3 Strategi Kanggo Urutan Pemasaran Email sing Nambah Tarif Konversi

Nambah Tarif Konversi Kanthi Urutan Email

yen marketing mlebu diterangake minangka corong, aku bakal nggambarake marketing email sampeyan minangka wadhah kanggo njupuk petunjuk sing ditemokake. Akeh wong bakal ngunjungi situs sampeyan lan malah ngobrol karo sampeyan, nanging bisa uga durung waktune kanggo ngowahi nyata.

Iku mung anekdot, nanging aku bakal nerangake pola dhewe nalika nggoleki platform utawa blanja kanthi online:

  • Pra-tuku - Aku bakal mriksa situs web lan media sosial kanggo nemokake informasi babagan produk utawa layanan.
  • Research - Aku bakal nggoleki situs perusahaan kanggo mesthekake yen katon sah lan aku bakal njaluk wangsulan pitakon tartamtu sing bakal dakduwe sadurunge tuku.
  • Milih - Yen kasedhiya kanggo milih informasi luwih lengkap, biasane aku. Kanggo produk piranti lunak, iki bisa uga kertas putih utawa studi kasus. Kanggo e-commerce, bisa uga dadi kode diskon sing nyata.
  • budget - Aku ora biasane tuku nalika semana. Luwih asring, yen urusan bisnis, aku ngrembug babagan tuku karo mitra lan ngenteni nganti waktune optimal kanggo investasi saka perspektif arus kas. Yen tuku pribadi, aku bisa ngenteni nganti mbayar utawa sanajan aku duwe sawetara poin kanggo ngganti tuku.
  • tuku - Saka riset nganti tuku, aku bakal tetep milih email keranjang belanja utawa email seri informasi produk. Lan yen wektu wis pas, aku bakal terus tuku.

Aku ora percaya yen tumindak tuku beda banget karo konsumen utawa bisnis ing siklus sales. Email marketing nyedhiyakake kesempatan paling apik kanggo nggayuh wong-wong sing wis nilar, nilar, utawa ora niliki sawetara wektu supaya sampeyan bisa narik bali menyang corong penjualan sampeyan.

Nalika sistem batch lan blast sing lawas lan canggih ora ana gandhengane karo konsumen utawa bisnis kanggo nutup kesepakatan kasebut, proses otomatisasi sing luwih anyar nyedhiyakake kapabilitas tanpa wates kanggo ngoptimalake urutan komunikasi kanggo nambah tarif konversi sakabèhé.

Infographic iki saka Email sing Dikirim, Cara Nggunakake Urutan Email Multi-Part kanggo Nambah Konversi, nyedhiyakake telung strategi kanggo nambah kemungkinan promosi email sing nyebabake konversi luwih akeh:

  1. Artikel utawa Topik Seri - Nggawe serangkaian email sing penting kanggo ndhidhik calon klien utawa pelanggan babagan produk utawa layanan sing sampeyan pengin diowahi. Setel pangarepan langsung ing penawaran lan baris subyek sing dipilih. Tuladha:

Cara 1 saka 3: Nambah Tarif Konversi karo Pemasaran Email

  1. Masalah + Agitasi + Ngatasi - Nampilake rasa sakit saka masalah sing diterusake kanthi serangkaian email sing ndhidhik calon pelanggan babagan masalah lan solusine. Kita asring nindakake iki kanthi nemokake data pendukung pihak katelu kaya laporan analis, utawa testimoni pelanggan pihak pertama. Nalika pelanggan bisa uga nemoni masalah sing lagi dirampungake, dheweke ngerti bisnis utawa konsumen liyane duwe masalah sing padha lan kepiye carane ngrampungake bakal nggawe keputusan tuku. Entuk urutan email sing terus ngelingake babagan frustasi minangka cara sing apik kanggo ngonversi! Tuladha:

Rong Katelu Bisnis Nglaporake Pelaksanaan Transformasi Digital sing Gagal

  1. Urutan Kesempatan - Tinimbang fokus ing masalah lan solusi sampeyan, strategi iki kalebu tampilan optimis ing mangsa ngarep. Ing piranti lunak perusahaan, iki asring ditindakake kanthi sawetara kasus panggunaan sing nggambarake kemungkinan apa sing bisa dipikolehi liwat investasi ing platform. Tuladha:

Keuntungan Nggawe Platform Data Pelanggan Kanggo Panyedhiya Layanan Kesehatan

Aja Lali Ngoptimalake saben email

Ngrancang urutane dudu crita ... sampeyan uga kudu ngoptimalake konten, nggawe pribadi email, ngirim konten sing dituju menyang saben segmen pasar, lan ngoptimalake kaca kebangkrutan sing bakal ditemokake calon pelanggan.

Mangkene sawetara statistik gedhe babagan pengaruh ngoptimalake konten email saka SoftwarePundit:

  • Konten nganggo gambar sing relevan entuk 94% luwih akeh tontonan, dadi manawa kalebu gambar sing relevan kanggo nyebut data, proses, utawa crita pelanggan kanggo nambah keterlibatan. GIF animasi uga dadi kesempatan sing apik.
  • Ngapikake rasio perhatian ing email lan kaca kebangkrutan bisa nambah konversi nganti 31%. Rasio manungsa waé yaiku rasio tautan ing kaca kebangkrutan karo jumlah target konversi kampanye. Ing kampanye sing dioptimalake, Rasio Perhatian sampeyan kudu 1: 1.
  • Kampanye email sing dipisahake ngasilake 30% luwih mbukak lan 50% klik-tayang liyane
  • Mbusak a menu pandhu arah ing kaca kebangkrutan bisa nambah konversi nganti 100%

Waca Tes A / B & Studi Kasus kanthi Wawasan sing Bisa Ditindakake

email nambah tarif konversi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.