Kabeh Pemasaran Email sing Sizzles Ora Spam

praktik paling apik pemasaran email

Infographic iki saka LeadPages, a solusi landing page, nyedhiyakake sawetara wawasan sing apik babagan pemasaran email lan statistik SPAM. Kunci kanggo infographic iki yaiku pinten email sing sah mlebu ing folder sampah. Kemungkinan ing kana uga akeh sampeyan.

Email adhedhasar ijin terus nyebabake tarif klik-tayang lan konversi sing luar biasa. Akeh bisnis ngupayakake strategi akuisisi supaya luwih akeh lalu lintas nganti lali karo cara nyekel pengunjung sing sejatine iya nggawe situs kasebut. Tambah formulir langganan supaya sampeyan bisa nyekel pengunjung sing kasengsem, lan push pesen menyang wong liya nalika ana kesempatan.

Lan nalika sampeyan ngrancang lan ngirim email kasebut, gunakake praktik paling apik iki:

praktik pemasaran-email-paling apik

Kita dadi afiliasi LeadPages lan iku link ing kiriman iki!

One comment

  1. 1

    Douglas, Artikel sing nyenengake. Kanthi nduweni konten sing pas, baris Subjek sing Apik lan Call to Action sing jelas bisa nggawe prabédan. eMail bakal tetep dadi mode iklan sing paling murah.

    NetGains Technologies Pvt Ltd.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.