Nggawe Daftar Mailing kanggo Email Marketing

Bangunan Dhaptar Email

Ora ana sangsi manawa pemasaran email bisa dadi salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggayuh calon pelanggan. Nduwe rata-rata ROI 3800 persen. Uga ora ana sangsi manawa jinis pemasaran iki duwe tantangan. Bisnis kudu luwih dhisik narik kawigaten para pelanggan sing duwe kesempatan ngowahi. Banjur, ana tugas segmen lan ngatur dhaptar pelanggan kasebut. Pungkasan, kanggo nggawe upaya kasebut bermanfaat, kampanye email kudu dirancang kanggo target wong sing duwe konten sing pas ing wektu sing tepat.

Sampeyan bisa ngatasi tantangan kasebut kanthi nyata, nggawe lan ngatur dhaptar email kanthi efektif, lan nggunakake keuntungan kasebut ing kampanye. Ing ngisor iki, kita bakal nemokake macem-macem teknologi sing digunakake kanggo nglumpukake, konfirmasi, lan ngatur milis. Kita uga bakal ngrembug babagan peran pilihan. Sawise iku, kita bakal nemokake strategi babagan pamisahan dhaptar, lan menehi tips kanggo nggawe konten email lan newsletter sing nyurung konversi.

Teknologi Email Pemasaran

Sampeyan ora bakal nyoba banget kanggo nglumpukake lan ngatur dhaptar email sadurunge sampeyan ngerti manawa solusi email standar sing digunakake kanggo komunikasi saben dina pancen ora cocog karo pemasaran email. Sampeyan mbutuhake solusi khusus kanggo koleksi email, konfirmasi, pamisahan, lan kanggo ngatasi pilihan. Untunge, sampeyan duwe sawetara pilihan sing kasedhiya.

Ayo miwiti karo sawetara alat kanggo narik pelanggan. Sampeyan bisa nambah dhaptar dhaptar email saka macem-macem sumber, kanthi nggunakake akeh teknik. Sampeyan bisa nambah formulir langganan email menyang situs web, nggawe kaca kebangkrutan kanggo tujuan nglumpukake alamat email, narik pelanggan kanthi kontes utawa penawaran khusus, malah nglumpukake email ing acara. Iku mung sawetara pilihan. Utilitas kasebut bisa mbantu sampeyan entuk pelanggan sing luwih seneng.

Listagram

Panganggo Dhaptar Email Inten - Listagram

Nyembul niat metu menehi sampeyan kesempatan pungkasan kanggo nglumpukake informasi kontak email. Pop-up kasebut katon nalika pelanggan metu ing situs web utawa kaca kebangkrutan, lan ngajak para pelanggan supaya pindhah luwih mudhun ing corong kanthi ndhaptar dhaptar email sampeyan. Iki minangka alternatif sing apik kanggo wong sing durung gelem ngowahi, nanging isih kasengsem. 

Listagram minangka alat khusus kanggo tujuan iki. Alat iki nggunakake proses nglumpukake dhaptar kanthi nggunakake 'rodha'. Ora mung njaluk alamat email ing wayahe pungkasan, sampeyan nggawe roda khusus kanggo para pengunjung supaya bisa entuk diskon, produk gratis, utawa tawaran liyane. Minangka imbalan nglumpukake hadiah, dheweke menehi alamat email.

Mlebu ing endi wae

Mlebu ing endi wae

Konferensi, seminar, lan acara liyane nyedhiyakake sampeyan kesempatan sing sampurna kanggo nggayuh calon pelanggan. Pungkasan, dheweke wis nuduhake paling ora kapentingan nyata kanthi muncul. Sayange, sawetara cara sing umum digunakake kanggo nglumpukake informasi kontak kurang optimal. Sampeyan bisa nyiyapake clipboard sing njaluk dhaptar, nanging ora mesthi. Sampeyan kudu transkripsikake kabeh mengko. Nggawe workstation lan ngetik informasi pelanggan dhewe uga frustasi, lan nggawe sampeyan terus nindakake tugas 'kepala mudhun' nalika sampeyan kudu ngobrol babagan bisnis. Banjur ana masalah koneksi internet sing asring katon sing nyebabake kedadeyan kasebut.

Coba Mlebu ing endi wae tinimbang. Alat iki ngidini sampeyan nyiyapake formulir email, lan nerbitake ing tablet, piranti seluler, lan laptop. Dheweke bisa nganggo utawa tanpa Wi-Fi, lan bisa diimpor nalika bali menyang kantor. Cukup gawe formulir sampeyan, tambahake menyang sawetara piranti sing gampang digunakake banjur tinggalake ing papan sing biasane sampeyan tinggalake clipboard utawa notepad. Peserta bisa ninggalake informasi kontak, lan sampeyan bisa nggabungake menyang dhaptar mengko.

Iklan Utama Facebook

Iki Iklan Facebook sing dirancang khusus kanggo mbantu nglumpukake informasi pelanggan. Tinimbang input informasi kanthi manual, pelanggan sing pengin dikontak cukup tunyuk pariwara, lan facebook nggawa formulir kanthi informasi kontak saka profil sing wis kasedhiya.

Nanging sampeyan nglumpukake alamat email, langkah sabanjure nyimpen lan segmen kanthi cara mbantu usaha pemasaran sampeyan. Yen dhaptar email sampeyan atusan, utawa uga ewonan, sampeyan ora kudu nangani kanthi manual. Nanging, wenehake teknologi kanggo mbantu, lan fokus ing nggawe strategi pamisahan sing cocog kanggo sampeyan. Sawetara segmen email umum kalebu:

  • Ndhaptar Anyar - Kanggo sambutan email lan nawakake pelanggan kaping pisanan.
  • Minat lan Preferensi Pelanggan - Melibatake pelanggan kanthi konten sing ana gandhengane karo minat lan pilihan sing wis ditemtokake.
  • History tuku - Konten email kurasi adhedhasar item sing sadurunge wis dituku.
  • Kranjang Blanja sing Ditilar - Kirim penawaran khusus lan pangeling kanggo pelanggan sing nilar proses checkout luwih awal.
  • Lead Magnet - Cukup segmen pelanggan supaya sampeyan bisa target nganggo email adhedhasar magnet timbal sing nggawe dheweke langganan.

Mangkene sawetara alat sing bisa mbantu:

Contact pancet

Manajemen Kontak Kontak Konstan

Iki minangka alat kampanye email populer sing ngidini sampeyan ngimpor alamat email saka macem-macem sumber. Banjur, sampeyan bisa ngatur miturut kategori. Mengko, yen nggawe kampanye pemasaran email, sampeyan bisa nggunakake Piranti segmentasi Kontak Constant kanggo target target audiens sing tepat.

MailChimp

Mailchimp minangka alat kampanye pemasaran kanthi layanan lengkap. Pancen populer, lan kudune dipikirake. Ing kene, kita bakal ndeleng modul segmentasi alat kasebut. 

MailChimp ngidini sampeyan ngetik informasi langganan kanthi manual, utawa ngimpor. Nalika nambah pelanggan, sampeyan bisa nambah tag sing tetep ana gandhengane karo saben pelanggan. Sampeyan banjur bisa ngoptimalake dhaptar email kasebut liwat segmentasi. Nalika nggawe kampanye, sampeyan bisa nambah utawa nggawe segmen sing bakal digunakake kanggo target pelanggan sing bener. Iki uga tag sing migunani, amarga iki uga bisa digunakake minangka segmen.

Bangunan Daftar Mailchimp

Sampeyan ora mung dadi tujuan kanggo target wong sing duwe konten email sing ora kasengsem, GDPR lan peraturan liyane tegese sampeyan bisa entuk banyu panas yen sampeyan nggunakake informasi kontak pelanggan kanthi cara apa wae sing durung diwenehake ijin. Nyatane, akeh alat sing didhaptar ing ndhuwur duwe proses kanggo mesthekake yen pelanggan wis dipilih kanthi bener. Entuk ijin sing cocog penting banget, lan proses milih sampeyan kudu sampurna. Mangkene sawetara praktik paling apik:

  • Gunakake pilihan dobel kanggo mesthekake yen sampeyan mung nargetake wong sing pancen kasengsem.
  • Aja milih wong kanthi otomatis.
  • Nyedhiyakake pilihan lengganan sing gampang ditemokake lan digunakake.
  • Gunakake Captcha kanggo nyegah panggunaan bot
  • Baleni maneh apa sing dipilih para pelanggan nalika ngirim email konfirmasi

Daptar Strategi Segmentasi

Nggawe segmen email sing pancen entuk asil minangka usaha sing tantangan. Nanging, nalika ndeleng asil saka upaya kasebut, mula bakal jelas yen nggawe strategi pamisahan dhaptar sing solid butuh wektu lan sumber daya sing sampeyan investasi.

Cory Neal, COO saka Tembung Titik

Sawise tantangan babagan pamisahan email yaiku nglumpukake informasi sing sampeyan butuhake. Kanggo entuk lengganan, salah sawijining strategi sing paling efektif yaiku supaya pelanggan menehi informasi minimal. Iki mbantu nambah tarif langganan, nanging bisa nyedhiyani sampeyan informasi sithik banget kanggo digunakake kanggo target. Mangkene sawetara cara supaya sampeyan bisa nambah jumlah data kanggo pelanggan.

  • Nglumpukake informasi liwat survey, tes, lan kuis.
  • Gunakake metrik keterlibatan email kanggo ngenali pelanggan sing ora aktif, lagi wae aktif, lan aktif banget.
  • Sambungake informasi langganan menyang tuku sing kepungkur
  • Gabung data dhukungan pelanggan karo informasi langganan email

Langkah sabanjure yaiku nemtokake segmen sing pengin digunakake, lan nemtokake pelanggan sing bakal dilebokake ing saben kategori. Kita kasebut sawetara ing ndhuwur. Uga ana pamisahan lokasi, data demografi, industri sing digunakake, lan minat. Sampeyan uga bisa segmen adhedhasar pangowahan prilaku pelanggan. Ana sawetara opsi kanggo sampeyan nimbang.

Nggawe Konten Email lan Newsletter sing Ngonversi

Supaya upaya pemasaran email bisa sukses, sampeyan kudu target target pamirsa kanthi konten sing relevan, ndorong mudhun menyang corong, lan nggawe rasa percaya marang merek sampeyan. Nggawe dhaptar supaya sampeyan bisa target email kanthi efektif mung minangka langkah pertama. Mangkene sawetara perkara liyane sing kudu dipikirake.

  • Gunakake Email Dinamis kanggo Nggawe Personalisasi Konten - Kanthi konten dinamis, email sampeyan ngemot kode HTML sing ngowahi isi email kasebut gumantung saka sing nampa. Kanthi teknologi iki, tawaran, crita, lan panggilan tumindak sing bisa ditrima saben panampa gumantung saka sipat lan prilaku tartamtu.
  • Gunakake Judhul lan Sub-Judhul sing Nyedhiyakake Nilai - Supaya wong ngeklik email sampeyan nantang. Yen wis ngeklik, sampeyan isih kudu tugas luwih akeh. Sampeyan isih kudu menehi motivasi kanggo panrima kanggo konten lan maca luwih dhisik. Kanggo nindakake iki, adol saben crita kanthi nggunakake judhul utawa subtitle sing jelas ngandhakake mupangat kanggo melu luwih dhisik. Contone, '10 Tips Kanggo Ngrawat Koleksi DVD sampeyan 'ora nemen entuk manfaat. '10 Tips Kanggo Nambah Nilai Jual Adol Koleksi DVD Sampeyan '.
  • Gabungake Telpon Kanggo Tindakan sing Maca Mudhunake Liwat Corong - Telpon tumindak ora mung kanggo kaca kebangkrutan. Kanggo saben konten sing dituduhake, mesthine kudu ana tumindak sing kudu ditindakake pangguna. Kanggo konten corong sing dhuwur, iki bisa ngeklik kanggo ndeleng sawetara video tambahan utawa kanggo maca postingan blog sing relevan. Kanggo pelanggan corong sing sithik, CTA bisa nggawa dheweke menyang kaca kebangkrutan kanggo njaluk penawaran rega utawa uji coba gratis.
  • Gawe lan Kurasi Konten Saiki lan relevan - Wong asring nggunakake konten buletin email mung kanggo promosi. Kesalahan iki minangka nggunakake blog utawa platform media sosial liyane kanggo promosi. Ora ana sing pengin melu merek sing mung ngomong babagan awake dhewe. Nanging, imbang sawetara konten promosi karo konten sing mulang, menehi informasi, lan hiburan. Sawetara iki kalebu produk lan layanan sampeyan, kayata: cara konten. Sampeyan uga bisa nggunakake alat kayata BuzzSumo kanggo ngenali topik sing tren ing ceruk, utawa agregator judhul kaya AllTop kanggo ngenali topik panas sing narik kawigaten para pamirsa sing luwih jembar.

kesimpulan

Sukses kampanye email gumantung banget karo kemampuan sampeyan kanggo nglumpukake lan ngatur data email, banjur targetake pamirsa kanthi konten sing bener. Kanthi nggunakake strategi ing kene, sampeyan bisa kanthi luwih becik supaya usaha sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.