Monetisasi Newsletter Email: Rong Pilihan sing Bisa Digunakake kanggo Blogger lan Penerbit Cilik

dhuwit email

Pengaruh ora dadi domain eksklusif kanggo penerbit gedhe. Bola mata lan dolar pemasaran dialihake menyang tentara penerbit ceruk sing cilik; dadi kurator konten, blogger, vlogger, utawa podcast.

Amarga tambah akeh panjaluk, mikro-publisher iki kanthi tepat golek cara kanggo entuk bathi kanthi tliti saka pamirsa, lan usahane.

Bathi ing Buletin Email

Bebarengan karo taktik monetisasi sing saiki digunakake, kayata iklan tampilan situs web lan sponsor media sosial, penerbit spesialisasi saiki duwe sawetara opsi penting kanggo monetisasi buletin email uga.

Monetisasi aset email penerbit ora anyar, nanging nganti saiki isih ana alangan, kayata ukuran dhaptar minimal, sing ngilangi penerbit cilik ora melu.

Minangka agensi pemasaran email layanan lengkap kanthi semangat kanggo nerbitake, kita nggunakake sawetara taktik kanggo mbantu para blogger supaya bisa nambah penghasilan email - tanpa kudu adol langsung utawa nambah beban kerjane. Iki minangka loro favorit kita:

Iklan ing Buletin Email

Kita wis ndeleng manawa nampilake iklan, sing dibungkus utawa ngubengi email, minangka pelaku kuat sing ana gandhengane karo rega; kanggo pengiklan lan penerbit.

Martech Zone nggunakake salah sawijining jaringan iklan email paling gedhe, LiveIntent, kanggo monetisasi buletin.

Newsletter Peretas, sing diterbitake dening Kale Davis, nunyuk LaunchBit kanggo nyuntikake iklan siji kanthi dinamis ing saben buletin. Kale nggunakake MailChimp minangka panyedhiya layanan email sing digabung karo LaunchBit; nggawe pilihan iklan gampang lan injeksi otomatis.

iklan newsletter peretas

Sabanjure, Dan Lewis karo Saiki aku ngerti nampilake pirang-pirang iklan ing buletin. Dan nggunakake LiveIntent uga LaunchBit. Kalorone uga integrasi ketat karo panyedhiya layanan email.

saiki aku ngerti pariwara

Email sing Disponsori (alias Sewa Dhaptar Email)

Ruang sewa dhaptar email wis diganti sawetara taun kepungkur, dadi luwih apik. Aja salah paham, isih ana macem-macem perusahaan dhaptar sing nyewa, utawa malah adol dhaptar email sing ora ana regane, nanging sejatine manawa dhaptar dhaptar email nyata isih dadi pemain sing kuat. Sanajan mangkono, akeh penerbit cilik sing ora gelem malah nganggep sewa dhaptar email minangka strategi monetisasi.

Mungkin amarga penerbit ceruk duwe hubungan sing luwih cedhak lan luwih pribadi karo para pelanggan lan ora pengin katon kaya untung. Mungkin kurang pangerten babagan sewa dhaptar apa tenan entails.

Utawa bisa uga mung stigma jeneng sing mateni penerbit anyar. Daripada "dhaptar dhaptar email" kita mesthi ngarani Email Disponsori utawa Email Khusus sing, nalika ngelingi manawa tawaran pengiklan biasane dibungkus template email penerbit, luwih cocog.

Iki email sing disponsori saka Saben DinaWorth; publikasi sing menehi tips praktis babagan finansial pribadi saben dinane kanggo wanita. Ing conto iki, pengiklan yaiku ShoeMint.

email sing regane saben dinane

Ing ngisor iki minangka conto saka Wilson Web, sing nerbitake Pemasaran Web Dina Iki newsletter sing kalebu e-commerce, pemasaran email, lan tips pemasaran situs web. Pengiklan kasebut yaiku Lyris, panyedhiya layanan pemasaran email.

pemasaran web dina iki email

Ing pengalamanku, perusahaan manajemen dhaptar email saiki nindakake tugas sing apik kanggo nyelarasake pengiklan karo pamirsa ceruk. Teknologi lan pasar wis maju uga ngidini pariwara, utawa makelar dhaptar, kanthi gampang nyewa dhaptar, nglakokake kampanye, lan kinerja tes.

Apa Tanggung jawab Penerbit?

Jaringan tampilan email lan perusahaan dhaptar dhaptar email nggawe monetisasi buletin gampang banget kanggo para penerbit. Wiwit saka prospek lan adol nganti nglaporake lan mbayar, kabeh padha nindakake kabeh.

Tanggung jawab penerbit sing diwatesi diwatesi kanggo milih / nyetujoni pariwara / tawaran pengiklan lan terus melu para pelanggan.

Pira sing Bisa Ditampa Penerbit?

  • Iklan Tampilan Email -Iklan tampilan email biasane dituku ing basis kinerja, kayata biaya per klik utawa biaya-saben-kesan, mula pangukuran sing paling umum digunakake kanggo ngetrapake lan ngitung penghasilan yaiku efektif regane saben ewu utawa eCPM. eCPM diitung kanthi misahake total penghasilan kanthi total kesan ing ewu. Nalika ditakoni babagan rata-rata eCPMs, Elizabeth Yin, Co-founder ing LaunchBit, ujar "manawa ana sawetara, wiwit sawetara dolar nganti meh $ 100 eCPM (nalika dibukak)." Dheweke terus ujar manawa "buletin paling apik kaya Thrillist, sing adol inventaris dhewe, entuk nganti $ 275 eCPM gumantung karo format iklan. "
  • Email khusus -Email khusus biasane dituku ing a basis biaya saben ewu, utawa CPM, tegese penerbit nampa biaya rata-rata kanggo saben ewu email sing dikirim, ditambah biaya tambahan kanggo target apa wae sing dijaluk dening pengiklan. Bayaran ora ana gandhengane karo kinerja, nanging dhaptar kinerja sing ora apik bakal diluncurake dening perusahaan sewa dhaptar sing regane uyah. Email khusus yaiku rata-rata $ 80- $ 250 CPM, miturut Worldata Indeks rega dhaptar, kanthi dhaptar email bisnis-menyang-bisnis lan internasional sing kalebu $ 400 CPM. Adhedhasar angka saiki, pembayaran kanggo email khusus utawa disponsori luwih gedhe tinimbang iklan tampilan email, nanging penerbit sing dipikirake bakal milih kanthi asring ngirim email khusus kasebut; mulane ana luwih sithik kesempatan kanggo entuk bathi saka dhaptar dhaptar email.
  • Pamisah bathi -Jaringan iklan tampilan email uga perusahaan sewa dhaptar email bisa digunakake kanthi basis kinerja; tegese ora ana beya kanggo penerbit, nanging dheweke mung nuduhake bathi saka pengiklan. Contone, kanthi dhaptar dhaptar email, penerbit bakal tetep 50% -80% saben pesenan dhaptar dhaptar. Nanging pamisah penghasilan kanggo iklan tampilan email rada angel disuda.

takeaway

Yen pamirsa duwe panjaluk banget, sampeyan bisa lan kudu mbayar kanggo ngakses. Sampeyan bisa adol inventaris email sampeyan dhewe, nanging pengalaman wis nuduhake manawa sampeyan bakal nampa luwih murah tinimbang ngupayakake kanthi luwih angel. Utamane ing wilayah sewa dhaptar email.

Semakin akeh penerbit cilik sing duwe pasar kanthi efektif, bakal luwih akeh konten sing dibutuhake. Sabanjure bakal nyebabake tuwuhing dhaptar, sing bisa dimonetisasi kanthi langsung lan ora langsung, ora preduli yen milih nggunakake iklan sing disponsori, email sing disponsori, utawa cara liyane.

Aku ujar, penerbit sing sibuk bisa uga luwih becik ora menehi monetisasi ora langsung menyang para profesional lan nyoba kabeh taktik sing cocog karo pamirsa. Apa sing sampeyan gunakake?

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.