Lelungan Email menyang kothak mlebu

tes email

Kita nembe ngrembug ing webinar pelatihan pemasaran konten saiki karo perusahaan nasional desain email lan kinerja pemasaran email wis diganti amarga cara klien nggawe uga cara seluler nggawe email. Kanthi 30% email sing wis diwaca ing piranti seluler, luwih penting tinimbang saiki ngrancang email kanthi bener ... lan coba coba coba coba coba coba nyoba ngrancang email kanthi bener!

Rendering email isih salah, sanajan nganggo ilmu iki. Biasane nyoba saben pesen sing sampeyan kirim menyang klien email utama sadurunge ngirim. Litmus nawakake 7 dina nyoba uji coba email ing kabeh langganan anyar!

Dheweke uga nggabungake infographic sing migunani iki ing dalan sing dikirim menyang Inbox, apa sing salah, lan kepiye carane bisa ndandani!
Litmus Road To Rendering Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.