalisasi, bisa dianggep manawa pengaruh, blogger, lan pamilik situs web bakal golek pengalaman sing padha. Personalisasi kaya solusi sing gampang kanggo nambah tingkat tanggapan, bener? Mesthi wae Nanging personalisasi ing penjangkauan email beda banget karo personalisasi ing pemasaran konsumen, lan mulane sawetara pemasar bisa uga ora weruh sukses sing jelas.

Ing pemasaran konsumen, para pemasar bisa uga wis misahake kontak lan nggawe sawetara pilihan email kanggo narik kawigaten saben panampa ing grup kasebut. Nanging, ing kampanye outreach, pamisahan klompok ora cukup. Jodoh kudu dipersonalisasi ing level sing luwih individu supaya duwe efek sing dikarepake lan optimal lan, mesthine tegese ana panelitian level tinggi.

Pentinge Riset ing Outreach

Sampeyan bisa uga nantang - yen ora mokal - supaya bisa nggawe personalisasi kanthi sukses tanpa nindakake riset dhisik. Riset penting, utamane nalika mantan Kepala Spam Web Google Matt Cutts ngrembug babagan blogging tamu dadi 'luwih akeh laku spammy'. Blogger nggoleki liyane; kanggo wong sing wis ngupayakake supaya ide bisa dirungokake.

Nanging, 'riset', ing kedadeyan iki, ora mung babagan ngerti jenenge wong liya lan bisa ngelingi judhul kiriman blog sing anyar; babagan sinau babagan kebiasaan online sing sampeyan tampa, pilihan, lan cita rasa kanggo melu… tanpa mesthi katon kaya stalker internet!

4 Cara Nggawe Pribadi karo Email Kanthi Riset

Nalika nerangake menjangkau lan nggawe kesan pertama sing kuat lan migunani, para pemasar ora prelu nggawe kesamaan kesalahan marketing email. Jarak khusus bisa dadi paling bener, nanging 4 tips kanggo ngatur email penjangkau iki bisa nambah kemungkinan sukses:

  1. Personalisasi Baris Subjek - Panggonan pisanan kanggo miwiti yaiku karo baris subyek email. Riset nuduhake manawa baris subyek sing dipersonalisasi bisa nambah tarif mbukak kanthi 50%, nanging apa cara paling apik kanggo nambah sentuhan personalisasi menyang header sampeyan? Ing kasus iki, luwih akeh babagan personalisasi emotif tinimbang personalisasi langsung. Mung nambahake jeneng panampa menyang baris subjek sampeyan ora bakal ngilangi. Kasunyatane, iki sejatine bisa dadi praktik sing mbebayani amarga wis cepet dadi taktik umum sing digunakake dening perusahaan sing ngirim email penjualan sing ora dikarepake. Nanging, coba fokus ing sisih emotif; target kapentingan. Muter ide konten kanggo nemokake ceruk panampa, lan elinga: ing rong tembung pisanan saka subyek apa wae sing paling penting! Sumber gambar: Neil Patel
    Personalisasi Baris Subyek
  2. Ngenali Kemungkinan Liyane kanggo Personalisasi - Baris subyek ora mung siji-sijine papan sing bisa ditambahake sentuhan personalisasi menyang lapangan. Coba pikirake manawa ana kesempatan liya kanggo ngatur nada supaya luwih bisa melu karo sing nampa. Saiki wayahe tenan melu riset. Contone, pancen ora ana pilihan universal babagan jinis konten. Nalika sawetara seneng ndeleng artikel, sing liyane seneng infografis lan visualisasi data liyane, sawetara luwih seneng gambar lan video, sing liyane seneng format siaran pers sing luwih akeh. Apa sing disenengi panampa? Mesthine, tautan apa wae sing kalebu ing lapangan kanggo karya sampeyan dhewe mesthine cocog karo kapinterane panampa, lan nyoba kanggo nyakup sawetara tembung lan nada swara dhewe ing konten sampeyan. Sumber Gambar: Criminalally Prolific
    Apa Jenis Konten Email sing Dikepengini?
  3. Ndhuwur lan Ngluwihi - Kadhangkala, tips 1 lan 2 mung ora cukup kanggo nyedhiyakake prospek menjangkau pengalaman pribadi. Sampeyan bisa uga kudu luwih maju lan luwih maju supaya bisa misuwur tenan. Coba deleng kiriman sing relevan ing blog sing wis langsung dirujuk dening panampa, utawa uga nuduhake kiriman blog dhewe ing upaya nggandhengake sudut pandang karo ide sampeyan. Mungkin uga menehi rekomendasi kanggo sumber liyane sing bisa uga kasengsem adhedhasar prilaku lan tumindak online. Yen panampa nggunakake akeh visual supaya bisa dingerteni, tiru iki ing lapangan. Panggunaan gambar layar sing relevan, kayata, bisa meksa sing nampa perhatian luwih gedhe.
  4. Manfaatake Alat Paling Kasedhiya - Ora bisa ditolak manawa personalisasi kanggo saben panampa individu - beda karo personalisasi dhaptar pelanggan sing duwe segmen - butuh akeh upaya sing para pemasar ora duwe wektu. Iki ora ateges manawa nada email ora bisa dipersonalisasi. Nyatane, email bisa dipersonalisasi nggunakake alat pemasaran sing ngotomatisasi akeh aspek proses. Piranti kasebut bisa mbantu ngenali minat blogger liwat analisis konten, uga nglacak komunikasi mlebu lan njaba supaya para pemasar bisa ndeleng kanthi cepet lan gampang ngobrol maneh sadurunge. Ing sawetara kasus, kudu nggunakake alat sing kasedhiya kasebut supaya kampanye jangkauan terus bisa lancar.

Nemokake Saldo sing Tepat

Petunjuk pungkasan sing migunani ing ndhuwur, sanajan nguntungake, bisa mbukak cacing sing gedhe. Personalisasi minangka prekara sing unik banget lan individual, lan mbentuk hubungan sing kuat karo manungsa asring ora bisa ditindakake kanthi otomatis. Nemokake keseimbangan sing tepat ing antarane input manual lan otomatisasi tambahan minangka kunci kanggo nggawe nada khusus kanggo inspirasi, melu, lan konversi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.