Pangopènan Dhaptar Marketing Email

Kapan pungkasan sampeyan ngrampungake program email kanggo mesthekake dhaptar email sampeyan kanthi bener lan pelanggan entuk informasi sing dikarepake? Akeh pemasar sing mung nggatekake jumlah pelanggan… dhaptar email sing luwih cilik lan konten sing ditargetake mesthi ngungkuli media massa.

Mangkene email pangopènan sing sampurna, sing ditampa saka WebTrends:
webtrends-email

Topik kasebut dipilah kanthi apik lan nganyari pilihanku mung sak klik. Yen sampeyan bisa nyekel preferensi pelanggan yen asring dikontak - luwih apik maneh (kaya kedadeyan, saben dina, mingguan, saben wulan, triwulanan). Iki nggawe produksi konten sing luwih angel lan jadwal email, nanging pelanggan sing luwih seneng!

Sawise sampeyan ngresiki lan segmen dhaptar email, sampeyan bakal nemokake statistik sing gegandhengan karo tambah klik lan konversi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.