40 Kesalahan Pemasaran Email Kanggo Priksa Lan Ngindhari Sadurunge Ngeklik Kirim

Kesalahan Pemasaran Email kanggo Priksa lan Ngindhari Dhaptar Priksa

Ana akeh kesalahan liyane sing bisa sampeyan lakoni karo kabeh program pemasaran email sampeyan ... nanging infographic iki fokus ing kesalahan sing paling umum sing ditindakake sadurunge ngeklik kirim. Kita wis nambahake sawetara rekomendasi dhewe ing kene sadurunge sampeyan miwiti nggawe email sing sepisanan.

Kir Pangiriman

Sadurunge miwiti, apa kita wis siap gagal utawa sukses? Sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan ngatur infrastruktur marketing email kanthi bener.

  1. IP khusus – aja nganti pangiriman sampeyan dirusak dening pangirim sing ala ing jaringan IP sing padha ing layanan email sampeyan. Yen sampeyan ngirim mayuta-yuta email, sampeyan pengin pesen alamat IP khusus karo panyedhiya layanan email (ESP).
  2. Inbox Placed – Platform email bakal nglaporake babagan jumlah email sing dikirim… nanging aja mbedakake yen email kasebut dikirim menyang kothak mlebu utawa diarahake menyang folder sampah. Sampeyan kudu nggunakake solusi ngawasi kothak mlebu kanggo verifikasi email sampeyan ora mung dikirim menyang folder sampah, nanging uga nggawe kothak mlebu.
  3. Kaluwesan - aja ninggalake layanan email sing apik kanggo sing ala lan ngrusak pangiriman sampeyan.
  4. Dhaptar ireng - priksa manawa alamat IP sampeyan ora ana ing dhaptar ireng pangirim, utawa yen sampeyan ora entuk pangiriman utawa kothak mlebu sing kurang.
  5. domain - kirim saka lan jaga domain email sing apik supaya sampeyan bisa nggawe reputasi (bebarengan karo IP).
  6. SPF - Konfigurasi Kerangka Kebijakan Pangirim kudu dadi ISP ISP bisa ngotentikasi lan bakal nampa email sampeyan.
  7. DKIM Mail sing Diidentifikasi DomainKeys ngidini organisasi tanggung jawab kanggo pesen sing lagi transit.
  8. DMARC - DMARC minangka model otentikasi sing wis kabukten kanggo ISP kanggo mesthekake yen email sampeyan dudu email phishing lan dikirim saka sumber sing sah.
  9. Loops Umpan Balik - priksa manawa sampeyan wis ngetrapake umpan balik supaya informasi saka ISP bisa dilaporake bali menyang ESP supaya luwih bisa ngirim email.

Priksa Langganan

Manajemen pelanggan minangka komponen penting program pemasaran email sing sehat.

  1. ijin - aja kesusu karo ISP. Nyuwun idin kanggo ngirim email.
  2. Gawe - nyedhiyakake lan pasang pangarepan babagan frekuensi kanggo para pelanggan.
  3. Ora aktif - mbusak pelanggan sing ora aktif kanggo nyuda keluhan batal lan kurang keterlibatan.
  4. frekuensi - aja nganti nambah frekuensi sing dadi langganan.
  5. Segmen - Apa sampeyan wis mriksa kaping pindho jumlah lan akurasi segmentasi sampeyan?

Priksa Konten

Ing endi dhuwit kasebut, nanging akeh perusahaan sing nggawe kesalahan konten sing mbebayani.

  1. Garis subyek sing mboseni - yen sampeyan pengin wong mbukak, wenehi alesan! Mriksa metu Generator Line Subjek ActiveCampaign kanggo pitulung.
  2. Proofing – apa sampeyan proofread teks kanggo grammar lan masalah ejaan? Kepiye babagan nada swara?
  3. CTA Kuat - nggawe Panggilan-kanggo-Aksi tampil ing seluler utawa desktop!
  4. FNAME – yen sampeyan ora duwe jeneng kanggo kabeh pelanggan, aja nggunakake string substitusi ing email! Sawetara panyedhiya layanan email nawakake skrip ing ngendi sampeyan bisa nggunakake salam yen jeneng ngarep ora kasedhiya.
  5. Gabung Fields - nyoba kabeh data sadurunge ngirim pemetaan lan isi dinamis bakal isin sampeyan.
  6. Latar mburi - tes latar mburi liwat klien email… akeh sing ora nggunakake.
  7. tombol - gunakake gambar minangka tombol supaya tombol katon apik ing kabeh klien email.
  8. internasionalisasi – apa sampeyan nggunakake setelan basa lan simbol sing tepat kanggo pelanggan sampeyan?
  9. typography - gunakake fonts kanthi back-back kanggo piranti lan klien sing ora ndhukung.
  10. Social - apa sampeyan duwe link menyang akun media sosial supaya masarakat bisa kekancan lan ngetutake?

Priksa Desain

  1. snippet – nyoba email kanggo ndeleng apa sawetara baris pisanan ing pratinjau email sing milutaken. Sampeyan bisa malah kode sawetara baris pisanan supaya padha katon ing klien email nanging ora katon nalika ndeleng email.
  2. Alt - gunakake teks alternatif sing apik banget kanggo saben gambar.
  3. SSL - priksa manawa gambar sampeyan di-host liwat situs sing aman lan bisa diakses sacara eksternal. Kita kerja karo sawetara organisasi sing mblokir gambar… lan nalika ngirim email, perusahaan dhewe ora bisa ndeleng gambar kasebut. Sampeyan pengin paling ora whitelist domain gambar sampeyan sacara internal.
  4. test – baris subyek tes, pranala, CTA, personalisasi, otentikasi, lan variasi.
  5. Unsubscribe - font cilik lan Batal langganan sing ora jelas nggawe aku ngindhari bisnis karo sampeyan.
  6. Panampa - gabung karo akordon kanggo email sing dawa lan bagean supaya katon seluler banget.
  7. retina - gunakake gambar resolusi dhuwur sing dioptimalake kanggo tampilan retina sing digunakake dening piranti Apple modern.
  8. responsif - priksa manawa email sampeyan katon apik ing piranti seluler lan tablet. Sampeyan bisa uga pengin nambah barang sing bisa dipakai, mengko!

Email Kirimi Kirimi

Mekanik email lan cara kerjane nalika mlebu ing kothak mlebu pelanggan bisa nyebabake kapercayan sampeyan uga klik-tayang lan tingkat konversi.

  1. Saka Alamat - gunakake 'Saka Alamat' sing bisa dingerteni
  2. Mbales menyang Alamat - ngapa nggunakake noreply @ yen ana kesempatan kanggo nyambung lan adol?
  3. Pemicu kanthi Logis - priksa manawa kampanye netes ditindakake kanthi logis.
  4. Links - apa sampeyan nyoba kabeh link ing email sadurunge dikirim menyang kabeh pelanggan?
  5. Landing Pages - bangun kaca landas konversi kanthi sawetara kolom formulir.
  6. Reporting - tangkep statistik, analisa, lan tingkatake upaya pemasaran email.
  7. Compliance - apa sampeyan duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo netepi legal ing sikil?
  8. Tracking Kampanye - apa kabeh pranala sampeyan duwe pelacakan kampanye analytics sing ditambahake? Akeh panyedhiya layanan email nggabungake iki kanthi otomatis.

Unduh Email Monks' Quick Review Checklist

Yen sampeyan duwe masalah pangiriman, aja ragu-ragu hubungi Highbridge. Kita ngewangi para klien babagan pangiriman, desain email, penempatan kothak mlebu email, lan manajemen kampanye.

Daftar Priksa Kesalahan Pemasaran Email

Komentar siji

  1. 1

    Setuju banget karo kesalahan marketing email kasebut.

    Aku uga rumangsa yen iki minangka kesalahan sing paling umum sing ditindakake para pemasar email. Ngirim email kanthi subyek sing mboseni minangka kesalahan umum.

    Aku ora tau mbukak email sing ora narik mripatku. Aku tansah nglirwakake utawa mbusak email kasebut kanthi cepet.

    Pemasar email kudu ngerti manawa ora ana sing pengin mbuwang wektu kanggo maca email sing mboseni. Yen pancene pengin ngowahi, sampeyan kudu ngirim email kanthi baris subyek sing menarik, menarik lan janjeni. Amarga iki mung siji-sijine baris sing diwaca luwih dhisik.

    Dadi ngopeni bisa nambah katrampilan.

    Aku bungah yen sampeyan wis nyathet kabeh kesalahan marketing email utama ing kene supaya kita bisa sinau lan bisa nyingkiri. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita. 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.