Kesalahan Pemasaran Email 38 Kanggo Priksa Sadurunge Ngeklik Kirim

kesalahan email

Ana pirang-pirang kesalahan liyane sing bisa sampeyan lakoni karo kabeh program pemasaran email ... nanging iki infographic saka Monks Email fokus ing kesalahan sing salah sadurunge nggawe klik. Sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara sebutan mitra ing 250ok ing fungsi desain lan pangiriman. Ayo langsung mlebu:

Kir Pangiriman

Sadurunge miwiti, apa kita wis siyap utawa ora sukses? Sponsor kita ing 250ok duwe solusi sing luar biasa sing bisa mbantu ngawasi saben masalah babagan reputasi email, ngirim, lan kothak mlebu.

  1. IP khusus - aja nganti pengiriman sampeyan bakal rusak dening pangirim sing ala ing jaringan IP layanan email sing padha.
  2. Inbox Placed - gunakake solusi ngawasi kothak mlebu kanggo verifikasi email sampeyan ora mung dikirim menyang folder sampah, nanging uga nggawe kothak mlebu.
  3. Kaluwesan - aja ninggalake layanan email sing apik kanggo sing ala lan ngrusak pangiriman sampeyan.
  4. Dhaptar ireng - priksa manawa alamat IP sampeyan ora ana ing dhaptar ireng pangirim, utawa sampeyan bisa uga ora entuk pangiriman utawa kothak mlebu.
  5. domain - kirim saka lan jaga domain email sing apik supaya sampeyan bisa nggawe reputasi (bebarengan karo IP).
  6. SPF - Konfigurasi Kerangka Kebijakan Pangirim kudu dadi ISP ISP bisa ngotentikasi lan bakal nampa email sampeyan.
  7. DKIM Mail sing Diidentifikasi DomainKeys ngidini organisasi tanggung jawab kanggo pesen sing lagi transit.
  8. DMARC - DMARC minangka model otentikasi paling anyar kanggo nyedhiyakake ISP kanthi alat sing dibutuhake supaya email sampeyan bisa liwat.
  9. Loops Umpan Balik - priksa manawa sampeyan wis ngetrapake umpan balik supaya informasi saka ISP bisa dilaporake bali menyang ESP supaya luwih bisa ngirim email.

Priksa Langganan

Manajemen pelanggan minangka komponen penting program pemasaran email sing sehat.

  1. ijin - aja kesusu karo ISP. Nyuwun idin kanggo ngirim email.
  2. Gawe - nyedhiyakake lan pasang pangarepan babagan frekuensi kanggo para pelanggan.
  3. Ora aktif - mbusak pelanggan sing ora aktif kanggo nyuda keluhan batal lan kurang keterlibatan.
  4. frekuensi - aja nganti nambah frekuensi sing dadi langganan.
  5. Segmen - apa sampeyan wis mriksa kaping pindho lan akurasi babagan segmentasi sampeyan?

Priksa Konten

Ing endi dhuwit kasebut, nanging akeh perusahaan sing nggawe kesalahan konten sing mbebayani.

  1. Garis subyek sing mboseni - yen sampeyan pengin wong mbukak, wenehi alesan! Mriksa metu Generator Line Subjek ActiveCampaign kanggo pitulung.
  2. Proofing - apa sampeyan wis mbuktekake teks babagan masalah tata bahasa lan ejaan? Kepiye babagan nada swara?
  3. CTA Kuat - nggawe Panggilan-kanggo-Aksi tampil ing seluler utawa desktop!
  4. FNAME - yen sampeyan ora duwe jeneng kanggo kabeh pelanggan, aja alamat! Utawa nggunakake logika kanggo.
  5. Gabung Fields - nyoba kabeh data sadurunge ngirim pemetaan lan konten dinamis bakal nggawe sampeyan emberass.
  6. Latar mburi - tes latar mburi liwat klien email… akeh sing ora nggunakake.
  7. tombol - gunakake gambar minangka tombol supaya tombol katon apik ing kabeh klien email.
  8. internasionalisasi - apa sampeyan nggunakake setelan langage lan simbol sing cocog kanggo pelanggan?
  9. typography - gunakake fonts kanthi back-back kanggo piranti lan klien sing ora ndhukung.
  10. Social - apa sampeyan duwe link menyang akun media sosial supaya masarakat bisa kekancan lan ngetutake?

Priksa Desain

Sponsor kita ing 250ok duwe pilihan pratinjau kanggo pratinjau email ing saben klien email utama.

  1. snippet - nyoba email kanggo ndeleng sawetara baris pertama ing pratinjau email sing apik
  2. Alt - gunakake teks alternatif sing apik banget kanggo saben gambar.
  3. test - nyoba baris subyek, tautan, CTA, personalisasi, otentikasi lan variasi.
  4. Unsubscribe - font cilik lan Batal langganan sing ora jelas nggawe aku ngindhari bisnis karo sampeyan.
  5. Panampa - gabung karo akordon kanggo email sing dawa lan bagean supaya katon seluler banget.
  6. retina - gunakake gambar resolusi dhuwur sing dioptimalake kanggo tampilan retina sing digunakake piranti Apple modern.
  7. responsif - priksa manawa email sampeyan katon apik ing piranti seluler lan tablet. Sampeyan bisa uga pengin nambah barang sing bisa dipakai, mengko!

Email Kirimi Kirimi

Mekanik email lan cara kerjane nalika mlebu ing kothak mlebu pelanggan bisa nyebabake kapercayan sampeyan uga klik-tayang lan tingkat konversi.

  1. Saka Alamat - gunakake 'Saka Alamat' sing bisa dingerteni
  2. Mbales menyang Alamat - ngapa nggunakake noreply @ yen ana kesempatan kanggo nyambung lan adol?
  3. Pemicu kanthi Logis - priksa manawa kampanye netes ditindakake kanthi logis.
  4. Links - apa sampeyan nyoba kabeh link ing email sadurunge dikirim menyang kabeh pelanggan?
  5. Landing Pages - bangun kaca landas konversi kanthi sawetara kolom formulir.
  6. Reporting - tangkep statistik, analisa, lan tingkatake upaya pemasaran email.
  7. Compliance - apa sampeyan duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo netepi legal ing sikil?

[box type = ”download” align = ”aligncenter” class = ”” width = ”90%”] Download review cepet Monks Email Priksa item sing kudu dipriksa sadurunge dikirim. Iki minangka PDF cilik! [/ Box]

Daftar Priksa Kesalahan Pemasaran Email

One comment

  1. 1

    Setuju kanthi lengkap karo kesalahan pemasaran email kasebut.

    Aku uga rumangsa minangka kesalahan paling umum sing ditindakake para pemasar email. Ngirim email kanthi subyek sing mboseni minangka kesalahan sing umum.

    Aku ora nate mbukak email sing ora narik minat. Aku mesthi ora nggatekake utawa mbusak email kaya ngono.

    Pemasar email kudu ngerti manawa ora ana sing pengin mbuwang wektu maca email sing mboseni. Yen sampeyan pengin ngonversi, mula kudu ngirim email kanthi garis mata pelajaran sing narik kawigaten, apik lan apik. Amarga iku mung baris sing diwaca dhisik dening para maos.

    Dadi, ngrampungake bisa nambah katrampilan.

    Aku seneng amarga sampeyan wis nyathet kabeh kesalahan pemasaran email ing kene supaya bisa sinau lan bisa ngindhari. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita. 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.