Statistik Pemasaran Email

Statistik Pemasaran Email

Email terus nyebabake strategi ngramut lan retensi meh kabeh bisnis online. Terjangkau, gampang diimplementasikake, bisa diukur lan efektif. Nanging, yen organisasi nyalah gunakake media iki, mula bakal ana akibat.

Spam sing ora dijaluk ora bisa dikendhaleni lan akeh bisnis sing terus nglanggar syarat layanan panyedhiya email lan dhaptar impor. Kanthi nindakake iki, dheweke bakal ngasorake reputasi email bisnis lan email sing dipilih, pelanggan sing terkenal ora katon. Dheweke langsung menyang folder sampah.

Miturut infographic iki, Pemasaran Email miturut Nomer: Investasi Cerdas, saka Kampanye Monitor, iki ana statistik paling anyar babagan pemasaran email:

  • Minangka 2018, luwih saka 3.8 milyar wong ing saindenging jagad nggunakake email. Iku separo populasi jagad!
  • Pangguna asring duwe luwih saka siji alamat email, rata-rata 1.75.
  • Pangguna ngirim kolektif 281.1 milyar email saben dina, 195 yuta saben menit.
  • Lima negara (China, Amerika Serikat, Jerman, Ukraina, lan Rusia) nyumbang setengah negara ing saindenging jagad spam email.
  • The tarif klik-tayang email rata-rata (CTR) ing Amerika Utara 3.1%, iku 4.19% ing Inggris.

Mungkin statistik email sing paling penting sing dituduhake: konsumen sing teka ing situs sampeyan lan tuku liwat link email mbuwang, rata-rata, 138% luwih saka pelanggan liyane!

Mangkene infographic lengkap saka tim ing kampanye Monitor:

infographic statistik marketing email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.