5 Tips Optimisasi Email kanggo Tambah lan Klik

Depositphotos 25599613 s

Ora bakal luwih gampang tinimbang infographic iki saka ContentLEAD. Prospek kebanjiran karo email amarga biaya per timah lan tarif konversi sing murah. Nanging iki nyebabake masalah gedhe ... email sampeyan ilang ing kothak mlebu ing antarane atusan utawa ewu pesen pemasaran push liyane.

Apa sing bisa ditindakake kanggo mbedakake komunikasi email karo akeh? Ing ngisor iki ana 5 elemen ing anatomi pesen email uga pengaruh sing bisa dioptimalake:

  1. Baris subyek sing ringkes bisa mimpin 20% tarif mbukak sing luwih dhuwur rata-rata.
  2. Salam Pribadi bisa mimpin 129% tarif klik-tayang luwih dhuwur.
  3. Ngomong Ora Perusahaan bisa mimpin 24% klik maneh.
  4. Tambah Gambar kanggo 82% nambah perhatian.
  5. Segmen pesen lan pamirsa nyebabake 50% klik maneh.

Amarga kampanye email pancen efektif, meh kabeh merek nggunakake. Kothak mlebu prospek dibanjiri email saka perusahaan lan klien sampeyan kudu ngurutake pesen sing terkenal saka spam. Infographic iki menehi tampilan cepet babagan anatomi pesen email sing sukses supaya sampeyan bisa nggawa praktik sing paling sukses menyang konten sing dituduhake karo pamirsa. ContentLEAD

Optimisasi Email kanggo Nambah Klik lan Mbukak

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.