Email Marketing miturut Nomer

nomer pemasaran email

Kancaku sing apik, Chris Baggott, arep ngeculake bukune sing pertama, Email Marketing Miturut Nomer. Chris nulis buku kasebut karo Penjualan Ali, kancaku liyane.

Chris minangka mitra pendiri ing TargetTrget, perusahaan sing dakgawe dadi Manajer Produk. Blog Chris (bebarengan karo pimpinan lan karyawan liyane sing hebat) wis ngusir ExactTarget menyang stratosfer - milih salah sawijining 500 perusahaan sing paling cepet ing negara kasebut.

Aku ora mung seneng kerja bareng Chris ing ExactTarget, aku uga debut ing bukune - ngomong karo otomatisasi lan integrasi. Aku ngarep-arep bisa maca buku uga seneng nalika nyetak dhewe! Aku wis nulis lan mlebu ing majalah, nanging ora ana buku. Sejatine aku meksa miwiti nulis dhewe, aku duwe udakara 75 kaca babagan apa sing wis dakkerteni sajrone taun pisanan blog. Aku kudu bali maneh!

Chris uga miwiti perusahaan sabanjure, Piranti Lunak Compendium. Aku seneng bisa kerja bareng karo Chris ing wiwitan iki - kita nggunakake sore kanggo kerumitan blogging antarmuka panganggo sing ora disengaja lan ora bisa maca supaya bisa nemokake konten kanthi gampang. Sampeyan bakal bisa ndeleng Compendium ing peta sing bakal ditindakake! Aku ora pengin ngeculake tas, nanging aku seneng banget ndeleng visi Chris kayektenan TargetTrget iya Chris lagi kerja ing Compendium saiki. Aku duwe anak lanang sing bakal kuliah, dadi aku kudu milih rute sing aman lan tetep karo perusahaan sing wis mbledhos!

Pre-order salinan Pemasaran Email miturut Nomer! Email isih teknologi luar biasa kanthi janji sing luwih akeh. Beda karo teknologi liyane, email adhedhasar ijin isih ana ing ndhuwur marketing 'push'. Yaiku, sampeyan menehi ijin kanggo komunikasi karo sampeyan, lan aku bisa njaluk komunikasi kasebut marang sampeyan nalika prelu. Televisi, Radio, Koran, RSS isih duwe katergantungan gedhe marang pelanggan, klien utawa prospek 'nyetel'. Email wis dadi bagean saka saben dinten kanggo kita (aku ora ngerti apa sing daklakoni sadurunge email!) Lan bakal tetep tetep kaya ngono.

Aku ora sabar ngenteni salinan buku! Lan luwih becik diwenehi otograpi, Chris!

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Uyah,

      Muga-muga wae! Chris pancen apikan banget lan minangka penginjil Email sing dadi kekuwatan Email ing saindenging jagad sajrone 5 taun kepungkur. Piwelinge wis kabukten lan ana ing ngarep. Email katon kaya teknologi "wingi" nanging ora ana apa-apa. Pemasar nemokake integrasi email, kaca landas, pangiriman sing dipicu, lan liya-liyane. Nggawe akeh lalu lintas lan penghasilan menyang situs kasebut.

      Thanks!
      Doug

  2. 4

    Iki minangka buku sing apik lan buzz wis diwiwiti ing bunder ing Atlanta. Doug, apik banget kanggo nemokake blog lan panjalukku, Chris lan pimpinan pamikiran ing Target Tepat lan Compendium. Mbalik maneh menyang Atlanta lan wenehi steak kapan wae! Scott

  3. 5

    Scott,

    Seneng banget dirungokake saka sampeyan lan seneng yen sampeyan nemokake aku! Aku ngarep-arep bisa rapat karo sampeyan maneh mengko.

    Kanggo wong sing ora ngerti: Definisi6 minangka salah sawijining pionir teknologi leveraging ing Pemasaran. Yen ana perusahaan sing wis kerja sama karo iklan, otomatisasi salib medium sing dingerteni, lan kemampuan kanggo nggunakake kekuwatane, yaiku Definisi6.

    Scott lan tim minangka pimpinan pamikiran mutlak ing industri kasebut. Aku seneng melu nedha bengi karo Michael Kogon (CEO) lan Scott ing sawijining wengi lan ana napas sing seger. Aku mlayu metu saka Atlanta kanthi rame, urip kanthi ide lan seneng bisa nambah produk.

    Microsoft wis ngakoni Definition6 bola-bali amarga kapinteran lan keahliane. Iki tim sing luar biasa! Nalika ndeleng 'Agensi Masa Depan', aku definisi6 wis dadi conto sing apik!

    Matur nuwun wis mampir lan menehi ngerti yen sampeyan wis ana ing kene, Scott!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.