Nyeri Pemasaran Email sing padha… 10 Taun Banjur.

delivra

Aku tekan dalan minggu kepungkur kanggo ngunjungi a Delivra klien lan ngomongake ing Asosiasi PasarMasar acara ing Providence, RI. Sing dakkerteni yaiku… para pemasar email duwe masalah sing padha karo 10 taun kepungkur nalika aku miwiti bisnis iki. Sanajan wis maju teknologi lan adopsi, para pemasar urip nyata berjuang saben dina kanthi strategi bangunan dhaptar, keterlibatan, pangukuran, bisa dikirim, tarif terbuka lan taktik dhasar email liyane. Aku dadi panel babagan strategi dhasar bangunan dhaptar lan ruangane diisi… mung kamar mandeg!

The great news, in comparison to where we were 10 years ago, is that there's a huge wealth of knowledge, statistics and expertise to help solve these problems. More often than not, what I,ve found is that email marketers are smart, really smart. They have the knowledge and strategy to create great email campaigns; they just need better resources whether that be money, staff or time.

I'm curious to find out from this group… what are the main obstacles you're facing with your own email programs? Is it:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.