11 Praktek Email sing Ora Apik Supaya Sampeyan Ora Kudu Lengganan Angry

ala

Pantai Ketiga Digital makarya karo Kirim maneh kanggo ngenali tumindak sing paling ala lan praktik paling ala sing dipamerake dening para pemasar email.

Infographic sing dirancang kanggo nggandhengake saben tumindak karo karakter budaya pop sing ora bisa dilalekake kanggo mbantu para pemasar ngeling lan nggandhengake tumindak sing ala. Dheweke uga kalebu saran sing bisa ditrapake kanggo ngowahi tumindak sing ala dadi tumindak sing apik.

Sayange, ora kabeh wong sing ngurus alat pemasaran email nggunakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggawe salah siji utawa luwih saka kesalahan email umum sing dingerteni para pemasar sing luwih cerdas. Matt Zajechowski, Digital Third Coast

Ing ngisor iki Praktik Pemasaran Email sing Ora Apik

  1. Nambahake pelanggan sing ora nate milih. Yen sampeyan tuku dhaptar utawa mbuwang persentasi gedhe saka dhaptar, aja kaget yen sampeyan nemokake akun email akeh sing diblokir utawa mati.
  2. ora ngurmati langganan panjaluk. Deleng umpan balik lan priksa manawa ana balesan otomatis menyang email sampeyan. Yen ana sing nanggapi panjaluk batal - rampung!
  3. Nggawe angel langganan. Mungkasi nggawe wong mlebu utawa mlumpat gelang kanggo batal saka mailing list. Sampeyan bakal meksa tekan tombol SPAM.
  4. Ngirim email kakehan. Yen sampeyan pengin ngirim akeh… paling ora menehi opsi kanggo nampa luwih sithik. Akeh banget email sing nggawe langganan luwih dhuwur tinimbang apa wae.
  5. Ngirim email sing kurang dirancang. Font cilik, format sing elek, gambar sing ora dimuat… kabeh nyebabake langganan.
  6. Ngirim email sing dirancang banget. Aja seneng banget karo menu lan format sing rumit. Desain email sederhana entuk tarif klik-tayang paling apik.
  7. Ngirim email sing ora responsif kanggo seluler piranti. Serius ... mandheg wae.
  8. Ngirim email karo baris subyek sing ora jelas. Yen pelanggan ora bisa ngerteni sebab kenapa kudu mbukak email, dheweke bakal mbusak.
  9. Ngirim umpan lan ngalih email Saiki sampeyan mung nyoba ngganggu pelanggan lan dilaporake dadi SPAM.
  10. Ninggalake a call-to-action. Napa ngirim pesen yen sampeyan ora pengin wong nanggapi? Aja sampah wektu utawa sampeyan!
  11. Banget grapyak utawa email sing dipersonalisasi. TMI (Kakehan informasi) kayane rada serem, luwih-luwih yen sampeyan ora kenal.
  12. kesalahan-strategi-email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.