Spotlight: Pemasaran Email karo Delivra

wawancara delivra

Kita bangga duwe Delivra minangka marketing email sponsor saka Martech. Ana pirang-pirang vendor pemasaran email ing papan kasebut ... dene sawetara sing duwe alat sing canggih, akeh sing mung gumantung karo praktik penjualan agresif lan nggawe klien kaya sing edan. Delivra wis ana wiwit marketing email lan tuwuh kanthi rajin mbantu para klien .... lan asil ditampilake!

Delivra yaiku Inc.com 5000 perusahaan lan minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo makarya ing Indiana! Dheweke wis tuwuh 98% sajrone 3 taun kepungkur lan dadi tim sing apik banget sing peduli karo kesuksesane klien. Ing dasawarsa aku urip ing Indianapolis, aku ora nate krungu apa-apa kajaba perusahaan lan karyawane.

Saka kaca web kasebut:

Delivra minangka bisnis tanpa utang, duweke pribadi lan operasi sing ana ing tengah-tengah Midwest - lan nilai kejujuran, kesetiaan, lan kerja keras ing omah sing ana ing organisasi. Iki tegese kita ora weruh siji-sijine pelanggan utawa vendor: kita bisa nindakake sing paling apik kanggo para pelanggan lan karyawan tanpa tekanan "garis dhasar" sing padha ing pesaing kita.

Perusahaan liyane ngobrol babagan layanan pelanggan - ing Delivra, kita ora bisa ngatasi layanan lip. Kabeh organisasi wis disusun wiwit wiwitan lan kudu dipikirake pelanggan. Sawise nggawe akun karo Delivra, sampeyan miwiti hubungan karo mitra tepercaya sing fokus supaya sampeyan tampil apik. Sampeyan ora bakal nelpon menyang pusat telpon luar negeri utawa kudu mbukak liwat puluhan telpon supaya bisa ngobrol karo wong sing ora ngerti sampeyan: sampeyan bakal ngerti NAMA wong sing bakal dihubungi lan wong kasebut bakal ngerti duwekmu!

Thanks kanggo kanca ing 12 Bintang Media kanggo video liyane sing nyorot perusahaan Teknologi Pemasaran. Yen sampeyan pengin perusahaan diwawancara utawa pengin menehi video sampeyan dhewe, hubungi kami!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.