Kalender Pemasaran Email 2013

tanggalan pemasaran email

Kita kanca ing TargetTrget wis nerbitake infographic gedhe sing menehi rincian tanggal kanggo saben perusahaan - utamane pengecer - kanggo nyiapake sawetara kampanye. Pelanggan seneng adol ... lan adol liburan dadi raja! Mangkene sawetara tanggal utama Amerika Serikat ing taun 2013:

  • Labor Day - 2 September (Senen)
  • Columbus Day - 14 Oktober (Senen)
  • Dina Veterans - 11 November (Senen)
  • Day - 28 November (Kamis)
  • natal - 25 Desember (Rebo)

Kanggo mbantu ngrancang kampanye preinan, ExactTarget nggawe tanggalan sing migunani kanggo saben wulan kalebu:

  • Proyeksi jumlah rata-rata pengecer email promosi bakal ngirim saben pelanggan
  • Bagéyan saka volume email sakabèhé sing bakal dadi pesen preinan
  • Tema olahpesen liburan umum
  • Dina-dina utama sing kudu dingerteni
  • Lan luwih akeh.

Email-marketing-holiday-calendar-eksaktarget

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.