Tembung sing Supaya Ora Ana ing Email

bebener babagan email

Aku rumangsa luwih apik babagan kabiasaan emailku dhewe sawise maca infographic saka Boomerang iki. Pangguna email rata-rata nampa 147 pesen saben dina, lan ngentekake luwih saka 2 setengah jam ing email saben dina. Nalika aku seneng email minangka medium lan kita makarya kanggo nggabungake minangka strategi karo kabeh klien, jinis statistik kasebut kudu medeni sampeyan kanggo ngowahi prilaku pemasaran email.

panjenengan panyedhiya pemasaran email kudu nawakake segmentasi lan jadwal supaya sampeyan bisa nyilikake sawetara pesen sing dikirim lan target banget ... entuk kapercayan lan perhatian pelanggan. Ngembangake acara olahpesen rumit lan pemicu uga bisa ditindakake kanthi nggunakake a otomatisasi pemasaran engine.

Kanthi cara apa wae, sampeyan bakal ngindhari saben email ing sampah ... utawa luwih elek… ing folder email sampah!

infographic email boomerang1

Infographic iki saka boomerang, plugin email kanggo Gmail. Kanthi Boomerang, sampeyan saiki bisa nulis email lan gawe jadwal supaya dikirim kanthi otomatis ing wektu sing pas. Cukup tulis pesen kaya biasane, banjur klik tombol Kirim Mengko. Gunakake pamilih tanggalan praktis utawa kothak teks kita sing ngerti basa kaya "Senin mbesuk" kanggo ngandhani Boomerang nalika ngirim pesen sampeyan. Kita bakal njupuk saka kana.

4 Komentar

  1. 1

    Yen nampa 12 pesen bakal diowahi dadi 90 menit, apa sejatine tegese? Lan kenapa kerja ing program liyane kajaba program email dhewe dadi bagean saka infographic babagan email?

    • 2

      Hai @ariherzog: disqus! Kita nuduhake infographic Boomerang ing kene lan menehi komentar… dudu duweke kita. Minangka kanggo email sing kerja ing njaba, aku yakin bakal nyoba nyinaoni upaya tambahan sing digawe kanggo pangguna rata-rata nalika maca email. Email sing ditampa mbutuhake kita kerja sadurunge menehi respons. Yaiku maksud. Dadi, aku nampa cathetan sampeyan minangka email, mrentah supaya aku mriksa maneh infographic lan nanggapi sampeyan. Sanajan iki dudu karya sentris email, nanging digawe amarga email kanggo kula.

  2. 3
  3. 4

    Ora ana sangsi manawa kita kabeh kepenak karo kothak mlebu email. Makane penting kanggo para pemasar supaya ora rame. Ngerti wektu ngirim apa iku migunani. Coba supaya bisa nemokake wektu apa sing mbukak tarif sing paling apik.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.