Email Mati? Aja critakake menyang Jenni & Janneane

Saben-saben sampeyan keprungu ngrungokake ... email wis mati. Biasane, wong liya minangka wong sing nantang kothak mlebu lan ora tau monetisasi upaya email. Email adoh mati… lan buktine kaya bisnis Indy Spectator.

Indy Spectator namung perusahaan adhedhasar email. Dheweke makarya para panulis bakat kanggo nyritakake babagan acara ing Indianapolis. Jenni Edwards ndeleng ide kasebut ing pasar liyane lan, amarga dheweke dadi jaringan sing luar biasa, dheweke gabung karo Janneane Blevins kanggo nggawe wiwitan sing sukses banget. Wiwit wulan April, dheweke ndeleng dhaptar pelanggan kaping pindho kaping pindho!

Dheweke bubar merek dagang maneh, kanthi pitulung saka Kristian Andersen + Associates (salah sawijining perusahaan pengalaman merek paling apik ing donya ... lan perusahaan kanggo Janneane). Buletin kasebut wis apik amarga kontene ... nanging saiki desaine bisa nggayuh konten:

indy-penonton.png

Apa maksudku? Ora ana medium sing luwih apik kanggo nggawa pesen kaya iki tinimbang email. Khusus, eksklusif, lan klasik. Blog minangka media sing apik, nanging siaran kanggo kabeh wong nggawe konten kasebut ing perspektif sing beda, lan ora bakal dikonsumsi utawa ditanggepi kanthi cara sing padha. Ngrancang merek sing sinonim karo konten nggawe luwih apik ... priksa email iki!

One comment

  1. 1

    Matur suwun Doug kanggo katresnan sampeyan! Kaya cathetan - situs web kita durung diluncurake maneh karo merek anyar… mesthine kudu cepet lan nampilake sawetara foto apik saka Joetography sing dipasang ing desain KA + A - mulya!

    Minangka cathetan - kita uga ngluncurake Spectator Startup kanggo nutupi warta wiwitan babagan Indy… bakal apik tenan!

    Matur suwun maneh - email adoh banget!

    -Jenni

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.