Cara Ningkatake Keterlibatan lan Penjualan Musim Liburan Kanthi Segmen Dhaptar Email

Segmentasi Dhaptar Email kanggo Preinan

panjenengan pamisahan dhaptar email duwe peran penting ing sukses kampanye email. Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni supaya aspek penting iki disenengi nalika preinan - wektu paling apik kanggo bisnis sampeyan?

Kunci pamisahan yaiku data… Mula miwiti njupuk data kasebut wulan sadurunge musim liburan minangka langkah kritis sing bakal nyebabake keterlibatan lan penjualan email sing luwih gedhe. Mangkene sawetara poin data sing kudu dianalisis lan diklumpukake dina iki kanggo mesthekake email sampeyan bisa dipisahake kanthi akurat nalika waktune kanggo nindakake kampanye email preinan kasebut.

Cara Nggawe Kampanye Email Liburan

Infographic kalebu 9 cara kanggo segmen dhaptar email kanthi efektif supaya sampeyan bisa target konten kanggo keterlibatan lan penjualan sing luwih dhuwur kanggo penjualan liburan:

  1. Gender - dijupuk panampa sampeyan lanang utawa wadon lan ngerteni sapa sing dadi blanja. Contone Wong lanang blanja wanita, wanita blanja kanggo pria, lsp.
  2. Komposisi Kluwarga - Apa rumah tangga duwe pasangan, kulawarga karo anak, utawa simbah?
  3. Geografi - gunakake penargetan geografis kanggo target preinan tartamtu utawa ngasilake konten khusus cuaca. Contone Hanukkah utawa Natal… Phoenix, Arizona utawa Buffalo, New York.
  4. Preferensi Blanja - Apa dheweke seneng pesen, ditambah menyang dhaptar harapan, njupuk saka toko lokal?
  5. Prilaku Browsing - produk lan kaca apa sing wis digoleki sing bisa digunakake kanggo ndorong konten sing luwih relevan?
  6. Prilaku Blanja - Apa sing tuku sadurunge? Kapan dheweke tuku? Apa sampeyan duwe data blanja saka taun kepungkur?
  7. Nilai Pesenan Rata-rata - Ngerti sepira rezeki pelanggan nalika preinan bisa mbantu target tawaran sing luwih apik sing bisa nambah kemungkinan konversi.
  8. Tuku Frekuensi - Ngerti sepira kerepe para pembeli saka taun kepungkur bisa nemtokake strategi pamisahan sajrone preinan.
  9. Profil Kranjang - Sinau babagan tindak tanduk pelanggan. Apa dheweke kerep ninggali kreto sampeyan? Apa dheweke ngenteni penurunan rega? Pelanggan sing sensitif rega segmen kanthi kapisah; ngirim tawaran preinan.

Rincian infographic sawetara segmentasi hyper email kemungkinan preinan supaya sampeyan bisa nggawe dhaptar kanthi luwih apik lan ngerti tingkah lakune kanggo segmen sing dioptimalake, personalisasi, lan target konten. Uga, infografis nyedhiyakake dhaptar priksa pangujian email pre-development liburan kanggo mesthekake kampanye dikirim, digawe kanthi apik, lan ngubungake kabeh bisa digunakake kanthi tepat.

Tim ing Uplers kumpul karo ahli pemasaran email saka Email ing Asam kanggo nggawe infographic iki, Dhaptar Email Hyper-Segmentation, sing bakal mbantu sampeyan ngrancang strategi segmentasi sing gagal nalika preinan.

Dhaptar Email Hyper Segmentation

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.