Email Marketing miturut Nomer

nomer pemasaran email

Kancaku sing apik, Chris Baggot, arep ngeculake bukune sing pertama, Email Marketing Miturut Nomer. Chris nulis buku kasebut karo Penjualan Ali, kancaku liyane.

Chris minangka mitra pendiri ing TargetTrget, perusahaan sing kerja karo aku dadi Manajer Produk. Blog Chris (bebarengan karo pimpinan lan karyawan liyane sing hebat) wis ngusir ExactTarget menyang stratosfer - milih salah sawijining 500 perusahaan sing paling cepet ing negara kasebut.

Aku ora seneng yen kerja bareng Chris ing ExactTarget, aku uga debut ing bukune - ngomong karo otomatisasi lan integrasi. Aku ngarep-arep bisa maca buku uga seneng nalika nyithak! Aku wis nulis lan mlebu ing majalah, nanging ora ana buku. Sejatine aku meksa miwiti nulis dhewe, aku duwe udakara 75 kaca babagan apa sing wis dakkerteni sajrone taun pisanan blog. Aku kudu bali maneh!

Chris uga miwiti perusahaan sabanjure, Piranti Lunak Compendium. Aku seneng bisa kerja bareng karo Chris ing wiwitan iki - kita nggunakake sore kanggo kerumitan blogging antarmuka panganggo sing ora disengaja lan ora bisa maca supaya bisa nemokake konten kanthi gampang. Sampeyan bakal bisa ndeleng Compendium ing peta sing bakal ditindakake! Aku ora pengin ngeculake tas, nanging aku seneng banget ndeleng visi Chris kayektenan TargetTrget iya Chris lagi kerja ing Compendium saiki. Aku duwe anak lanang sing bakal kuliah, dadi aku kudu milih rute sing aman lan tetep karo perusahaan sing wis mbledhos!

Pre-order salinan Pemasaran Email miturut Nomer! Email isih teknologi luar biasa kanthi janji sing luwih akeh. Beda karo teknologi liyane, email adhedhasar ijin isih ana ing ndhuwur marketing 'push'. Yaiku, sampeyan menehi ijin kanggo komunikasi karo sampeyan, lan aku bisa njaluk komunikasi kasebut marang sampeyan nalika prelu. Televisi, Radio, Koran, RSS isih duwe katergantungan gedhe marang pelanggan, klien utawa prospek 'nyetel'. Email wis dadi bagean saka saben dinten kanggo kita (aku ora ngerti apa sing daklakoni sadurunge email!) Lan bakal tetep tetep kaya ngono.

Aku ora sabar ngenteni salinan buku! Lan luwih becik diwenehi otograpi, Chris!

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Uyah,

      Mugi! Chris minangka wong sing apik banget lan dadi Penginjil Email sing nganggep kekuwatan Email ing saindenging jagad sajrone 5 taun kepungkur. Nasehate wis bukti lan ing ngarep. Email katon kaya teknologi "wingi" nanging ora ana apa-apa. Pemasar nemokake integrasi email, kaca kebangkrutan, kiriman sing dipicu, lan liya-liyane nyopir luwih akeh lalu lintas lan revenue menyang situs.

      Thanks!
      Doug

  2. 4

    Iki minangka buku sing apik lan wis diwiwiti ing bunder kita ing Atlanta. Doug, apik kanggo nemokake blog lan wishes paling apik kanggo sampeyan, Chris lan pamimpin pamikiran ing Exact Target lan Compendium. Bali menyang Atlanta lan mangan steak karo aku! Scott

  3. 5

    Scott,

    Seneng krungu saka sampeyan lan bungah sampeyan nemokake aku! Aku ngarep-arep bisa ketemu maneh karo sampeyan.

    Kanggo wong sing ora ngerti: Watesan6 minangka salah sawijining pionir babagan teknologi ing Pemasaran. Yen ana siji perusahaan aku wis kerjo karo sing mangertos iklan cross-medium, otomatisasi, lan kemampuan kanggo pengaruh kekuatan saben, iku Definition6.

    Scott lan tim minangka pimpinan pamikiran mutlak ing industri kasebut. Aku wis penggalihipun dhumateng saka arep nedha bengi karo Michael Kogon (CEO) lan Scott siji wengi lan iku ambegan saka udhara seger. Aku mabur metu saka Atlanta ing Buzz, urip karo gagasan lan bungah kanggo njaluk bali kanggo nambah produk kita.

    Microsoft wis ngakoni Definition6 bola-bali amarga kapinteran lan keahliane. Iku tim sing luar biasa! Nalika kita ndeleng 'Agensi Masa Depan', aku rumangsa Definition6 wis dadi conto sing apik!

    Matur nuwun kanggo mampir lan ngandhani yen sampeyan ana ing kene, Scott!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.