Kabeh Pemasaran Email sing Sizzles Ora Spam

praktik paling apik pemasaran email

Infographic iki saka Pangiringan, a solusi landing page, nyedhiyakake sawetara wawasan sing apik babagan pemasaran email lan statistik SPAM. Kunci kanggo infographic iki yaiku pinten email sing sah mlebu ing folder sampah. Kemungkinan ing kana uga akeh sampeyan.

Email adhedhasar ijin terus nyebabake tarif klik-tayang lan konversi sing luar biasa. Akeh bisnis ngupayakake strategi akuisisi supaya luwih akeh lalu lintas nganti lali karo cara nyekel pengunjung sing sejatine nindakake nggawe situs kasebut. Tambah formulir langganan supaya sampeyan bisa nyekel pengunjung sing kasengsem, lan push pesen menyang wong liya nalika ana kesempatan.

Lan nalika sampeyan ngrancang lan ngirim email kasebut, gunakake praktik paling apik iki:

praktik pemasaran-email-paling apik

Kita afiliasi saka Pangiringan lan link kita ing kirim iki!