Sewa Dhaptar Email, Apa Sampeyan Perlu Ngerti

bebener

Kerep difitnah lan asring dingerteni, dhaptar dhaptar email minangka praktik pemasaran sing ditampa umum sing bisa nyedhiyakake ROI sing kuat, yen sampeyan ngerti apa sing kudu digoleki lan dihormati ing kothak mlebu. Yen sampeyan ora kenal utawa ora kesengsem karo nyewa dhaptar email, iki bakal entuk manfaat uga faktor pembeda lan faktor sing mbedakake.

Ngerti Beda

Sayange kesempatan dhaptar dhaptar email sing sah wis dirusak dening praktik penyedia sing kurang apik yaiku dhaptar kompilator, penjual alamat email, utawa wong sing ora duwe praupan gundul. Ora ana sing bisa ngrewangi ROI pemasar. Napa kudune? Sing nampa email ora duwe hubungan karo organisasi sing duwe alamat email, lan ngirim tawaran sampeyan.

Sajrone 12 taun pemasaran email, aku nemokake manawa kesempatan paling apik biasane nyewa bener dhaptar pelanggan. Yaiku, dhaptar email bermerek sing asale saka publikasi, layanan, utawa produk sing dingerteni panampa, lan nilai.

Cara Kerja & Wigati Tombol

  • Pemilik dhaptar bakal ngirim tawaran pemasar menyang pelanggan.
  • Pemasar mbayar biaya kanggo layanan iki, biasane adhedhasar biaya saben ewu (CPM).
  • Ora kaya surat langsung utawa telemarketing, pemasar ora nate ndeleng dhaptar kasebut.
  • Beda karo pemasaran mlebu, kabeh babagan nggawe tawaran sing terkenal, dudu konten.
  • Pilihan dhaptar minangka faktor sing paling penting, banjur tawaran lan kreatif.

Kanggo Pemasar

Kanggo akeh pemasar, dhaptar dhaptar email minangka alat sing konsisten kanggo nambah dhaptar pelanggan dhewe, ngemas pipa lan mesthi nggawe sales kanthi langsung. Mangkene sawetara mupangate.

  • Nilai Asosiasi (karo pamilik dhaptar)
  • Biaya Akuisisi sing murah (dibandhingake karo saluran langsung liyane)
  • Cepet (asil tes lan nyetel sawetara dina, dudu minggu)
  • Pangiriman sing Luwih Apik (Dibandhingake karo dhaptar sing wis tundhuk lan tuku)

Kanggo Pamilik Dhaptar

Pamilik dhaptar duwe macem-macem rasa kayata pengecer, produsen acara, asosiasi, penerbit tradisional, lan blogger. Kabeh kasebut bisa nemokake rega sing cukup uga kanggo dhaptar dhaptar email, sanajan beda.

  • Revenue ($ 1-2 saben pelanggan, saben taun minangka aturan sing apik)
  • Kontrol (apa, kapan, sapa)
  • Gampang (ora dodolan, pemasaran, tagihan - yen sampeyan nggarap Perusahaan Manajemen Dhaptar Profesional).
  • Kebersihan (ngilangi bounces kanthi angel)

Kasus ing Point

Nganti milih dhaptar sing bener, para pemasar sing wicaksana ora bisa milih tuku barangku pendekatan. Nanging, dhaptar kampanye sewa dadi luwih kreatif, deloken kampanye iki saka Surfline lan Rip Curl. Iki conto sing apik babagan carane para penerbit bisa nyedhiyakake pelanggan, akses langsung menyang produk, layanan, utawa tawaran gratis, lan bisa menehi ati ing proses kasebut.

Masa Depan Sewa Email

Pangiriman email minangka tantangan aktif kanggo para pemasar dhaptar sing nggunakake dhaptar sing tundhuk utawa sing dituku. Nyatane, tantangan bisa uga entheng banget nggambarake. Lan iku bab sing apik. Iki mbebasake kothak layang kanggo para pemasar sing pengin target tawaran kanggo pelanggan sing sah sing wis nyebutake minat lan sing bisa uga butuh wektu sing tepat, utawa nemokake kesempatan nyata.

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun Scott kanggo wawasan penting babagan marketing email. Aku nemokake topik iki cukup menarik kanggo wong-wong sing lagi miwiti perusahaan sing duwe produk sing apik nanging dudu dhaptar pelanggan sing berkualitas sing wis milih ana ing kana.

    Aku mikir bisa nyedhiyakake akeh keuntungan bisnis, salah sijine, sing digandhengake karo bisnis pemilik dhaptar. Dadi priksa manawa bisnis duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan amarga yen ora, mung bakal mateni merek sampeyan tinimbang nggunakake.

    Gabung karo obrolan babagan marketing email ing Startups.com Q&A

  2. 2

    Apa jeneng Agensi Penyewaan Email. Aku duwe dhaptar luwih saka 1mill+ pelanggan lan pengin nyewa dhaptar utawa adol. Apa ana sing bisa menehi rekomendasi perusahaan sing bakal nindakake?

    Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.