Nyeri Pemasaran Email sing padha… 10 Taun Banjur.

delivra

Aku tekan dalan minggu kepungkur kanggo ngunjungi a Delivra klien lan ngomongake ing Asosiasi PasarMasar acara ing Providence, RI. Sing dakkerteni yaiku… para pemasar email duwe masalah sing padha karo 10 taun kepungkur nalika aku miwiti bisnis iki. Sanajan wis maju teknologi lan adopsi, para pemasar urip nyata berjuang saben dina kanthi strategi bangunan dhaptar, keterlibatan, pangukuran, bisa dikirim, tarif terbuka lan taktik dhasar email liyane. Aku dadi panel babagan strategi dhasar bangunan dhaptar lan ruangane diisi… mung kamar mandeg!

Warta gedhe, dibandhingake karo kita sadurunge 10 taun kepungkur, yaiku akeh ilmu, statistik lan keahlian sing bisa ngatasi masalah kasebut. Luwih asring, apa sing wis ditemokake yaiku para pemasar email pancen cerdas, pancen pinter. Dheweke duwe ilmu lan strategi kanggo nggawe kampanye email sing apik; dheweke mung butuh sumber sing luwih apik yaiku dhuwit, staf utawa wektu.

Aku kepengin ngerti saka grup iki… apa alangan utama sing diadhepi karo program email sampeyan dhewe? Apa iku:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.