Tembung sing Supaya Ora Ana ing Email

bebener babagan email

Aku rumangsa luwih apik babagan kabiasaan emailku dhewe sawise maca infographic saka Boomerang iki. Pangguna email rata-rata nampa 147 pesen saben dina, lan ngentekake luwih saka 2 setengah jam ing email saben dina. Nalika aku seneng email minangka medium lan kita makarya kanggo nggabungake minangka strategi karo kabeh klien, jinis statistik kasebut kudu medeni sampeyan kanggo ngowahi prilaku pemasaran email.

panjenengan panyedhiya pemasaran email kudu nawakake segmentasi lan jadwal supaya sampeyan bisa nyilikake sawetara pesen sing dikirim lan target banget ... entuk kapercayan lan perhatian para pelanggan. Ngembangake acara olahpesen lan pemicu sing rumit uga bisa ditindakake kanthi nggunakake a otomatisasi pemasaran engine.

Kanthi cara apa wae, sampeyan bakal ngindhari saben email ing tong sampah ... utawa luwih elek… ing folder email sampah!

infographic email boomerang1

Infographic iki saka boomerang, plugin email kanggo Gmail. Kanthi Boomerang, sampeyan saiki bisa nulis email lan gawe jadwal supaya dikirim kanthi otomatis ing wektu sing pas. Cukup tulis pesen kaya biasane, banjur klik tombol Kirim Mengko. Gunakake pamilih tanggalan praktis utawa kothak teks kita sing ngerti basa kaya "Senin ngarep" kanggo ngandhani Boomerang nalika ngirim pesen sampeyan. Kita bakal njupuk saka kana.

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Halo @ariherzog:disqus ! Kita nuduhake infografis Boomerang ing kene lan menehi komentar babagan iki… dudu duweke kita. Minangka kanggo karya njaba email, Aku pracaya padha nyoba kanggo nyedhiyani dipikir ing gaweyan tambahan sing kui kanggo pangguna rata-rata nalika maca email. Email sing ditampa mbutuhake kita nindakake pakaryan sadurunge nanggapi. Intine. Ing kasus, aku nampa cathetan sampeyan minangka email, sing mbutuhake aku mriksa infographic maneh lan nanggapi sampeyan. Nalika iku dudu karya email-sentris, iki digawe amarga email kanggo aku.

  2. 3
  3. 4

    Ora ana keraguan manawa kita kabeh kewalahan karo kothak mlebu email. Mulane penting kanggo para pemasar kanggo ngilangi gangguan. Ngerti wektu ngirim iku mbiyantu. Tes metu kanggo nemokake apa wektu asil ing tingkat mbukak paling apik.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.