Napa Akeh Email ing Inbox Sampeyan sing ORA WIS.

Depositphotos 4354507 m 2015

Dina iki, eROI ngluncurake panelitian babagan survey sing ditindakake kanggo luwih saka 200 pemasar email. Aku dhewe mikir asile nguciwani - meh nguwatirake. eROI takon marang para pemasar email apa sing dianggep paling penting. Mangkene asile:

Asil eROI

IMHO, Aku setuju kabeh karo 2 barang sing paling apik. Relevansi lan Pangiriman yaiku kunci… njupuk pesen sing bener menyang kothak mlebu dadi faktor utama sampeyan. Desain lan konten email dadi masalah sampeyan, Deliverability bisa ditingkatake kanthi nggarap panyedhiya layanan email sing unggul.

Ing sisih ngisor 3 nuduhake sawetara sipat sing elek lan nuduhake masalah utama karo Pemasar Email saiki. Pemasaran Email kudu 'pesen sing bener' kanggo 'wong sing bener' ing 'wektu sing pas'. Apik banget yen sampeyan fokusake kabeh wektu ing konten, nanging apa sampeyan uga nargetake konten kasebut menyang wong sing bener liwat segmentasi sing tepat utawa ngasilake konten kanthi dinamis ing email adhedhasar pembaca? Apa sampeyan nyelehake email kasebut ing kothak mlebu nalika iku bakal duwe pengaruh paling?

Email sing Dipicu

Pemasar email canggih ngerti yen transaksi utawa transaksi sing dipicu minangka kesempatan pemasaran sing apik. Ana sawetara sebab kanggo iki:

  1. Pelanggan miwiti komunikasi. (wong sing bener)
  2. Pelanggan ngarepake tanggepan. Dheweke ora mung ngarep-arep, nanging nuntut! (wektu sing pas)
  3. Pesen kasebut ditargetake kanggo acara utawa konten tartamtu. (pesen sing bener)
  4. Anggere sarana komunikasi utamane yaiku nanggapi pelanggan, kesempatan upsell bisa uga kalebu ing pesen kasebut tanpa syarat link opt-out (pesen transaksional ora kalebu karo CAN-spam.

Pesen sing Tepat, Wektu sing Tepat, Wong sing Tepat

Mangkene conto: Aku tuku router nirkabel. Ing email konfirmasi, aku kudu entuk pesen sing negesake adolku, masang informasi blanja aku lan nawakake Ongkos Kirim Gratis yen aku pengin nambah kertu nirkabel anyar kanggo komputer kanthi ajakan tumindak sing tawaran kasebut kadaluwarsa ing 10 dina . Mbok menawa ana tawaran kanggo nambah menyang pangiriman saiki yen aku pesen sajrone sak jam!

Masalahe, asring asring sistem kasebut nemtokake tumindak tinimbang kosok balene. Kita duwe sistem sing nyurung pemasar email menyang tenggat wektu kanggo ngilangi buletin, tinimbang tenggat wektu kanggo entuk volume pambukaan, klik lan konversi. Dadi para pemasar email nindakake apa sing dikandhani ... dheweke ngrusak sawetara konten sing nyoba nggawe aplikasi kabeh menyang kabeh dhaptar lan nggawe email metu kanthi tenggat wektu.

Akibate malah luwih parah, amarga terus ngisi kothak mlebu, pelanggan mbayar kurang perhatian umume kanggo pesen email. Aku ngajak kabeh Pemasar Email maca buku Chris Baggott lan Ali Sales - Email Marketing miturut Nomer kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

2 Komentar

  1. 1

    Amazon cukup apik ing konsep "Pesen Tengen, Wektu Tengen, Wong Tengen" iki. Dheweke nggunakake barang sing wis sampeyan tuku kanggo target sampeyan karo iklan email sing cocog karo tuku kasebut nalika ana adol / promosi.

    Sing dikandhakake, sistem kasebut ora sampurna. Aku bubar tuku kompresor udara, lan tinimbang nargetake aku karo aksesoris, dheweke terus nyoba adol kompresor udara liyane!

    • 2

      Aku setuju Slap, sanajan desain email sing digunakake elek - rekomendasi online sing cukup apik. Aku seneng carane aku bisa tuku buku lan padha teka karo 'apa wong liya sing maca buku sing maca'. Siji pangecualian yaiku nalika aku tuku hadiah kanggo wong liya - banjur aku terus-terusan njaluk rekomendasi babagan hadiah kasebut! Muga-muga dheweke bakal nyaring hadiah saka algoritma.

      Matur suwun komentar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.