3 Ukuran Strategi Pemasaran Email Imbang

Depositphotos 75768529 m 2015

Akeh pemasar fokus strategi kanggo pemasaran email mung ing produktivitas output lan kinerja email. Iki ora kejawab sawetara dimensi gedhe tenan sing nyebabake sukses perusahaan sampeyan kanthi saingan karo kothak mlebu sing ditumpukake kanggo perhatian pelanggan.

Ana 3 dimensi kanggo analisis apa wae sing ditindakake sawise kampanye pemasaran email:

  1. Ngasilake Email - iki email sampeyan mlebu ing kothak mlebu. Iki minangka kombinasi kebersihan dhaptar email sampeyan, reputasi alamat IP sampeyan, validitas panyedhiya layanan email (ESP), uga konten sing sampeyan coba. Intine - pinten email sampeyan sing mlebu ing kothak mlebu, ngindhari folder sampah utawa bouncing. Akeh wong sing ora kuwatir, utamane sing ora duwe ESP sing apik. Nanging, pengiriman bisa nyebabake hubungan lan penghasilan perusahaan sampeyan ilang. Kita nggunakake 250ok kanggo ngawasi panggonan kothak mlebu.
  2. Prilaku Pelanggan - iki minangka panampa, utawa pelanggan, email sampeyan. Apa dheweke mbukak? Click-through utawa Click-Through Rate (CTR)? Konversi? Iki biasane diukur minangka jumlah "unik". Yaiku, sing dietung yaiku nomer saka pelanggan sing mbukak, ngeklik, utawa ngonversi… supaya ora kliru kanthi jumlah pambukaan, klik-tayang, lan konversi. Bagéan sing apik ing dhaptar sampeyan bisa uga ora aktif - apa sing sampeyan lakoni supaya bisa melu maneh?
  3. Kinerja Konten Email - kaya ngono konten sampeyan. Kepiye total mbukak, klik-tayang, lan konversi? Kepiye pangkat link sampeyan? Apa sampeyan segmentasi konten sampeyan supaya luwih cocog karo pelanggan? Konten sing digawe kanthi dinamis, pamisahan dhaptar, lan personalisasi luwih akeh ningkatake tingkat kinerja email.

Nalika sampeyan maju, sampeyan kudu mbandhingake kinerja kampanye ing dimensi kasebut ing saben kampanye lan saben dhaptar utawa segmen. Sampeyan bakal ngidini sampeyan zona kanthi cepet ing endi masalah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.