5 Kesalahan sing Bisa Golek Email Sampeyan ing Folder Spam

kesalahan folder spam email

Yen ana salah sawijining tugas sing terus nggawe aku ngalahake tembok, mesthine email ngirim. Kita terus nambah dhaptar dhaptar email, nanging ISP konyol. Ing bisnis, siji sing kedadeyan yaiku email diuripake nalika karyawan teka lan lunga. Kita bakal duwe pelanggan terus berinteraksi nganti pirang-pirang wulan banjur - poof - bouncing email. Utawa sing luwih ala, dheweke diarahake menyang karyawan liyane sing lapor minangka SPAM.

Sejatine bisa mbukak pirang-pirang minggu tanpa ana laporan SPAM lan tarif langganan sing sithik banget ... banjur bisa ndeleng persentase email sing nggawe kothak mlebu munggah utawa mudhun. Baris subyek sing padha, wektu pangiriman sing padha, server IP sing padha dikirim, alamat balesan sing padha… padha, padha, padha… lan kaboom. Nyuda pengiriman. Sawetara minggu kepungkur, kita malah dadi dhaptar ireng karo ISP cilik. Nalika takon apa sebabe, dheweke mung menehi dhaptar putih menyang kita… ora nate nuduhake apa sing kedadeyan. Kayane dheweke mung nyoba kita supaya bisa ngerti manawa kita sah. Lan kita dudu pangirim email - dhaptar udakara 75,000.

Yen sampeyan nggunakake panyedhiya layanan email (ESP), sampeyan ora ngerti apa persentase kothak mlebu. Vendor email mesthi promosi bisa ngirim skor - yaiku, nomer email sing kasedhiya ing panggonan. Dheweke bakal duwe klausa biasane sing kudu dikirim menyang dhaptar sawetara kaping sadurunge ndeleng apik bisa ngirim nomer. Ora guyon ... kabeh alamat email sing ora apik bakal mumbul lan dicopot, mula persentase pangiriman kothak mlebu sampeyan kudu entuk nomer sing didol.

Masalahe yaiku nomer utawa persentase mung sing dikirim… ora dikirim menyang kothak mlebu. Pramila kita nggunakake 250ok - kanggo ngawasi kita reputasi pangiriman kothak mlebu uga reputasi pangirim. kanthi 250ok, kita wis bisa mbenerake sawetara masalah nyata suwe-suwe ... nanging isih ana sawetara kenaikan lan kekurangan sing ora bisa dingerteni.

Ngandika, ana praktik paling apik sing bisa sampeyan institusi sing bakal nambah asil (saiki). Riset Penasihat Teknologi nerbitake infographic, 5 saka Kesalahan Email Paling Ndhuwur sing Bakal Dikirim menyang Folder Spam. Infographic kalebu kesalahan pemasaran email sing umum:

  1. Idin sing ora nyukupi
  2. Konten spam
  3. Pelanggaran ukum
  4. ID pangirim sing ora diverifikasi
  5. Konten sing ora relevan

Ana sing… kirim kanthi ijin, ngirim konten sing apik, lan kirim saka panyedhiya email sing apik.

Kesalahan Email Paling Ndhuwur sing Ndhaptar Email Sampeyan ing Folder Spam

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.