Pemasaran Email Canggih Interspire

Iki kiriman disponsori. Wong-wong ing Interspire nambahake perangkat lunak Penyedia Layanan Email kanthi upgrade paling anyar, Marketer Email Interspire.

Interspire nawakake solusi pemasaran email sing dinamis lan kuat sing bakal dadi terjangkau versi server diinstal utawa minangka host web adhedhasar solusi Salah sawijining fitur paling unik ing versi paling anyar (5.5) yaiku tes pamisah A / B paling anyar.

Penawaran khas A / B mbutuhake:

  1. Sampling acak dijupuk saka dhaptar pelanggan
  2. Pisah sampling acak dadi grup uji kanggo saben email
  3. Kampanye email dikirim bebarengan menyang saben klompok sampling
  4. Pangukuran asil
  5. Kirim menyang liyane kanthi asil sing menang

Interspire Ngotomatisasi Tes A / B Email

Fitur cerdas pamisahan pamisah email Interspire yaiku piranti lunak kasebut bakal ngirim email dhaptar lengkap kanthi otomatis adhedhasar asil pangujian A / B!
Pangujian Split Email Interspire

Bebarengan karo Tes Misah lan Otomatisasi, ing rilis paling anyar saka piranti lunak Email Marketing nambahake fitur ing ngisor iki:

  • memicu - Gawe email ulang taun sing bola-bali, mindhah / mbusak kontak menyang / saka pirang-pirang dhaptar adhedhasar yen mbukak email utawa ngeklik tautan tartamtu lan liya-liyane.
  • Pembalakan acara - Log kanthi manual acara kayata telpon lan rapat. Logging acara otomatis nggawe acara kanggo kontak nalika nampa email / autoresponder, mbukak email utawa klik link supaya sampeyan utawa tim bisa ndeleng tumindak ing kabeh wektu, nggawe sampeyan dadi salesman sing luwih akeh informasi.
  • Log kegiatan pungkasan - Barang sing mentas diakses (kontak, dhaptar, kampanye, lsp) mesthi kasedhiya ing sisih ndhuwur layar supaya luwih gampang bali menyang papan sing sampeyan tindakake.
  • Pengumpulan dhaptar kontak - Gunakake folder banjur seret-lan-selehake kanggo ngurutake lan ngatur dhaptar kontak menyang grup sing bisa diatur. Cocog kanggo para pemasar email kanthi puluhan utawa atusan dhaptar.
  • 20 template email internal anyar - Ana desain anyar lan uga desain sing cocog karo tampilan lan kesan saka toko online sing didhukung Kréta Blanja Interspire. Saiki kampanye toko lan email sampeyan bisa nuduhake merek sing padha.

Yen sampeyan pengin nggabungake solusi pemasaran email menyang aplikasi sampeyan, Marketer Email Interspire uga duwe kuat banget API adhedhasar REST. Dokumentasi kalebu ton kode conto PHP uga!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.