Pemasaran Email utawa Pemasaran Facebook?

derek-mcclain.pngDerek McClain takon ing Facebook: Yen sampeyan bisnis sing pemasaran online, apa luwih becik sampeyan duwe alamat email wong liya utawa duwe wong sing padha karo Fan Facebook utawa Wong sing "Seneng" karo kaca sampeyan? Pikirake sing siji iki sadurunge sampeyan mangsuli.

Pitakon apik banget. Aku dudu penggemar "utawa" karo pemasaran online. Aku yakin pendekatan pemasaran multi-kanal nambahake respons umum sajrone pemasaran sampeyan. Facebook kayane mogul pemasaran media sosial, nanging nyatane Facebook minangka panyedhiya layanan email gedhe. Pikirake pirang-pirang pesen nyata sing sampeyan tampa ing email uga pesen sing sampeyan entuk ing Facebook. Email minangka saluran gedhe kanggo sukses Facebook kanthi sakabehe!

Yen jarene, ana prabédan sing gedhe banget. Email ngganggu. Sejatine mupangat email, pemasar kudu ngganggu konsumen. Sampeyan uga beresiko… email minangka jalur urip antarane pelanggan lan klien nanging yen dilecehke, sampeyan klik siji saka batal langganan - utawa luwih elek - klik menyang filter sampah. Pemasar kudu ngati-ati nggunakake email, amarga pelanggan dadi luwih sensitif.

Alamat email minangka hubungan sing apik lan larang regane karo konsumen amarga sampeyan bisa nggunakake alamat nalika sampeyan butuh panjaluk.

Facebook rada ora ngganggu (saiki). Suwe-suwe, amarga bisnis saya akeh nggunakake Facebook kanggo pemasaran, sensitivitas konsumen bakal saya tambah. Nanging, Facebook isih cukup ora ngganggu. Aku ora ngganggu manawa perusahaan ngirim update ing tembok sepisan utawa kaping pindho saben dinane. Gampang dilirik lan dikonsumsi tanpa meksa banget.

Pengikut Facebook minangka hubungan jangka panjang sing apik karo konsumen amarga padha mriksa merek kanthi pasif lan mesthi peduli karo perusahaan sampeyan.

Dadi - jawabanku "gumantung" ... lan "kalorone". Saben saluran ing teknologi pemasaran online duwe prilaku sing ana gandhengane. Malah saben saluran ing ruang media sosial duwe pangarepan sing beda karo para pangguna. Gunakake kanthi wicaksana, sinaoni prilaku para pangguna nalika sampeyan sesambungan karo dheweke.

7 Komentar

  1. 1

    Kalorone:

    Dhaptar email isih duwe regane, yen sampeyan duwe alamat kasebut.

    Facebook uga apik, nanging sesuk bisa dipateni utawa ilang popularitas. Banjur, sampeyan ora duwe apa-apa yen mung strategi kasebut.

  2. 2

    Aku luwih seneng kalorone, amarga kalorone duwe efek dhewe ing optimalisasi mesin telusuran. Email bisa uga beboyo amarga bisa mbukak folder pesen spam panampa, lan wong kaya aku kosongake folder spam, tanpa dipikirake. Nalika facebook luwih aman kanthi cara iki.

  3. 3

    Pancen menarik banget. Aku ora nate mikir babagan gangguan babagan pemasaran email karo jaringan pemasaran sosial adhedhasar email. Aku kira luwih becik nyiapake jejaring sosial Facebook. Aku setuju lembur, email "notif" ing facebook bisa dadi spam kaya kutukan yen akeh pemasar email ngluwihi Facebook lan jejaring sosial kanthi sakabehe.

    😎

  4. 4

    Aku luwih milih pemasaran facebook, amarga nyedhiyakake produk / layanan kanthi maksimal, uga ing bookmark email, sampeyan kudu luwih ati-ati, amarga umume email pemasaran pindhah menyang folder spam, lan wong-wong kaya aku mung mbuwang folder spam tanpa tampilan siji, mula ora ana gunané miturut aku.,

  5. 5

    Ora setuju maneh, aku dadi bingung nalika para pemasar nggunakake Facebook minangka platform pemasaran email sabanjure - iku dudu tujuane utawa asil sing digunakake!

    Aku ngerteni Facebook minangka instrumen tambahan kanggo mbantu para pemasar babagan pemasaran email. Aku nggunakake http://www.fb2icontact.com supaya pangguna ngirim alamat email menyang dhaptar pelanggan iContact, sing nggawe pengunjung luwih lengganan kanthi klik kaping 1, lan njamin aku, para pemasar, aku entuk alamat email sing bener lan wis diverifikasi.

    Aku ndeleng alat kaya kasebut minangka papan Facebook kanggo nyumbang kanggo pamasaran email mbesuk, nanging ora bisa saingan utawa ngganti.

  6. 6

    Ora setuju maneh, aku dadi bingung nalika para pemasar nggunakake Facebook minangka platform pemasaran email sabanjure - iku dudu tujuane utawa asil sing digunakake!

    Aku ngerteni Facebook minangka instrumen tambahan kanggo mbantu para pemasar babagan pemasaran email. Aku nggunakake http://www.fb2icontact.com supaya pangguna ngirim alamat email menyang dhaptar pelanggan iContact, sing nggawe pengunjung luwih lengganan kanthi klik kaping 1, lan njamin aku, para pemasar, aku entuk alamat email sing bener lan wis diverifikasi.

    Aku ndeleng alat kaya kasebut minangka papan Facebook kanggo nyumbang kanggo pamasaran email mbesuk, nanging ora bisa saingan utawa ngganti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.