Rahasia Sukses Dhaptar Email Email & Pariwara Newsletter

milis email

Cathetan: Pos iki ORA ditulis kanggo pamilik dhaptar. Ditulis kanggo pengiklan sing nyewa dhaptar email utawa iklan ing buletin email. Yen sampeyan minangka pengiklan sing duwe, utawa wis ngrencanakake, kanggo nyakup email pihak katelu menyang campuran pemasaran sampeyan bakal bisa nggunakake saluran kanthi luwih sukses lan entuk ROI sing luwih apik, kanthi anggaran sing luwih sithik. Pungkasane, uga bakal mbantu dhaptar dhaptar pamilik. Sawise kabeh, pariwara sing seneng dadi pengiklan sing mbaleni.

Sajrone taun ing marketing email loro ing agensi pemasaran email lan sisih dhaptar dhaptar email, aku wis ngobrol sawetara kaya iki, lan ujare maneh, "Aku mbatalake kampanye amarga ora cukup [klik, lead, sales, utawa asil nyata liyane]. ”Pengiklan banjur narik kampanye lan nesu karo kinerja dhaptar email kasebut.

Nanging uga ana kedadeyan nalika, sadurunge pengiklan (utawa agensi utawa makelar dhaptar) narik kampanye, dheweke gelem nggawe sawetara pangaturan cilik lan tes maneh. Lan kanggo wong sing nate kuciwa banjur bisa nambah kinerja kampanye kanthi cepet. Aku nuduhake siji rahasia sing wis dicoba kanggo pariwara email sing sukses, yaiku:

Cocokake kriteria kreatif lan sukses karo target kampanye.

Nggih Iki pemasaran 101, nanging aku ora bisa ngandhani sepira kerepe aku ndeleng manawa objektif, kreatif, lan langkah-langkah sukses pancen ora cocog. Lan nalika wis ana, kampanye kasebut ora bakal sukses kaya saiki. (CATHETAN: Amarga alasan sing ora dingerteni, kesalahan iki asring kedadeyan karo email.)

Warta sing apik yaiku solusi sing gampang lan bisa cepet ROI marketing email. Nalika ndeleng kampanye kanthi sentris email, miwiti takon dhewe papat papat:

  1. Apa tujuane kanggo kampanye iki?
  2. Apa kaca kreatif lan kebangkrutan saya selaras karo target kasebut?
  3. Apa tawaran, kaca kreatif lan landingku cocog kanggo pamirsa lan ora mung kanggo aku?
  4. Kepiye cara ngukur sukses kampanye, lan apa selaras karo target?

Apa sing pengin digayuh? Merek? Registrasi? Priksaan sales? Tuku langsung? Apa tujuane sampeyan, priksa manawa kreatif, kaca landas, lan pangukuran sampeyan kabeh selaras karo target lan nggawe pangerten saka perspektif pamirsa (sing asring beda karo sampeyan).

Apa target merek sampeyan? Email kanthi efektif entuk target merek utama: kesadaran, asosiasi pesen, kesenengan, maksud tuku, lan liya-liyane. Aku nemokake manawa umume pengiklan, utamane nalika nggunakake pariwara e-newsletter, sukses banget karo iklan merek ing saluran email. Materi kreatife digawe apik, merek misuwur, lan nguatake pesen supaya pengin nonton digandhengake karo merek. Nanging pedhot, yen ana, bakal teka nalika pengiklan ngukur kampanye kanthi klik utawa sawetara metrik liyane nalika kreatif ora nate dimaksudake kanggo menehi tanggepan kaya ngono. Merek diukur kanthi pengaruh sing ndeleng (yaiku kesan) pariwara kasebut duwe persepsi lan tujuwane wong sing nonton, dudu kanthi tanggepan langsung. Nanging nggunakake tarif mbukak minangka barometer sampeyan.

Pengin ngunjungi situs web utawa registrasi anyar? Apik tenan! Priksa manawa ngrancang kreatif kanggo entuk tanggepan kaya ngono. Yen pesen pariwara sampeyan yaiku, “WidgetTown: Widget paling apik ing sekitar. Klik ing kene kanggo luwih lengkap. ” sampeyan bisa uga wis mengaruhi persepsi merek prospek, nanging sampeyan ora bisa ngeklik. Napa dheweke kudu? Dheweke duwe kabeh informasi sing dibutuhake, lan ing dalan, yen mbutuhake widget, dheweke luwih seneng nyeluk sampeyan. Nanging dheweke ora bakal ngeklik saiki utawa, kanthi virtual wektu sing ora sampurna, duwe kebutuhan langsung. Yen target sampeyan minangka registrasi, wenehi alesan kanggo klik kanggo pamirsa. Menehi wong sing regane larang regane (kanggo dheweke).

Apa target target sampeyan? Kaca insentif lan landing saiki dadi bagean penting ing kampanye sampeyan. Apa kreatif gegandhengan karo kaca kebangkrutan? Apa insentif kasebut dipromosikake ing kreatif kanthi jelas lan jelas ditampilake ing kaca kebangkrutan? Apa wis jelas ing kaca kebangkrutan (lan email) apa prospek sing kudu dilakoni sabanjure, lan apa insentif kasebut dikuatake? Apa ana gangguan (navigasi, tautan jaringan sosial, lsp) sing bakal ngganggu prospek saka ngrampungake tugas kasebut? Salah sijine bisa nyuda efektifitas kampanye generasi utama lan nyuda jumlah petunjuk sing digawe.

Mungkin tujuane yaiku sales online. Apa produk sing bakal dituku dening wong liya utawa kampanye sampeyan kudu fokus ing acara, kayata preinan? Apa sampeyan wis ngliwati kabeh proses checkout? Apa resik lan sederhana, utawa rame lan cryptic? Apa sampeyan nglacak ditinggalake kranjang supaya sampeyan bisa ndeleng ing endi papan masalah? Apa panyedhiya layanan email (ESP) utawa solusi email internal sampeyan nyengkuyung pemicu keranjang? Apa sampeyan nggawe cookie ing browser pengunjung, mula yen bali sawetara dina lan tuku produk kasebut, sampeyan bisa menehi kredit iklan sing nggawe prospek kasebut?

Dadi, aja nyoba entuk pirang-pirang target kanthi siji kampanye. Bakal kaya futon? Ora nggawe sofa sing apik banget utawa amben sing apik banget.

Iki kalebu sawetara faktor dhasar nanging saiki sing bisa nyebabake tumindak sing dikarepake lan evaluasi ROI saka kampanye email pihak katelu sampeyan. Elinga, baris antarane sukses pemasaran email lan gagal relatif luwih becik. Gunakake langkah-langkah kasebut kanggo mesthekake yen pesen lan target sampeyan sejalan lan sampeyan bisa langsung ngukur ROI meter miturut kesenengan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.