Tren Pemasaran Email: Nggunakake Karakter Khusus ing Garis Subyek

jantung

Udakara Dina Valentine ing taun iki, aku ngerteni sawetara organisasi sing nggunakake jantung ing subyek. (Mirip karo conto ing ngisor iki)

Karakter Khusus ing Garis Subyek - Martech Zone

Wiwit kuwi, aku wis ndeleng akeh perusahaan wiwit nggunakake simbol ing subyek supaya bisa narik kawigaten sing maca. Nggunakake karakter khusus ing baris subjek minangka salah sawijining tren email paling anyar lan akeh organisasi sing wis mlumpat. Nanging, yen sampeyan durung nindakake, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake sadurunge ditrapake.

Kaping pisanan, sampeyan kudu nemtokake manawa nggunakake simbol bisa dingerteni kanggo perusahaan sampeyan. Yen mangkono, goleki simbol sing paling apik sing bakal digunakake. Yen sampeyan dadi pengecer, bisa uga nggunakake srengenge ing baris subjek nalika ngomong babagan tabungan musim panas sing paling panas. Elinga, ora kabeh simbol bisa digunakake ing kabeh klien email.

Kaya sing anyar, sampeyan pengin nggawe manawa ora kakehan! Amarga iku sing paling anyar lan paling gedhe, mula akeh perusahaan sing bakal nyoba. Iki tegese, kothak mlebu langganan sing wis rame biasane bakal wiwit rame. Sampeyan pengin dadi strategis lan ora nggunakake ing subyek sampeyan dhewe, mula pamaca ngarepake saka sampeyan. Dheweke bisa uga miwiti ngilangke yen dadi gedhe banget.

Tetep tetep ing Blog Delivra. Kita bakal enggal ngumumake ringkes babagan cara ngetrapake karakter khusus ing baris subjek kanthi sukses.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.