Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Layanan Reresik Dhaptar Email

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku sing apik pangirim email terus diukum luwih akeh dening panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir klien.

Yen luwih saka 10% email sampeyan ora apik, kurang saka 44% dikirim!

Ora gampang kaya opt-in dobel ing industri. Situs kaya kita makarya karo mitra ing kampanye sing dituduhake karo vendor lan klien. Kita ora menehi akses menyang dhaptar, nanging bola-bali nglumpukake alamat email kanggo nglakokake kampanye. Ngelu banget. Penyedia layanan email ora peduli karo metodologi optin utawa jalur audit sampeyan; dheweke mung nganggep sampeyan spammer.

ESP kaya MailChimp wis ngetrapake intelijen ing alamat email ing sistem sing diarani Omnivore. Kanthi Omnivore, Mailchimp ngirim 50,000 peringatan lan mateni 45,905 akun jahat ing setaun wae. Dheweke bisa uga nyengkuyung kasunyatan manawa akun kasebut mbebayani… Aku mbantah manawa akeh sing mung perusahaan sing ngirim dhaptar lan ora nggunakake praktik paling apik.

Miturut Jupiter Research, luwih saka 20 persen registrasi email ngemot kesalahan kesalahan kesalahan sintaksis, sintaksis, domain lan liya-liyane. Nindakake prekara sing sederhana kaya ngirim menyang dhaptar lawas ing endi ambang alamat email sing jelas bisa dipateni ambang. Kuwi ora jahat. Boten malih bot ing mriku nolak alamat email trap SPAM liwat sistem saben dina kanggo nyoba lan nyekel sampeyan. Sing ironis, miturut pendapat saya, yaiku aku yakin luwih gampang kanggo SPAMMER ngirim email menyang kothak mlebu tinimbang umume perusahaan sing ngirim pesen sing bener.

Panyedhiya Layanan Email ora jujur ​​babagan tarif pangiriman, uga. Asring, dheweke bakal milih a Rating pangiriman 99%, nanging cetakan cilik nyatakake yen sawise ngirim email. Ya, dhuh… sing pertama ngirim alamat email sing ora valid! Rata-rata tingkat panriman kanggo a Skor Pangirim saka 91 utawa luwih gedhe 88%. Duwe 1% dhaptar sing ora apik bisa ngeculake pangiriman luwih saka 10%!

Matur nuwun sanget, ana verifikasi email lan dhaptar panyedhiya kebersihan ing pasar sing nglumpukake intelijen lan bakal mbantu sampeyan ngresiki dhaptar sadurunge kejiret ing kekacoan iki. Elinga yen ana prabédan gedhe banget validasi email lawan layanan verifikasi email. Validasi email verifikasi manawa alamat email wis dibangun kanthi bener, nalika verifikasi email nggunakake metodologi kanggo prédhiksi kemungkinan bakal dikirim.

Napa Sampeyan Perlu Mbusak Daptar Email?

Kebersihan email minangka langkah sing penting kanggo duwe program ngirim email sing apik lan njaga reputasi pangirim sing apik. Ing ngisor iki ana 4 skenario sing kudu dadi reresik dhaptar email:

  1. Migrasi - Yen sampeyan pindhah menyang panyedhiya anyar, ngresiki dhaptar email minangka langkah penting ing sampeyan Strategi pemanasan IP.
  2. Lowongan Inbox Kurang - Email sampeyan bisa langsung menyang folder sampah amarga dhaptar sampeyan duwe jebakan spam lan alamat email sing bouncing.
  3. Tarif Buka Mbukak - Yen sampeyan ora ngukur tarif panempatan kothak mlebu lan duwe tarif mbukak sing murah, email bisa uga menyang folder sampah amarga akeh trap spam lan alamat email sing bouncing.
  4. Keterlibatan maneh - Yen sampeyan duwe dhaptar sing wis pirang-pirang wulan ora sampeyan kirim, sampeyan bakal ngresiki dhaptar kasebut kanggo nyegah lonjakan sing bisa nyebabake tarif pangiriman sampeyan.

Cara Pilih Layanan Pembersihan Dhaptar Email

Kaca iki dadi populer banget, mula kita pengin menehi pandhuan kanggo milih panyedhiya lan apa sebabe dhaptar ing ngisor iki menyang layanan kebersihan dhaptar email sing disaranake lan ora dingerteni. Rekomendasi kita adhedhasar ing ngisor iki:

  • Sarat - apa layanan kasebut nduweni katemtuan lan kabijakan privasi sing njamin manawa ora adol adol utawa ngeculake alamat email sampeyan menyang pihak katelu?
  • Transparan - apa layanan kasebut didaftar kanthi online kanthi informasi kontak kanggo kepemilikan domain, lokasi bisnis, lan informasi kontak? Apa bisnis kasebut minangka ruang kantor khusus (lan dudu PO Box utawa kantor bareng)?
  • dhukungan - manawa perusahaan duwe sarana ngubungi dheweke liwat email, formulir kontak, utawa nomer telpon lan apa ana sing nate mangsuli panjaluk kasebut.
  • integrasi - Ngolah akeh alamat email minangka siji, nanging yen sampeyan bisa nggabungake kabeh sistem lan titik entri ing ngendi sampeyan nglumpukake alamat email, iku proses sing luwih efisien. 
  • API - apa dheweke duwe API sing wis nyathet kanthi apik supaya sampeyan bisa nggabungake platform dhewe kanthi langsung?
  • Compliance - apa perusahaan kasebut manggon ing negara sing ora duwe peraturan privasi kayata GDPR utawa undang-undang kepatuhan spam email.

Sponsor Reresik Dhaptar Email Kita:

728 90 @ 2x

Verifikasi email, analisis lan reresik dhaptar sing dirancang kanggo wong sing pengin alat sing cepet lan bisa dipercaya tanpa rame lan rame. Mung 3 langkah-langkah sederhana kanggo ngoptimalake dhaptar sampeyan.

  • Dijamin 98% + tarif pangiriman nganggo dhaptar email sing wis diverifikasi.
  • Pilihan kanggo ndownload dhaptar anyar lan laporan khusus sampeyan.
  • operator 24 / 7 karo wong-wong sejati ing pungkasan kanggo mbantu.

Upload Dhaptar Email Sampeyan

Panyedhiya Reresik lan Kebersihan Dhaptar Email

Ing ngisor iki verifikasi email lan layanan higienis dhaptar. Kabeh kasebut kalebu platform online sing ora dibutuhake ngubungi tim sales lan kabeh duwe istilah panggunaan data, transparan, lan aktif nanggapi panjaluk dhukungan:

Panganggone layanan higienis dhaptar kasebut bisa nambah persentasi email sing mlebu kothak mlebu, nyuda risiko diblokir dening Panyedhiya Layanan Internet, lan nyuda resiko dipecat dening Panyedhiya Layanan Email… entuk investasi yen sampeyan duwe dhaptar lawas utawa kolaborasi dadi siji. Elinga yen sampeyan ora bakal bisa nggayuh akurasi 100% ing dhaptar sampeyan. Wong asring ngganti proyek lan panyedhiya, nilar alamat email lawas.

Umume panyedhiya iki uga nawakake API supaya sampeyan bisa nggabungake menyang proses akuisisi.

  • Aerolead - golek email bisnis lan nomer telpon prospek. Dheweke uga duwe ekstensi krom.
  • BriteVerify - (saiki minangka bagean saka Validitas) alat sing sampeyan butuhake kanggo mbusak email sing ora valid saka database pelanggan, kampanye pemasaran email, utawa buletin online lan supaya bisa tetep apik. Sampeyan bisa kanthi gampang nyeret lan nyelehake file, nuduhake file liwat cloud, lan entuk laporan rinci babagan dhaptar sampeyan tanpa ngubungi perusahaan. Dheweke uga duwe API yen sampeyan pengin nggabungake verifikasi email karo wong-wong mau!
  • Clearout - Verifier email akeh iki ngidini sampeyan ngunggah basis data email lan ngresiki dhaptar email kanthi mung siji klik. 
  • Ngeculake - Layanan DeBounce ngidini sampeyan ngunggah lan ngesahake dhaptar alamat email kanthi cepet lan kanthi cara aman.
  • Checker Email - Ngenali alamat email palsu utawa ora valid kanggo sampeyan.
  • Checker Email - (beda karo ndhuwur) Email Checker minangka salah sawijining pionir asli ing sektor verifikasi email, ngrewangi ningkatake komunikasi komunikasi email.
  • Kualitas Data Experian - solusi verifikasi email sing langsung ngenali manawa alamat email bener lan bisa dikirim.
  • Alamat seger mbantu perusahaan sing gumantung karo email kanggo ngasilake penghasilan kanthi nggawe, nganyari, pamisahan, lan ngresiki dhaptar email.
  • KesengsemPlatform intelijen data adhedhasar set aturan sing didhasarake kabijakan lan algoritma pemindaian wektu nyata sing nggunakake pendekatan multi-lapisan kanggo ngenali, validasi, lan nglindhungi saka macem-macem ancaman adhedhasar email.
  • Komputer - Verifikasi lan validasi alamat email lan domain kanthi cepet lan gampang kanggo mesthekake akurasi sadurunge sampeyan nglampahi wektu, energi, lan dhuwit sing ora perlu, nambah pangiriman pesen nganti 90%.
  • Kickbox - Kickbox njamin sampeyan mung ngirim email menyang pangguna nyata lan mbantu sampeyan misahake alamat kualitas murah saka kontak sing regane dhuwur. Lindhungi reputasi sampeyan, tambah tarif mbukak, lan ngirit dhuwit nganggo Kickbox.
  • Panelusuran Mailer - Verifikasi email, analisis, lan reresik dhaptar sing dirancang kanggo wong sing pengin alat sing cepet lan bisa dipercaya tanpa rame lan rame. Mung 3 langkah-langkah sederhana kanggo ngoptimalake dhaptar sampeyan.
  • MillionVerifier - Verifikasi email kanthi akurasi sing dijamin lan tarif sing terjangkau.
  • NeverBounce ngilangi alamat email sing ora valid lan nyuda tingkat bouncing sakabèhé kanthi dramatis kanggo pengiriman pungkasan. 
  • Bukti - Cepet diverifikasi lan verifikasi dhaptar email sampeyan. Era-US Shield Privacy Shield.
  • TheChecker - Profesional 1,000 saka 80+ negara gumantung karo verifikasi email akeh lan layanan reresik dhaptar email.
  • TowerData - Tambah tarif pangiriman kothak mlebu kanthi ngresiki dhaptar email saka alamat email sing ora valid lan palsu.
  • Xverify - Ngerti manawa sampeyan ngirim email akun sing ora bakal mumbul. Xverify bisa verifikasi alamat email kanthi real-time lan liwat batch.
  • Webbula - Layanan higienis email lan peningkatan data.

Layanan Verifikasi Email Liyane Online

Mangkene layanan verifikasi email lan kebersihan liyane ora duwe kabeh indikator kepercayaan saka perusahaan ing ndhuwur.

  • Ampliz - Ampliz verifikasi alamat email pelanggan kanthi nyata lan mbantu sampeyan njaga kebersihan email kanthi menehi tingkat respons maksimal. Domain iki uga pangguna menyang Tanpa bouncing layanan Bounceless bakal ngresiki dhaptar email sampeyan kanthi ndeteksi email sing durung diverifikasi, jebakan spam, lan domain sing bisa digunakake.
  • Antideo - Layanan API Validasi Email kanggo ngilangi alamat email Sekali Pakai / Sementara, email spam, lsp, supaya dhaptar tetep resik.
  • Blokir Alamat Email Sekali Pakai - Ndeteksi lan mblokir barang sing bisa dibuwang, siji-sijine, mbuwang, alamat email sementara.
  • Validator Email Akeh - aplikasi web sing bisa verifikasi manawa alamat email nyata utawa palsu. Sapa wae sing ngirim email kanthi rutin bisa entuk bathi nggunakake sistem kasebut.
  • KaptenVerify - mriksa & ngresiki dhaptar mailing kanthi cepet. Seret lan selehake file sampeyan ing piranti banjur rampung liyane. Sederhana, cepet lan aman.
  • CleanTheList.com - ngresiki lan validasi email.
  • HubungiOut - Temokake alamat email pribadi uga nomer telpon
  • Validasi Data - Validasi dhaptar email kanthi cepet. Link akun MailChimp utawa Constant Kontak kanggo ngawasi lan njaga dhaptar.
  • Tandha Email - Emailmarker mbantu sampeyan nyaring email kanthi kualitas murah saka kontak sing regane dhuwur. Kita priksa manawa sampeyan mung ngirim email menyang pangguna nyata lan nglindhungi reputasi sampeyan, Ningkatake kampanye email, lan ngirit dhuwit nganggo Emailmarker.
  • eHygienics minangka perusahaan verifikasi email profesional. Dheweke ngilangi bouncing, ancaman, demonstran, litigator, lan kabeh bebaya liyane sing bisa dideleng saka basis data pelanggan. eHygienics nawakake wektu nyata API platform sing digunakake saben dina dening pelanggan ing saindenging jagad.
  • Wangsulan Email - layanan reresik lan validasi dhaptar email sing aman sing bakal ngresiki, ngresiki, validasi, lan verifikasi database alamat email sing ana.
  • EmailHippo - Layanan online validasi email kanggo pemasar profesional lan klien
  • EmailInspector - Ngresiki lan mbusak alamat email sing ora valid saka dhaptar pemasaran sampeyan
  • Dhaptar Email Verifikasi - Dhaptar email sing diverifikasi nglindhungi sampeyan saka penalti kanthi nawakake solusi verifikasi email sing paling lengkap ing pasar, priksa manawa dhaptar email sampeyan bebas bouncing, valid, lan ngirim ROI sing dhuwur.
  • Kirimake YoYo - Solusi reresik dhaptar validasi email profesional.
  • Validator Email - Kanthi Validator Email Online-wektu Online Byteplant sampeyan bisa kanthi gampang verifikasi yen ana alamat email lan bener.
  • Klemail - Klemail ngidini sampeyan mriksa manawa email sing sampeyan kirim wis ana. Lindhungi reputasi domain lan tambahake tarif mbukak.
  • ListWise - Kita nganalisa asil atusan yuta alamat email sing wis diresiki kanggo ngrancang mesin pembersih dhaptar email anyar sing luwih kuat tinimbang sadurunge. Coba ListWise II kanthi gratis lan jupuk kinerja pemasaran email nganti paling dhuwur
  • MailboxValidator - nyambung menyang server mail lan mriksa manawa kothak layang ana utawa ora
  • Mailcheck - validasi email lan telpon nggunakake jaringan sosial
  • Grup Mastersoft - fokus ing data Australia
  • Verifikasi Email Cepet - Layanan adhedhasar web kanggo verifikasi alamat email kanthi akeh utawa real-time nggunakake REST API. Dheweke ndeteksi email sing ora valid lan ora bisa digunakake lan menehi laporan lengkap babagan lengkap.
  • SiftLogic - Verifikasi & Skor Email kanggo mbantu nyelehake kothak mlebu lan nggedhekake reputasi pangirim.
  • Snovio - Otomasi jangkauan adhem - temokake, validasi, lan prospek email karo Snovio kanggo tarif konversi sing luwih apik.
  • Truemail - Verifikasi Email. Gampang, Cepet & Murah. Ngresiki mailing list lan nambah tarif pangiriman nganti 99%. Proses validasi alamat email ora gampang banget.
  • Verifalia - Verifalia minangka layanan validasi email adhedhasar web sing ngidini sampeyan ngunggah lan ngonfirmasi dhaptar alamat email kanthi gampang lan gampang.

pambocoran: Kita ora tanggung jawab babagan sukses sampeyan milih salah sawijining panyedhiya kasebut, mung pengin menehi dhaptar lengkap karo sawetara verifikasi kapercayan tambahan. Kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

51 Komentar

  1. 1

    Ringkesan apik, Doug. Nanging, penting kanggo dicathet
    ngindhari lan ngatasi masalah pangiriman email mbutuhake komprehensif
    layanan kebersihan email, koreksi, lan validasi sing beda karo "ping"
    (ie mriksa SMTP) sing diwenehake dening kabeh vendor ing dhaptar sampeyan. Priksa SMTP mung nyedhiyakake informasi babagan
    manawa alamat email bisa dikirim miturut wektu lan akurasi
    asil kasebut isih akeh sing dikarepake amarga akeh ISP nindakake apa wae sing bisa ditindakake
    kanggo nyuda praktik iki. Kajaba iku, bouncing dudu minangka email
    para pemasar amarga meh kabeh perusahaan tiba ing sangisore ambang bouncing sing diidini
    dening ISP.
    Masalah sing paling gedhe sing diadhepi
    pemasar email asil saka alamat email sing bermasalah (kayata jebakan spam, honeypots,
    komplain spam abot, alamat jahat, lsp.) ing file uga ora disengaja
    Kesalahan kebersihan amarga alamat sing dikirim iki yaiku Spamhaus lan
    organisasi penyaringan spam liyane digunakake kanggo ngasilake spammer lan cepet lan
    pemasar sing longgar.
    Kanggo tetep radar saka
    organisasi nyaring spam lan saengga ngoptimalake pangiriman lan
    bathi, wong kudu nggarap kebersihan email, koreksi, lan validasi
    panyedhiya sing bisa:
    1) Blokir masalah
    alamat saka database sampeyan lan ngresiki alamat sing ana
    wis tekan kana
    2) salah ngetik lan
    kesalahan kebersihan liyane amarga Spamhaus wis ngowahi salah ketik sing asring digawe
    alamat menyang spamtraps
    3) Validasi ing
    pangiriman kanggo saben alamat email kanthi mriksa khusus email
    kegiatan (kayata mbukak, klik, mumbul, keluhan spam, lsp), sing bersejarah
    arsip cek MX lan SMTP, lan kir SMTP wektu nyata.
    Biaya kanggo layanan ing ndhuwur
    diwiwiti saka sepeser saben alamat email lan mudhun kanthi volume
    mundhak. Salajengipun, ngindhari
    panyedhiya layanan sing layanan ora kasedhiya ing wektu nyata, kumpulan otomatis
    (ie 24x7x365), lan mode batch layanan lengkap, sing kalebu manual
    review. 
    Yen sampeyan pengin njamin
    upaya pemasaran email sampeyan entuk ROI paling apik kanthi minimal
    biaya, kerumitan, lan risiko, kemitraan karo perusahaan kebersihan email bakal kabukten
    dadi investasi cilik sing paling apik.
    Kanggo rincian luwih lengkap babagan carane 25% saka
    perusahaan Fortune 100 uga ewonan pemasar, gedhe lan cilik
    njaga database email sing anyar lan paling anyar, deleng http://www.freshaddress.com/services/email-validation/

  2. 2
  3. 3
  4. 5
  5. 6

    Hello Doug,

    Sampeyan wis nyoba http://www.bulkemailchecker.com ? Aku nyoba sawetara layanan saka dhaptar sampeyan lan sawise ora marem karo asil utawa rega, aku terus nggoleki lan nemokake Checker Email Akeh. Aku sejatine bisa ngucapake, telusuran kanggo layanan validasi email rega murah murah wis rampung. Aku wis nggunakake 4 wulan kepungkur lan ora bakal luwih seneng. Priksa metu lan muga-muga sampeyan uga bisa mungkasi telusuran!

    Matur suwun Doug, nduwe akhir minggu sing apik!

    • 7
    • 8

      Saiki aku lagi proses golek perusahaan kanggo verifikasi dhaptar lan kepengin ngerti kenapa sampeyan ora puas karo sawetara panyedhiya liyane? Aku anyar babagan iki lan pancen liwat akeh situs web kanggo nemtokake apa sing beda. Dadi, yen sampeyan bisa nuduhake sebabe sampeyan ora puas karo wong liya lan kenapa sampeyan milih Checker Email Akeh tinimbang kabeh situs liyane. Iki bakal mbantu aku lan bisa uga akeh liyane sing maca. Aku ngerti manawa regane luwih apik ing Checker Email Akeh, nanging aku uga pengin ngerti prekara liya sing bisa nggawe dheweke luwih apik. Matur suwun sadurunge kanggo nanggapi.

      • 9

        Hai Simone, wis ana risiko sing ana gandhengane karo dhaptar lawas utawa dhaptar tuku. Panyedhiya layanan email, umume, ngremehake perusahaan sing ngimpor alamat email sing durung dipriksa. Lan Panyedhiya Layanan Internet sing nampa email pancen bakal ngalihake kabeh email sampeyan utawa malah mblokir panyedhiya sampeyan yen akeh alamat email sing mumbul utawa nglaporake email kasebut minangka SPAM. Asile, nggunakake alat verifikasi dhaptar iku penting banget nalika muter alamat email saka alamat email sing relevan. Yen sampeyan nggunakake alat sing salah, sampeyan bakal duwe risiko diblokir dening ISP lan dipecat saka panyedhiya layanan email.

  6. 10

    Halo,

    Matur nuwun kanggo dhaptar !! Aku duwe pitakon. Aku pengin miwiti layanan reresik email dhewe. Apa sampeyan bisa menehi rekomendasi piranti lunak sing apik kanggo tuku. Nganti saiki aku ora golek bejo. Aku pengin kanthi otomatis. matur nuwun

    • 11

      Hai Josh, aku ora ngerti apa-apa, nanging bisa uga salah sawijining layanan sing didhaptar ing kene duwe API utawa nawakake solusi Label Putih. Sampeyan bakal ngidini sampeyan menehi solusi kanthi solusi dhewe.

  7. 12

    Cara sederhana kanggo mriksa alamat surat database, Checker email paling canggih. Proofy.io.
    Saiki kita tes beta nanging duwe cara pangujian sing paling akurat.
    Kita butuh tanggapan. Sampeyan bisa nyedhiyani sawetara kanggo nyoba layanan.

    • 13
    • 14

      Aku mung lunga menyang situs sampeyan kanggo nyoba layanan sampeyan - ora ana nomer telpon. Ora mungkin ana wong sing bakal ngunggah dhaptar pelanggan menyang situs sampeyan tanpa ndemek basis karo manajer akun utawa wong kanggo validasi manawa aku ora mung menehi pelanggan menyang sumber sing ora dingerteni.

  8. 16

    Hei Douglas. Aku rada kaget yen sampeyan ora nyebutake Verifalia ing dhaptar sampeyan. Ora mung katon minangka salah sawijining panyedhiya validasi email paling gedhe ing Eropa, nanging uga nawakake fitur unik sing ora dakdeleng ing papan liya, kalebu dhukungan kanggo alamat email sing ora nggunakake alfabet Latin (kita duwe akeh klien ing dhaptar saka Singapura, Jepang, lan Arab Saudi, umpamane), lan kemampuan kanggo nindakake validasi sing jero nganti pirang-pirang pass, kanggo validasi alamat email kanthi masalah sementara kaya kothak layang liwat kuota utawa greylisting. Panyedhiya iki uga nyedhiyakake API validasi email sing RESTful kanggo pangembang piranti lunak lan perpustakaan kanggo basa lan platform pamrograman utama ... Lan uga duwe rencana Gratis sing kasedhiya nganti 125 validasi email gratis saben dina.

  9. 18
  10. 19

    Aku nggunakake sawetara rekomendasi ing blog iki kanggo milih layanan verifikasi dhaptar email. Aku pungkasane lunga karo emaillistverify.com, lan nalika aku seneng karo dheweke ing dhaptar pertama, saben dhaptar sabanjure aku nyoba mbukak layanane duwe masalah, umume ora bisa ndownload dhaptar sing resik email sawise. Apa gunane nggunakake layanan kasebut yen ora bisa ngerteni alamat email sing bener? Kajaba iku, dhukungane ora responsif banget lan ora sibuk karo pelanggan sing tetep.

  11. 21
  12. 23
    • 24

      Andrea, aku percaya tenan. Aku mikir cara kanggo nindakake yaiku nggawe formulir kerja karo API perusahaan verifikasi. Sawise email bali kaya sing wis diverifikasi, sampeyan bisa push menyang GetResponse.

  13. 25

    Hai Douglas,

    Aku saiki nggunakake https://www.emailverifierapi.com/ kanggo verifikasi alamat email ing 500 aplikasi email pemasaran sing kasedhiya. Aku ora duwe keluhan amarga kualitas layanan sampurna, nanging kita golek alternatif biaya murah sing nawakake kualitas sing padha. Apa sampeyan nyaranake api kelas alternatif perusahaan sing bisa digunakake? "Kelas perusahaan" dadi tembung kunci. Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan!

  14. 26

    Hai Ron,

    Muga-muga, sampeyan sukses, mung kanggo nganyari sampeyan, Kita mbukak proses verifikasi Email.
    ing ngendi sampeyan ora butuh sampah dhuwit sampeyan. Aku bakal seneng banget mangsuli babagan proses Cara kerja sejatine.

    Kita entuk dhaptar saka klien sing pengin verifikasi email, banjur nelpon resepsionis utawa General Manager perusahaan banjur ngoleksi email sing Valid,
    kanthi cara iki sawise 15 dina, kita priksa nganggo proses verifikasi email sing ditindakake ing Eblast.

    Yen ana sing bingung utawa takon babagan biaya kasebut.
    Bebas wae kanggo ngirim email, sampeyan bakal bali maneh enggal bisa uga

  15. 27

    Matur nuwun kanggo artikel! Aku wis nggunakake proofy.io lan seneng banget. Rega sing murah, regane luwih murah tinimbang wong liya lan uga kualitas lan kecepatane.

  16. 28
    • 29

      Proofy.io minangka perusahaan scam. Layanan ora bisa digunakake. Aku wis mbayar 10000 cek, ngunggah dhaptar 4000 email lan wis “Ngolah” suwene 2 dina .. Bantuan Langsung ing situs lan kabeh info babagan situs sing bisa ditemokake kanthi online, liwat Google mesthi saka wong lanang diarani Roman (sing uga bisa dadi pemilik situs kasebut) lan kancane Anna. Aku ora nemokake review liyane sing bisa dipercaya lan ora kudu menehi dhuwit amarga saiki meneng wae. Dheweke nyebutake babagan "programmer sing saiki digunakake ing server", nanging wiwit saiki - ora ana komunikasi lan ora bisa ngasilake dhuwit. AJA NGGUNAKno proofy.io !!!

  17. 30
  18. 31

    Matur nuwun kanggo kiriman!
    Kita nggoleki perusahaan sing bisa menehi dokumen sing disetujoni kanthi resmi babagan alamat email sing wis diverifikasi bener-bener bener lan dicenthang.
    Apa sampeyan ngerti perusahaan kaya ngono?
    Matur nuwun

    • 32

      Hai Anna,

      Aku ora yakin manawa ana wong sing bisa menehi verifikasi resmi amarga masarakat ora nggunakake panggunaan email lan ngganti alamat email saben dina. Paling apik yaiku platform sing nyoba nyekel pangowahan alamat email lan dhaptar sampeyan bisa dibatalake.

      Doug

  19. 33

    "Ironi, miturut aku, yaiku aku yakin luwih gampang kanggo SPAMMER ngirim email menyang kothak mlebu tinimbang umume perusahaan sing ngirim pesen sing bener."

    Sampeyan bisa uga bener, nanging amarga umume bisnis ora nggunakake marketing email kanthi bener, utawa cukup asring supaya dhaptar dadi luwih bisa digunakake lan sinau praktik paling apik. Dheweke (kabeh wong) kudu ngirim email luwih asring.

    Nanging babagan dhaptar alat… apik tenan!

  20. 35
  21. 36
  22. 37

    Halo,

    Aku golek informasi babagan verifikasi alamat email kanthi nyata nalika ana pelanggan anyar sing teka ing perusahaanku. Apa piranti lunak / teknologi kasebut kasedhiya kanggo dakambahake piranti lunak saiki? Utawa apa kita kudu ngganti kabeh piranti lunak saiki? Lumayan kita duwe masalah nalika tim ngetik alamat email pelanggan salah utawa pelanggan uga nindakake. Aku pengin mandheg ing titik tuku, dudu dhaptar sing wis diresiki, mula mung alamat email sing ora apik tinimbang nggayuh pelanggan.

    • 38

      yen sampeyan ndeleng verifikasi email wektu nyata, guneman karo wong-wong mau ing emailchecker.com, aku duwe pengalaman pertama nggunakake solusi real-time lan apik lan akurat!

  23. 39
  24. 40

    Artikel apik Doug informatif banget lan sawetara komentar apik, Kami ndamel perusahaan gen utama lan duwe pirang-pirang kaca ing saindenging web kanggo klien lan nglumpukake sawetara ewu email saben dina! kita wis nggunakake sawetara perusahaan nanging pungkasane bali menyang perusahaan pertama sing dites karo (perusahaan sing diarani Email Checker) amarga piranti lunak sing paling akurat lan bisa dipercaya. Kita nggunakake API ing kaca remet lan alat sing apik banget kanggo kita lan disenengi para klien, uga nawakake verifikasi akeh sing digunakake kanthi nggunakake wektu, nanging nggunakake API saben dina kanthi asil sing apik. Semono wae, aku mung pengin nuduhake pengalamanku amarga aku ngerti ana akeh persaingan ing kana, wenehake wong ing emailchecker surak situs web kasebut http://www.emailchecker.com lan kandhani John Morgan sing ngutus sampeyan 🙂

  25. 41
  26. 43
  27. 45

    Pengin menehi saran siji aplikasi liyane kanggo verifikasi email - https://mailcheck.co
    Dheweke luwih akeh ngirim profil sosial sing ana gandhengane karo mail, kurang saka cek smtp langsung. Sampeyan ngidini entuk info luwih lengkap lan nemtokake pemilik email sing aktif ing gravatar, gmail, lsp.

  28. 47

    Halo!
    Apa aku bisa nambah siji alat liyane sing apik ing dhaptar iki?
    TrueMail (https://truemail.io/) minangka alat verifikasi email sing apik.
    Iki akurat banget lan gampang digunakake. Bakal cepet ngresiki dhaptar sampeyan saka alamat email sing ora valid lan mbebayani.
    Mangkene, wis 1,000 verifikasi email gratis saben wulan.

  29. 49
  30. 50

    Hai Doug, apik banget cara sampeyan nganyari artikel kasebut sajrone sawetara taun kepungkur karo panyedhiya layanan anyar, aku pinuji. Aku seneng menehi saran Antideo supaya bisa ditambahake ing dhaptar, minangka salah sawijining layanan sing paling terjangkau ing njaba. Tingkat gratis sing nawakake luwih saka 5000 mriksa validasi saben wulan luwih saka cukup kanggo bisnis cilik, mula bakal luwih becik manawa sampeyan bisa mriksa layanan kasebut (www.antideo.com) lan kalebu ing dhaptar yen sampeyan ndeleng pas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.