Cara ngrancang Email kanggo Waras Pelanggan

mend ati

Umume para pemasar ngupayakake entuk, nambah, njaga strategi. Goleki pelanggan, tambah pelanggan lan jaga pelanggan. Sawise nekani a Konferensi Webtrends, Aku uga ngerti mbalekake mantan klien minangka strategi sing apik.

Wiwit nekani konferensi, aku tetep ngawasi kampanye keterlibatan utawa pemulihan maneh. Bubar, aku mateni Boingo akun nirkabel. Layanan iki bisa digunakake kanthi sampurna lan nduwe aplikasi iPhone sing luar biasa sing ngubungake bandara sing melu ing tutul layar. Aku ora nutup akun amarga layanan… Aku mung ing dalan supaya ora butuh maneh.

Nalika nampa email, aku kesengsem karo fitur, tata letak lan desain sing sampurna. Saben fitur email dirancang kanthi tliti lan dieksekusi kanthi apik:
boingo.png

  1. Brand - email ditandhani kanthi kuat dadi ora ana kebingungan pangirim.
  2. Pesen - ana panggilan sing kuat banget yaiku ringkesan email dadi sampeyan ora luwih becik maca yen ora pengin.
  3. Offer - wonten kabar babagan a tawaran khusus, nuwuhake rasa penasaran marang sing maca supaya luwih jero.
  4. Value - sadurunge nyebutake tawaran kasebut, Boingo luwih dhisik menehi ngerti apa sing luwih apik babagan layanane! Dheweke uga bener-bener ngetutake kabeh email nganggo PPS sing nyedhiyakake sawetara fitur tambahan.
  5. Rincian Tawaran - banget kandel ing salinan pesen yaiku rincian penawaran sing nyata.
  6. Panguwasa - pesen kasebut ditandatangani dening Presiden lan CEO nyata. Iki dituduhake menyang pelanggan sepira pentinge ... pesen kasebut teka saka ndhuwur! (Mesthi wae, aku ngerti dudu ... nanging kesimpulan penting banget.
  7. survey - ora cukup? Boingo peduli banget supaya dheweke kepengin ngerti sebabe. Yen sampeyan ora njupuk kauntungan saka tawaran kasebut, paling ora bakal padha krungu kenapa. Survei sing dirancang yaiku cekak, nyenengake lan ora ana gayane.

Miturut kula, iki minangka kampanye sing dirancang kanthi apik lan dieksekusi kanthi apik. Apa aku nggawe nganyari akun? Ora saiki - amarga aku ora bisa nggunakake layanan kasebut. Matur nuwun, iki minangka salah sawijining pilihan ing survey sing takon kenapa aku ora bakal nganyari. Apa aku bakal nganyari layanan Boingo nalika bali maneh? Pancen!

4 Komentar

  1. 1

    Iku email kelangan!

    Aku biasane njaluk email tenan crappy. Nanging aku blog babagan wong-wong mau! Aku sijine link ing wangun web kanggo komentar iki yen sampeyan kasengsem ing ajur aku biasane njaluk.

  2. 2
  3. 3

    Aku weruh siji masalah kene. Akeh pangguna bisnis duwe gambar sing diblokir ing Outlook. Contone, nalika aku njaluk promo-email, desain punika bab pungkasan aku ndeleng ana. Aku biasane ndeleng sawetara kothak teks acak sing nggawe email ora bisa diwaca. Nalika nggawe kampanye tindak lanjut email, kita nyoba nggawe samubarang sing prasaja, pribadi lan cendhak, lan entuk akeh balesan saka pelanggan.

    • 4

      Hi Daria,

      Email HTML isih akeh. Nalika aku makarya ing ExactTarget sawetara taun kepungkur - HTML email padha prakteke pangecualian, nanging statistik paling anyar aku wis maca ana 85% + Adoption. Uga, piranti seluler nindakake rendering HTML sing luwih apik (lan berkembang). iPhone lan Crackberry nangani email HTML kanthi apik.

      Aku yakin bali ing email HTML luwih gedhe tinimbang pengecualian rendering.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.