Riset: Kualitas Dhaptar Email minangka Prioritas Utami kanggo Pemasar B2B

email

Akeh pemasar B2B ngerti marketing email bisa dadi salah sawijining alat generasi utama sing paling efektif, kanthi riset saka Direct Marketing Association (DMA) nuduhake ROI rata-rata $ 38 kanggo saben $ 1 sing digunakake. Nanging ora ana sangsi manawa ngetrapake kampanye email sing sukses bisa uga nantang tantangane.

Kanggo luwih ngerti tantangan sing diadhepi para pemasar, panyedhiya piranti lunak pemasaran email Delivra gabung karo Ascend2 kanggo nganakake survey ing para pamirsa. Asil kalebu ing laporan anyar kanthi judhul, Strategi Dhaptar Email B2B, sing nyedhiyakake wawasan babagan alangan sing paling penting kanggo nggawe dhaptar email sing luwih apik, lan kepiye cara ngatasi para pemasar.

The Results

Prioritas utama kanggo 70 persen sing disurvei yaiku nambah kualitas data dhaptar email. Laporan kasebut nyaranake manawa akeh pemasar B2B nyatane entuk target kasebut, kanthi 43 persen ujar manawa kualitas dhaptar email saya tambah, lan mung 15 persen ngalami penurunan kualitas. Patang puluh loro persen ujar manawa kualitas dhaptar ora owah.

Gol Dhaptar Email

Nalika njaga dhaptar pelanggan sing resik, sing dianyari bisa uga katon dhasar, dadi papan wiwitan kanggo kabeh kampanye pemasaran email sing efektif. Nalika ngirim email, para pemasar kudu ora ragu yen olahpesen kasebut sukses dikirim menyang kothak mlebu panampa lan ditargetake kanggo pelanggan sing bener. Neil Berman, CEO Delivra

Kualitas Dhaptar Email

Dadi yen katon dhasar, kenapa para pemasar angel nggawe utawa njaga dhaptar kualitas? Kurang strategi sing efektif dikatutake minangka kendala paling signifikan (51 persen), banjur praktik higienis dhaptar ora cukup (39 persen), lan data pamisahan dhaptar sing ora nyukupi (37 persen). Mung nem persen pemasar sing disurvei nganggep strategi dhaptar email "sukses banget" kanggo ngatasi alangan kasebut lan entuk target, dene 54 persen netepake "rada sukses," lan 40 persen duwe pangkat "gagal."

alangan dhaptar email

email-dhaptar-sukses

Panemuan liyane sing apik yaiku nambah ukuran dhaptar email, tanpa preduli kualitas, ora dadi prioritas utama maneh, nanging taktik dhaptar email terus ningkatake ukuran dhaptar email kanggo 54 persen perusahaan. Telung taktik paling efektif kalebu:

  • Registrasi undhuhan konten (59 persen)
  • Kaca kebangkrutan khusus email (52 persen)
  • Integrasi email lan media sosial (38 persen)

Taktik Dhaptar Email

Sorotan survey liyane kalebu

  • Nalika nglakokake strategi dhaptar email, nggabungake email lan media sosial minangka taktik sing paling angel (38 persen), diikuti karo opt-in pusat panggilan / offline (ing toko / pusat panggilan (28 persen), lan kaca landas khusus email (26 persen) .
  • Lima puluh sanga persen pemasar B2B ujar manawa kenaikan tarif konversi timbal uga dadi target penting.
  • Lima puluh siji persen perusahaan sing disurvei nyedhiyakake eksekusi kabeh bagean saka taktik dhaptar email.

Delivra, kerja sama karo Asend2, nyelehake survey iki lan nampa wangsulan saka 245 profesional pemasaran lan penjualan B2B sing nuduhake 123 perusahaan.

Download Laporan Strategi Dhaptar Email B2B Delivra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.