Wawasan Email: Cara Riset Kompetisi Email Sampeyan

riset email sing kompetitif

Kapan pesaing sampeyan ngirim email? Kepiye tampilan email kasebut? Apa jinis baris subyek sing digunakake? Apa buletin email sing paling populer ing industri sampeyan? Iki minangka jinis pitakon sing bisa dijawab nggunakake Wawasan Email, alat kanggo para pemasar email kanggo riset ing buletin email sing paling populer lan / utawa kompetisi sampeyan.

Wawasan Email wis duwe buletin paling populer sing diatur miturut industri supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake lan mriksa buletin sing pengin ditliti:
buletin sing paling populer

Sawise sampeyan nyepetake industri utawa uga pangirim, sampeyan bisa pratinjau email nyata:
pratinjau kirim-email

Fitur sing hebat yaiku sampeyan bisa ndeleng awan tembung subjek saka tembung kunci sing paling akeh digunakake ing jejer, garis subjek sing paling anyar, lan garis subjek sing paling dawa lan paling cedhak.

Mungkin fitur Insight Email sing paling nyenengake yaiku uga nglacak frekuensi pangiriman kanggo lengganan, dina sing dikirim lan uga wektu sing dikirim. Iki bisa nyedhiyakake para pemasar email karo kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe jadwal pemasaran email, ngoptimalake wektu ngirim, lan ngembangake subyek kompetitif.

Nggunakake alat kasebut bisa menehi inspirasi kanggo desain email sabanjure - priksa Wawasan Email - Dheweke duwe uji coba 30 dina lan tarif sing terjangkau kanggo miwiti!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.